Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

Gimdziau Klaipedos GN. Na cia del tos virksteles apie kakla. Mano mazylei ji buvo dukart apie kakla apsivijusi,niekas to nezinojo... unsure.gif I gimdymo pabaiga, t.y.kai vaiko galvele slenka dubeniu zemyn,prdejo labai stipriai krist vaiko sirdeles tonai.Na, o kai gydytoja uzciuope virkstele ant vaiko kakliuko, tai nedelsiant mane kirpo ( kirpo tuo metu kai stumiau)ir ups-vaikelis jau cia.Be to jokiu kysiu niekam nenesiau, tik po gimdymo daviau 50Lt akuseriai. O gimdziau pries pat Naujuosius, gruodzio 31d ax.gif gydytojai buvo tikrai malonus,nieko blogo negaliu apie juos pasakyti, na gal dar vyro buvimas gimdymo metu itakojo ju drba,na net nezinau... g.gif Manau, kad pinigu "kisimas" nuo komplikaciju tikrai neapsaugos,viskas dievo rankose ir ...gydytoju geranoriskume bei profesionalume.
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2007 06 26, 21:18)
Kiek is mano pazistamu gimde tai 800 mokejo, mes 1000 davem, nes ji su manimi ilgai labai prabuvo, uzsitese mano gimdymas doh.gif

mano draugė 500 jai mokėjo

QUOTE(Pupsiukas @ 2007 06 28, 18:09)
g.gif Globienė šviesiais plaukais? Nu ne schmoll.gif Ji mano name gyvena, tamsiais ji plaukais ir metų jai gerokai virš 60 ( turbut ) blink.gif , nu 60 tai tikrai. Kažin ar nemaišot su Juknevičiene?

jai virš 70 mirksiukas.gif mano mama su ja, pasirodo, yra dirbusi doh.gif
Atsakyti
Globienė tikrai sena traka yra. Jai seniai pensijoje sėdėti ir bandeles kepti. ax.gif Ir ji kaštoniniais plaukai. Jos neatpažinti yra labai jau sunku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 06 30, 08:27)
Globienė tikrai sena traka yra. Jai seniai pensijoje sėdėti ir bandeles kepti. ax.gif Ir ji kaštoniniais plaukai. Jos neatpažinti yra labai jau sunku. ax.gif

nepatikėsi, bet mama labai nustebo, kad ji niekam nepatinka smile.gif sakė, buvo visai nebloga moteriškė
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 25, 21:54)
Niu va, grizom jau su lelyte maza vakar namo smile.gif

Nesitariau su jokiais gydytojais, viskas buvo labai labai  thumbup.gif  Ir demesys, ir prieziura, viskas viskas  wub.gif  Esu labai patenkinta personalo darbu  thumbup.gif  Pinigu niekam nedavem, tik jau kai isveze mane is gimdyklos, akuserei 50 lituku dave vyras, nes tikrai, buvo uz ka smile.gif

mes lygiai taip pat , ir ji nenorejo imt sako nenuskriausit saves smile.gif
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 26, 11:42)
Viskas praejo labai liuks smile.gif
Akusere buvo tokia moteris, vardas Birute, pavardes nepamenu  blush2.gif  Labai labai faina. Gydytoja Audrone vardu buvo lyg, bet ji mazai pas mus buvo smile.gif
Prasiau epioduro, tai jokiu bedukiu, greit ir gavau  tongue.gif

as irgi gimdziau pas Birute , pavardes irgi neatsimenu blush2.gif tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jei dar kadanors gimdyciau noreciau tik pas ja wub.gif

o gyd. Jukneviciene siaubu siaubas , nupurto net prisiminus blink.gif scare.gif bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(marvaida @ 2007 06 29, 18:45)
Gimdziau Klaipedos GN. Na cia del tos virksteles apie kakla.  Mano mazylei ji buvo dukart apie kakla apsivijusi,niekas to nezinojo... unsure.gif I gimdymo pabaiga, t.y.kai vaiko galvele slenka dubeniu zemyn,prdejo labai stipriai krist vaiko sirdeles tonai.Na, o kai gydytoja uzciuope virkstele ant vaiko kakliuko, tai nedelsiant mane kirpo ( kirpo tuo metu kai stumiau)ir ups-vaikelis jau cia.Be to jokiu kysiu niekam nenesiau, tik po gimdymo daviau 50Lt akuseriai. O gimdziau pries pat Naujuosius, gruodzio 31d ax.gif gydytojai buvo tikrai malonus,nieko blogo negaliu apie juos pasakyti, na gal dar vyro buvimas gimdymo metu itakojo ju drba,na net nezinau... g.gif  Manau, kad  pinigu "kisimas" nuo komplikaciju tikrai neapsaugos,viskas dievo rankose ir ...gydytoju geranoriskume bei profesionalume.

Ta virkštelė, gali būti ir daugiau kartų apsivijus, tik jau to paskutiniu laiku man niekas nesako, nes gyd. patys sako, kad kitoms nieko apie tai nepasakoja, kad nepergyventų. O gydytojų tai visokių būna ir akušerių taip pat, taigi noriu padaryt iš savo pusės ka galiu, kad... pfu pfu nereikėtų graužtis ir pačiai ramiau .
Papildyta:
Na tai jau čia tai Globienei per daug garbės,kad nebevertą diskutuot apie jos išvaizdą.... biggrin.gif tamsi ji ir žemo ūgio ir virš 60 metų moteriškei, tą ir aš galiu patvirtinti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliux @ 2007 06 30, 12:43)
mes lygiai taip pat , ir ji nenorejo imt sako nenuskriausit saves  smile.gif

as irgi gimdziau pas Birute , pavardes irgi neatsimenu  blush2.gif tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jei dar kadanors gimdyciau noreciau tik pas ja wub.gif

o gyd. Jukneviciene siaubu siaubas , nupurto net prisiminus blink.gif  scare.gif  bijau.gif

o kaip tos Juknevicienes vardas?

O Birute labai labai thumbup.gif As irgi noreciau sekanti karta pas ja gimdyt, gal poavarde galim suzinot jos kaip nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 30, 14:01)
o kaip tos Juknevicienes vardas?

O Birute labai labai  thumbup.gif  As irgi noreciau sekanti karta pas ja gimdyt, gal poavarde galim suzinot jos kaip nors  g.gif

Jukneviciene Aldona.
Kitka gal ir AZ parasysiu
Atsakyti
Tikriausiai ir aš savo trigrašį turiu įkišt blush2.gif aš irgi gimdžiau su akušere Birute drinks_cheers.gif
Kai atvažiavau į gimdyklą, kaip tik keitėsi pamaina ir manęs klausė "ar norit akušerės jaunos gražios ar su patirtim", aš iškart pasakiau, kad "su patirtim", tai anoji atidarė duris ir šaukė "Birūteeeee", kažkaip man įstrigo labai į galvą lotuliukas.gif Super moteris drinks_cheers.gif Kadangi daktaras pasitaikė totalus balbiesas, tai Birutė super wub.gif MB sumokėjo jai ir prieš ir po, nors nenorėjo imti, ir gėles gigantiškas rožes nešėm, nes Velykų rytas buvo... Atrodo taip seniai jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 06 30, 14:04)
Jukneviciene Aldona.
Kitka gal ir AZ parasysiu

Acius drinks_cheers.gif

Niu isliaupsinom mes cia ta Birute lotuliukas.gif thumbup.gif

O kaip ta Jukneviciene atrodo? Gal ji ir buvo pas mane g.gif As kazkaip maniau kad Audrone, bet gal neiskaiciau gerai ant korteles, nes vis ji sukinejos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 30, 15:58)
Acius  drinks_cheers.gif

Niu isliaupsinom mes cia ta Birute  lotuliukas.gif  thumbup.gif 

O kaip ta Jukneviciene atrodo? Gal ji ir buvo pas mane  g.gif  As kazkaip maniau kad Audrone, bet gal neiskaiciau gerai ant korteles, nes vis ji sukinejos  lotuliukas.gif

Aukstoka,sviesus plaukai.Apie 50-60 metu.

Noreciau dar kart parasyti-man Jukneviciene buvo thumbup.gif thumbup.gif
Del AZ Rudaakei-turejau omenyje-jei galesiu padesiu del pavardes ateiciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 06 30, 17:42)
Aukstoka,sviesus plaukai.Apie 50-60 metu.
Noreciau dar kart parasyti-man Jukneviciene buvo  thumbup.gif  thumbup.gif
Del AZ Rudaakei-turejau omenyje-jei galesiu padesiu del pavardes ateiciai mirksiukas.gif

Tai parasyk, parasyk man pavarde smile.gif
Atsakyti