QUOTE(marvaida @ 2007 06 29, 18:45)
Gimdziau Klaipedos GN. Na cia del tos virksteles apie kakla. Mano mazylei ji buvo dukart apie kakla apsivijusi,niekas to nezinojo...

I gimdymo pabaiga, t.y.kai vaiko galvele slenka dubeniu zemyn,prdejo labai stipriai krist vaiko sirdeles tonai.Na, o kai gydytoja uzciuope virkstele ant vaiko kakliuko, tai nedelsiant mane kirpo ( kirpo tuo metu kai stumiau)ir ups-vaikelis jau cia.Be to jokiu kysiu niekam nenesiau, tik po gimdymo daviau 50Lt akuseriai. O gimdziau pries pat Naujuosius, gruodzio 31d

gydytojai buvo tikrai malonus,nieko blogo negaliu apie juos pasakyti, na gal dar vyro buvimas gimdymo metu itakojo ju drba,na net nezinau...

Manau, kad pinigu "kisimas" nuo komplikaciju tikrai neapsaugos,viskas dievo rankose ir ...gydytoju geranoriskume bei profesionalume.
Ta virkštelė, gali būti ir daugiau kartų apsivijus, tik jau to paskutiniu laiku man niekas nesako, nes gyd. patys sako, kad kitoms nieko apie tai nepasakoja, kad nepergyventų. O gydytojų tai visokių būna ir akušerių taip pat, taigi noriu padaryt iš savo pusės ka galiu, kad... pfu pfu nereikėtų graužtis ir pačiai ramiau .
Papildyta:
Na tai jau čia tai Globienei per daug garbės,kad nebevertą diskutuot apie jos išvaizdą....

tamsi ji ir žemo ūgio ir virš 60 metų moteriškei, tą ir aš galiu patvirtinti.