QUOTE(picolo @ 2007 02 07, 13:06)
O mums dar nera pilnai 5 menesiuku bet pakostim keleta kartu per diena ka galima tokiam ziogui duot gal koki tonsilgon ar umckalor?tik kiek kartu ir po kiek? 

Umckalora galima duoti

QUOTE(Sniere @ 2007 02 08, 14:51)
Su kokiu tepaliuku geriausia trinti nugaryte ir pedutes? Ar yra skirtumas ?
mes Resorbanu tepam

mes dar medum tepam krutine ir nugara tai tada infekcija zemyn nenusileidzia i bronchus ir plaucius,o siaip vaistazoliu arbatas geriam.
o gal ką žinot apie liaudišką priemonę nuo kosulio ir peršalimo - medus su svogūnais?
mažoji šiek tiek pakosti, tai kaimynė pasiūlė tokį receptėlį ale, kažkaip nedrįstu 
[/quote]
o gal ką žinot apie liaudišką priemonę nuo kosulio ir peršalimo - medus su svogūnais?

[/quote]
QUOTE(grazina37 @ 2007 02 06, 20:40)
manau duok antibiotikus kad nepablogetu ,gali krutine ,nugaryte ir padukus su terpentino tepalu istrinti

QUOTE(Deborah @ 2007 01 17, 22:21)
viska bandem tik Prospan dar nebandem...propolkiu taip pat, Stadol negeria manoji, nes per saldus, ziaugcioja iki apsivemimo, tad pakeiciu ji Hedalix, tepu Resorbanu, Bronchos arbata vaikams girdau...kaip kosti taip kosti...
jau 3 savaite..ka daryt, daktare nieko neitarai liepia ir toliau duoti Hedilax, resorbanu tept...ir bronchos arbata girdyt...
HELP
jau 3 savaite..ka daryt, daktare nieko neitarai liepia ir toliau duoti Hedilax, resorbanu tept...ir bronchos arbata girdyt...

HELP
Visi sie vaistu pavadinimaiir dar kokie 5 plius man iki skausmo pazistami-visus isbandem,o naudos jokios,antibiotiku 4 kursus sugerem,bet padejotik labai trumpam.Dabar ieskos alergiju,nors man atrodo,kad pas mazaja vienintele alergija-darzeliui.Turbut belieka laukti pavasario ir gal ligos tiek nepuls.
Mano mazgiukas irgi vargo su kosuliais-jeigu jau užeina kosulys, tai kiekvieną kartą baisus, ypač naktim-iki vėmimo. Antibiotikų sugėrėm krūvas... 2 kartus prisikosėjo iki plaučių uždegimo. Kol pagaliau nusiuntė pas pulmonologą(o galėj-au anksčiau išsireikalauti). Tai va, padarė tyrimą dėl alergijos-2kartus viršija normą, mokplazmų, chlamidijų-nerasta. Ir nors dusulių nebuvę, tik dažni ir sunkūs kosuliai, labai lengvai įrašė diagnozę-astma.Ir tiesą sakant, tuo aš labai džiaugiuosi, geriam Singulair ir daugiau neturim tų bjaurių kosulių
. Buvo užėjęs kosuliukas, bet tik lengvai pakosteno ir neįsikosėjo, antibiotikų neprireikė. Taip kad nevisada vaikas dažnai kosti dėl silpno imuniteto, reikia ieškoti ir kitų priežasčių. Sveikatytės jums.
,

,
mano mazoji jau 2 menesiai kosti...

Papildyta:

Maniske kaip tik pradeda koset,padarau iskarto svoguno sulciu su medum,duodu tris kartus is diena po du arbatinius saukstelius,ir zinokit tikrai labai mum padeda
Reikia lygiom dalim ir svoguno sulciu ir medaus,geriausia palaikyti per nakti,arba bent dvi valandas. Nebijokit duot,juk ne antibijotikas koks,svogunas ir siaip labai sveika,nebent vaikiukas alergiskas medui.

jei vaikas alergiskas, tai superinis dalykas ridiko sultys su cukrumi,yra tu recepteliu tik reikia pasiryzti duoti kanors naturalaus ,o ne antibiotikus

QUOTE(agnixa @ 2007 02 10, 15:13)
Maniske kaip tik pradeda koset,padarau iskarto svoguno sulciu su medum,duodu tris kartus is diena po du arbatinius saukstelius,ir zinokit tikrai labai mum padeda
Reikia lygiom dalim ir svoguno sulciu ir medaus,geriausia palaikyti per nakti,arba bent dvi valandas. Nebijokit duot,juk ne antibijotikas koks,svogunas ir siaip labai sveika,nebent vaikiukas alergiskas medui.

sveikutes ir mabo mergyte kosti antra diena.ypac nakti iki apsivemimo kokiu tik nedaviau hemeopatiniu vaistuku nieks nepadejo.kaip tas sultis svoguno isspausti prasau atsakykit. aciu.
QUOTE(Daske @ 2007 02 11, 12:39)
sveikutes ir mabo mergyte kosti antra diena.ypac nakti iki apsivemimo kokiu tik nedaviau hemeopatiniu vaistuku nieks nepadejo.kaip tas sultis svoguno isspausti prasau atsakykit. aciu.
labutis ,man atrodo jum reikia pas gydytoja nueiti.mano sunus kosejo,pakilo temperatura ,galvojau -angina.daktare isklause .plauciai svarus,taciau kraujo tyrimas blogas,atliko rengena-plauciu uzdegimas.pasirodykit gydytojui manau ,jei jau nakti taip stipriai kosti