Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikus atakuoja kosulys

Patarkit kaip teisinagai vartoti Hedelix. Anotacijoj raso, kad reikia uzgerti stikline skysciu. O kaip kudikiui 4 men? Ar duoti vandenuko biski po sirupo vartojimo ar maitinti?
Atsakyti
QUOTE(Taide_vln @ 2008 01 09, 21:16)
Mielos mamytos

musu 5.5 men mazyle siaubingai kosti. Net miegoti negali. Kaip manote, ar galiu jai nakciai uzdeti ant gerkles toki kompresa: degtine, medus ir aliejus?

Tokiai mažytei gal užtektų tik degtinės kompresiuko,nors jei nealergizuos ,manau galima ir su medum bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2008 01 10, 12:21)
Man ir butu idomu suzinot, kokios liaudiskos priemones tinka maziems leliams ( maniskiui 7 men.). Manasis sloguoja jau pusantro men.Isskyros tapo net geltonos ir dar prisidejo slapias sunkus kosulys.Pradejau duoti antibiotika, kad nesikomplikuotu.Noreciau ismegint ir liaudiskus gydymo budus nuo kosulio.Tik, va, nezinau, kokius. blush2.gif

Girdėjau ,kad viena mama savo mergaites gydė virtų bulvių su lupenom [sutrintų ir įdėtų į medvilninę skiautę] kompresais ,sako labai padėjo thumbup.gif Aš irgi dėjau pora kartų sūneliui ,bet kad jam sloga buvo ,tai negaliu sakyti ,kad labai padėjo.Aš uždėjau tikėdamasi ,kad jos palengvina kvėpavimą.Dar galima kvėpuoti taipogi tų pačių virtų bulvių garais ,palįskit su mažiuku po kokia antklode ir kvėpuokit ,tik atsargos ,žinoma ,reikia]. Sakė ta pati mama ,kad jai gydytoja taip patarė ,nes virtų bulvių su lupena garai turi natūralaus antibiotiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 01 10, 14:05)
Patarkit kaip teisinagai vartoti Hedelix. Anotacijoj raso, kad reikia uzgerti stikline skysciu. O kaip kudikiui 4 men? Ar duoti vandenuko biski po sirupo vartojimo ar maitinti?

As Hedelixa duodu po maitinimo. Jei mazyle nori, po vaistu duodu arbateles, bet dazniausiai ji negeria
Atsakyti
Mano mažylei 3 mėnesiai. Jau porą dienų kosėja, kosuliukas labiau panašus į šlapią. Temperatūros nėra. Ar reiktų jai duoti kokių nors vaistukų? Jei taip, tai kokius patartumėt duoti?
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2008 01 12, 10:23)
Mano mažylei 3 mėnesiai. Jau porą dienų kosėja, kosuliukas labiau panašus į šlapią. Temperatūros nėra. Ar reiktų jai duoti kokių nors vaistukų? Jei taip, tai kokius patartumėt duoti?

musu jau savaite kaip kosulys kankina,tempos nera.tai gydytoja jokiu vaistu neskyre,o liepe duoti gerti ciobreliu arbatos.koseja slapiai.kazkada mums buvo paskyre Fluditec sirupa.
Atsakyti
Sveikutės labai reikia jūsų patarimo. Nesenai persirgom bronchitą lyg ir pasveikom antibiotikų pagalbą doh.gif
Bet dabar susirgau aš stipriai su aukšta temperatūra verysad.gif ir mano mažius jau antrą dieną sausai pakosti doh.gif unsure.gif Nejau vėl nuo manęs užsikrėtė, kaži ką reikėtų duoti jam pagerti ar kokią tabletytę pačiulpti g.gif Ryt skambinsiuos gydytojai, bet iekviena dienelė brangi, kad neįsismarkuotų doh.gif blush2.gif
Atsakyti
vajezau ir mus uzpuole kosulys,bet toks duslus kaip lojantis,retai kosti bet tokia pakimus nezinau ka jai ir be duot??????
Atsakyti
QUOTE(Vaida1229 @ 2008 01 20, 11:24)
vajezau ir mus uzpuole kosulys,bet toks duslus kaip lojantis,retai kosti bet tokia pakimus nezinau ka jai ir be duot??????

Pas jus turbūt čia rimčiau jei lojantis g.gif O taip nenoriu, kad vėl susirgtu jaučiu nuo manęs užsikrėtė. doh.gif O kaip manot jei daba pagirdyčiau aflubino lašų būtų iš jų naudos mastau.gif
Atsakyti
Kudikiu atsikosejimui padeda Hedelix ir Prospan sirupai. Dar galima vonia pilna garu pripildyt ir pakvepuoti garais.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 01 20, 12:12)
Kudikiu atsikosejimui padeda Hedelix ir Prospan sirupai. Dar galima vonia pilna garu pripildyt ir pakvepuoti garais.

Dėkui bet nupirkau Umcaloro lašiukų ir sebidino čiulpiamų tabletyčių ax.gif Tikiuosi dar nepavėlavom su Umcaloru, nes tik čiaudo ir retkarčiais sausas kosuliukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 01 20, 18:04)
Dėkui bet nupirkau Umcaloro lašiukų ir sebidino čiulpiamų tabletyčių ax.gif Tikiuosi dar nepavėlavom su Umcaloru, nes tik čiaudo ir retkarčiais sausas kosuliukas blush2.gif

wikonda, console.gif
sveikatėlės jums ir mažyliui balioną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 01 20, 17:42)
wikonda,  console.gif
sveikatėlės jums ir mažyliui balioną  4u.gif

Dėkui fishke wub.gif pamiršau Jus visai blush2.gif Bet va, kad kartojasi pernai metų istorija doh.gif Nu tie bronchitai varo man vėžį doh.gif unsure.gif Ryt apsilankysiu RB temelėj, nes jau ainu liuliuką user posted image
Atsakyti