Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikus atakuoja kosulys

QUOTE(zvaigzdute1 @ 2008 03 09, 12:59)
ar galima 4men. mazyliui?

taip galima
naujagimiams - po 10. lašų 3 kartus
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2008 03 09, 20:34)
taip galima
naujagimiams - po 10. lašų 3 kartus

aciu
Atsakyti
o manoji pakoso,ir slogytė,temperatūra.duodu stodal ir tepu su rezorbanu.gal dar ko efektivesnio žinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 03 10, 18:19)
o manoji pakoso,ir slogytė,temperatūra.duodu stodal ir tepu su rezorbanu.gal dar ko efektivesnio žinot smile.gif

Kai kosejo mano pirmas vaikas gydytoja liepe i karsta vandeni ispausti rezorbano tepalo ir palaikyti kojytes pries miega. Mums labai padejo. thumbup.gif . Bet ne visi vaikuciai noriai laiko. smile.gif sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 03 10, 16:19)

geriau ne tepti o pagarinti,pakvepuoti garais
nuo rezorban gali ir paberti
nuo kosulio vaistus reikia duoti atsargiai,pasakaityti anotacija kokiam kosuliui skirti ar sausam ar slapiam?
Atsakyti
mano maziukuj jau 10 menuo,daznai kosti tai mums padeda prospanas,ir ventolinas reikia gerti po 2,5ml tris kartus per diena,abejus...jie homeopatiniai taip kad nieko baisaus jai ir nepasitarsi su gydytoja,sveikit 4u.gif
Atsakyti
Mums gydytoja israsiusi Stodal sirupa buvo kai pirma karta susirgo ir kosijo. Tai kai tik pradeda koset tai as jam duodu,jie hemeopatiniai. Tris kart dienoj po puse arb.saukstekio. Jei nepades tai jau kreipkis i gydytoja.
Atsakyti
Mano mažajam tuoj pusantrų. Sveikas vaikinas, nekarščiuoja, nesloguoja, bet kosti ir tas kosulys TIK lauke. Būname apie valandą, šiltai tikrai neprirengiu. Gal kam taip buvo?
Atsakyti
mums taip būdavo, bet mes buvom didesni ir kosėdavo po fizinio krūvio lauke(žiemą).
Tai mes įtarėm šalčio alergiją.
Atsakyti
Pradedu ir aš galvoti apie alergiją g.gif bet tas jo kosulys nėra sausas, jis kaip ir drėgnokas, t.y. jis atkosti šiek tiek , reiks rodytis gydytojams
Atsakyti
tai gali buti vienas is bronchines astmos pozymiu(taciau nebutinai),ypac jei koset pradedama tik isejus i lauka,kai saltesni ar vejoti orai
Papildyta:
sirgau plauciu uzdegimu,tai mano mazius ismoko koset kaip as ,taip sau,tycia,buvau issigandus,taciau ,,pasveiko,,
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2008 03 10, 22:14)
geriau ne tepti o pagarinti,pakvepuoti garais
nuo  rezorban gali ir paberti
nuo kosulio vaistus reikia duoti atsargiai,pasakaityti anotacija kokiam kosuliui skirti ar sausam ar slapiam?

Labai veiksmingas garinimas, jei turi, galima ir vaistažolėmis pagarint, ne tik rezorbanu. Slogytę dar paplauk su Humer ar Sterimar thumbup.gif
Atsakyti