QUOTE(praeiviene @ 2006 01 07, 19:02)
Kaip gydyti 4men. mergytes kosuliuka? Dar tik pradejo koseti, tad kol nevelu - gal ka patarsit (temperaturos neturi).
Manau,kad sloga vaikučiai suserga, kai organizmas nusilpęs.

QUOTE(Amazing @ 2005 11 28, 00:02)
nežinia ką atiduočiau už stebuklingą vaistą nuo kosulio...
sūnui (beveik 3 metukai) kartais užeina toks pats baisiausias - sausas,dirginantis kosulys,kai vaikas be perstojo kosti ir dieną,ir naktį...Tarsi jam kutentų,diergintų gerklę.Aišku viskas vyksta su sloga.Ir taip kokias 2-3 paras.Tuo metu JOKIE,bent jau kol kas mano išbandyti sirupai ir priemonės NEPADEDA. Nei Brontex,nei Hedelix,nei Pertusin,nei Resorban,nei spec. arbatos,nei litrai skysčių,nei kojų kaitinimas,nei garinimas...Nu žodžiu niekas.Net šioj temoj minėtas juodojo ridiko užpilas su medum irgi išbandytas- rezultatas nulis. Atkenčiam 2-3 paras be miego,be poilsio abu - ir praeina(prasideda atsikosėjimas).
Nebežinau,ką dar išbandyt.Patarkit ką nors dar.Vis dar viliuosi atrast stebuklingą vaistą
Kažkas sakė,kad ACC miltukai gerai.Ar sirupas.Bet atrodo,kad jį skiria ,kai yra labai daug skreplių,tai prie sauso kosulio išeitų kad jis nelabai tinka?

Nebežinau,ką dar išbandyt.Patarkit ką nors dar.Vis dar viliuosi atrast stebuklingą vaistą

Kažkas sakė,kad ACC miltukai gerai.Ar sirupas.Bet atrodo,kad jį skiria ,kai yra labai daug skreplių,tai prie sauso kosulio išeitų kad jis nelabai tinka?
mus irgi kankina tas nelemtas kosulys,anksciau budavo,kad kosti kosti ir nieko daugiau nedaro tik kosti,ir kas tikrai padejo nuramint ta kosuli,tai tik ventolin. Mums tai pats geriausias vaistas!!
QUOTE(egl @ 2006 01 08, 19:39)
O kaip gydyti 1 mėn kūdikio šlapia, gilų kosulį? Kai buvom pas daktare tai paklause plaucius pasake kad viskas gerai ir paleido be nieko... Tundra ta daktre reikia pačiai imtis kažko... 

Ir mums vakar panasiai buvo.

Mums dabar 6 men., o 1 men. kudikiui net nezinau, gal inhaliacijos nepakenktu.
Mano vaikai ( 5 ir 1 metų) kai kosti arba jau būna bronchitas, duodu puodelį karšto (kaip gali gerti) pieno į kurį dedu šaukštelį medaus, nepilną šaukštelį sviesto ir sodos ant šaukštelio galo. Nors dabar gydytojai sodos kaip ir nerekomenduoja, nes tipo pilvą pučia, bet pagėrus tokio pieno obstrukcinis bronchitas praėjo per tris dienas. O prieš tai kosėjo geras dvi savaites ir niekas nepadėjo, jau liepė ir antibiotikus pradėti gerti. Šiaip kiek esu girdėjusi, soda valo bronchus. Bet nemanau, kad toks dalykas tiktų mažiukam.
QUOTE(spyglele @ 2006 01 15, 01:27)
Mano vaikai ( 5 ir 1 metų) kai kosti arba jau būna bronchitas, duodu puodelį karšto (kaip gali gerti) pieno į kurį dedu šaukštelį medaus, nepilną šaukštelį sviesto ir sodos ant šaukštelio galo.
Atsimenu kai man mama liepdavo toki gerti. Kaip as jo nemegdavau

Sveikos mamytės. Prašau patarti nors ir ne jaunai bet žaliai mamytei. Mano dukriuikui 4 mėn. suslogavom ir kostim, taip šlapiai kaip koks senas rūkalius kosėtų. Nors kosulys nedažnas, kartais kokia valandą iš vis tylu, kartais kas dvidešimt minučių pakostim, naktį nors ir pakostim bet dar neblogai miegam. Gydytoja prirašė nemažai vaistukų ir antibiotikų. Va dėl tų antibiotikų ir suku galvą, taip ir nepradėjau duoti, šiandien jau suplakiau miltuku, bet vėl į šalį atidėjau. kaip jūs manot ar neprisidirbsiu taip??? Po poros dienų vėl pas gydytoją keliausim, tai mažu bus aiškiau ar negula tas kosulys giliau. o mažu duoti tuos antibiotikus, kap manot?????
QUOTE(nute @ 2006 01 17, 13:23)
Sveikos mamytės. Prašau patarti nors ir ne jaunai bet žaliai mamytei. Mano dukriuikui 4 mėn. suslogavom ir kostim, taip šlapiai kaip koks senas rūkalius kosėtų. Nors kosulys nedažnas, kartais kokia valandą iš vis tylu, kartais kas dvidešimt minučių pakostim, naktį nors ir pakostim bet dar neblogai miegam. Gydytoja prirašė nemažai vaistukų ir antibiotikų. Va dėl tų antibiotikų ir suku galvą, taip ir nepradėjau duoti, šiandien jau suplakiau miltuku, bet vėl į šalį atidėjau. kaip jūs manot ar neprisidirbsiu taip??? Po poros dienų vėl pas gydytoją keliausim, tai mažu bus aiškiau ar negula tas kosulys giliau. o mažu duoti tuos antibiotikus, kap manot?????
labas.
Menesį agal ir pas mus buvo stiprus kosulys

Nelabai norėjau duot antibiotikų, bet ką padarysi

Ir mes labai vargstam su kosuliu. Tik issigydom, praeina 2-3 savaites ir vel...
Kai tik pajauciu pirmus simptomus iskart kaitinam kojytes su garstyciom, druska, eukalipto pora lasu ilasinu, ant gerkles dedu degtines kompreseli.
Duodu zolinio sirupo nuo kosulio- Echinasal (apie 5 Lt). Labai skanus ir kai buna pati pradzia tikrai padeda.
Jei kosulys sausas spazminis, kai tik kosti kosti kosti, ypac nakti, tada geriausiai padeda Ventolino ir Lazolvano sirupai. Ventolinas praplecia ir nuima spazmus, o Lazolvanas skystina. Gerti abu su 20 min pertrauka- pradzioj Ventolinas, poto Lazolvanas, o pries nakti atvirksciai- Lazolvanas, poto Ventolinas. Saviskei (4m) duodu 3k/diena.
O krutines ar nugarytes tepimas Resorbanu ar Eukobaliu mums kazkaip nelabai padeda..

Kai tik pajauciu pirmus simptomus iskart kaitinam kojytes su garstyciom, druska, eukalipto pora lasu ilasinu, ant gerkles dedu degtines kompreseli.
Duodu zolinio sirupo nuo kosulio- Echinasal (apie 5 Lt). Labai skanus ir kai buna pati pradzia tikrai padeda.
Jei kosulys sausas spazminis, kai tik kosti kosti kosti, ypac nakti, tada geriausiai padeda Ventolino ir Lazolvano sirupai. Ventolinas praplecia ir nuima spazmus, o Lazolvanas skystina. Gerti abu su 20 min pertrauka- pradzioj Ventolinas, poto Lazolvanas, o pries nakti atvirksciai- Lazolvanas, poto Ventolinas. Saviskei (4m) duodu 3k/diena.
O krutines ar nugarytes tepimas Resorbanu ar Eukobaliu mums kazkaip nelabai padeda..

Sveiki visi,
Skaitau Jūsų žinutes ir pilnai Jus suprantu, nes auginu du vaikučius, kurių problemos visada būdavo tos pačios: sloga, kosulys- antibijotikai. Po poros savaičių vėl tas pats: sloga, kosulys- antibijotikai... Nežinau kiek dar būčiau vargusi, jei ne viena gydytoja, kuri patarė pasidomėti šviesos terapijoje naudojamu BIOPTRONO aparatu. Tik jo dėka dabar mano vaikučiai sveiki ir visai užmiršo antibijotikus. Šį aparatą naudojame ir mes- suaugę šeimos nariai. Tai alternatyva antibijotikams, kurie vieną gydo, o kitam kenkia...
Jeigu norėsite sužinoti plačiau apie šią gydymo priemonę, kuri mums yra vienintelis pagalbos šaltinis, galėsiu duoti literatūros, nes per 3 metus ( tiek naudojame šį aparatą) , turiu sukaupusi daug informacijos. Rašykite: bstase@centras.lt
quote=praeiviene,2006 01 07, 20:02]
Kaip gydyti 4men. mergytes kosuliuka? Dar tik pradejo koseti, tad kol nevelu - gal ka patarsit (temperaturos neturi).
[/quote]
Geriausias vaistukas nuo kosulio PERTUSINAS-simta metu patikrintas ir tikrai geriausiai veikia: as geriau, mano vaikai geria. Jis naturalus ir pagamintas tik is ciobreliu, palyginus pigus. Kam ten reikia visokiu uzsienietisku chemiju, kai turim lietuviska vaistuka.
Ir is viso - skaiciau, kad vaistai turi buti gaminami is augalu, kurie auga toj aplinkoj, kurioje gyvenam.
Ir is viso - skaiciau, kad vaistai turi buti gaminami is augalu, kurie auga toj aplinkoj, kurioje gyvenam.