QUOTE(Mikutis @ 2007 01 15, 21:03)
Baik

- tai tik kvailų paauglių išsidirbinėjimai

Dabar gailiuosi, kad parašiau

Juk maža iš ko dar gali šaipytis- o kiek vandų, salomejų buvo (taip bernai iš panų tyčiodavosi)

Jei vardas mielas, tuo labiau ilgai puoselėtas, tikrai neverta kreipti dėmesį į kvailus juokelius
tikrai taip.

ir dar jei išrinkote gražų vardą (na nesukurtą pačių...) tai neverta atsisakyti...

Aš savo mažių labai norėjau pavadinti Adomu. man ir dabar labai gražus vardas, labvai labai. Toks vyriškas, tvirtas, na kaip lyg su pagrindu...
Tačiau vaikui dar negimus prasitariau draugams..

ir jie nupeikė

, o aš išmečiau šį vardą iš savojo sąrašo. Dabar vaikas Domas. nesigailiu dėl šio vardo, tačiau kartais pagalvoju, kaip jam būtų tikęs vardas Adomas...ach...
QUOTE(Atėnė @ 2007 01 16, 12:52)
Bet aš siūlau štai ką -
parašykite savo senelių arba prosenelių (jei žinote ar prisimenate) vardus. Tada nebebus vietos išsigalvojimams, interpretacijoms, tiesiog realūs vardai. Gyva istorija

. Gal ką nors išsirinksime iš jų
na močiutės vardą jau minėjau - Barbora, senelio - Stanislovas. Kito - Kazimieras. Na o su Ona - tai mano senelė ir vyro abi močiutės buvo Onos. Tiesa vyro seneliai - Izidorius ir Rapolas.
ir dar dėl Janinos ir Jono. Tikrai pažįstu ne vieną žmogų kuris ketina pavadinti savo vaikučius būtent taip, ypač jei jie gims vasarą