Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės priežiūra

QUOTE(Ievukaas* @ 2010 12 23, 01:26)
Perskaičiau ankstesniuose puslapiuose, kad iš verstos odos galima druskas išvalyt su maistiniu actu. Tai vakar pabandžiau atsargiai su šepetėliu pavalyt ir iš tikrųjų išsivalė, valioo thumbup.gif

As vandeniu is ploviau su sepeteliu ir issivale, tik reikia gerai nuplauti visa druska. ir jos neliks ne zymes;) thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ingapoc @ 2010 12 27, 01:50)
Perskaiciau visa tema- bet dar noriu paklaust- ar skalbet kas ilgaaulius zomzinius batus skalbiankej?
Nes as su tom visom priemonem bepurskaliojant isvis sugadinau batus  unsure.gif - pas mane ant sonu atsirado tokie kaip sukietejimai, na nzn purvas ar kas.. uzejau i Danija paklaust ka daryt, kokiu priemoniu isigyt- pasiule Boston sampuna putu pavidalu..tai nieko tas sampunas nepadejo, uztat batai spalva pakeite ir pasidare dar baisesni nei buvo..
Dabar apacia batu vienos spalvos, aulai kitos, kaukt norisi.. verysad.gif
Tai perskaicius galvoju ar rizikuot i skalbianke juos kist ar bandyt dar ukisku muilu plaut?
Kas plaunat ukisku, kaip ta darot ? Ar prisidaryt putu ir jom plaut ar pati bata muiluot?

Tiesa pasakius zomsiniu batu skalbiankoj neplauciau, nes istrauksi velniai zino ka. Batai vistiek jau spalva pakeite, manau bandyk rankiniu budu su sepeteliu visus batus ir su paprasciausiu muilu isplauti. Tik muila butina labai gerai isskalauti, nes jei prastai isskalausi demes liks muilo ir dar baisiau bus.
Atsakyti
Turiu vienus zomšinius batus, kurie niekaip neišvalomi - nei muilu, nei pienu, nei actu, nei spec šampūnas ar spec priemonėm druskom naikinti - kiek visko išbandžiau, turbūt ir patys batai tiek kainavo...Na, iš tų juodų zomšinių ilgaaulių druskos dėmės manau, beviltiška išiimt, pernelys daug tos druskos įsigėrė..Tai dabar, kai pilna siengo, jais ir vaikštau - kitus gaila batus gadinti..Kai tiek sniego, bala nematė tų druskų dėmių...Bet zomšinių bqtų nebepirksiu - kiek tenk pavaikščiot odiniais batais, jų druska taip neima...
Atsakyti
parsisiunciau batus, dydis geras ir patys tokie mieli, tik kulnas aukstokas, pervertinau savo galimybes biggrin.gif idomu galima kulna sumazinti?gal kas bandete?kokios kainos?ar daug galima sumazinti?
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2010 12 30, 21:31)
idomu galima kulna sumazinti?gal kas bandete?kokios kainos?ar daug galima sumazinti?

Žinokit, labai nedaug. Sykį ir aš norėjau tą padaryt. Tačiau meistras atkalbėjo, nes sakė, kad norint, jog batai neprarastų formos, jis sumažintų tik 1-1,5 cm, o dėl tiek nemačiau prasmės "gadint" stilingų (ir gana brangių) batų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2010 12 30, 22:31)
parsisiunciau batus, dydis geras ir patys tokie mieli, tik kulnas aukstokas, pervertinau savo galimybes biggrin.gif idomu galima kulna sumazinti?gal kas bandete?kokios kainos?ar daug galima sumazinti?

jei jums sumazins kulna tai vers atgal einant. na nebent koki 1cm susimazintumet.
Atsakyti
sveiki,pirkau batus is interneto sake jog dydis 38,taciau atsiunte 37 sad.gif gal zinot kaip pratampyti iki 39 ? ar eiti pas batsiuvi?bateliai yra kailiniai va tokie
http://server2.manod....JPG?1294236460
ar man pratampys iki 39 dydzio?nesugadins batu?
Atsakyti
QUOTE(chade @ 2011 01 27, 21:04)
sake jog dydis 38,taciau atsiunte 37

Kodėl negrąžinat?
QUOTE(chade @ 2011 01 27, 21:04)
atsiunte 37 sad.gif gal zinot kaip pratampyti iki 39 ?

Labai abejoju, kad būtų įmanoma tai padaryt.
Atsakyti
mes pries pirkima taremes ar bus galima grąžinti,jibsake jog ne,tikėjausi ,og bateliai bus geri,nes man 38 būna geri,ne 37,bet pasirodo čia 37,panelė apie 37 nieko nesakė,galvoju gal kreiptis į policiją,nes suma ištikro didelė.ji rašė puslapyje,jog bateliai yra 38 o gavau 37 apgavo..o kainavo 125lt sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chade: 28 sausio 2011 - 10:29
chade, o jūs iš SM forumo narės pirkote?
Atsakyti
taip,pirkau iš MD. patarkit ka nors jei galit,rytoj planuoju eit i batu taisyklas,šiandien buvau vienoje,niekuo nepadėjo,reikės aplakstyt visa miesta gal ka nors padės sad.gif dabar įmoviau vilnones 2 kojnes reikės palaukt pusvalandi,gal kiek padidės nors labai abėjoju
o narė nicku aistyte0724
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chade: 28 sausio 2011 - 18:41
niekas nezinot kaip juos pratamypt?sad.gif
Atsakyti
Aš irgi nemanau, kad pratemps, dar tokiu atveju galite pati mėginti perparduoti batelius...aš irgi gavau iš merginos per mažus batukus, bet net nekilo mintis pratempti...
Atsakyti