QUOTE(angelous @ 2007 11 12, 17:49)
Sveiki visi. Mes esame is 2 korpuso. Kaip tik vakar buvom savo butelyje viska issimatuoti. Na, vaizdelis tai dar nekoks pas mus: svetaineje, balkone langu vis dar nera, siuksliu pilna (vonioj visas kalnas, vos ilindom ismatuoti). Bet bent jau sienele, kuri skiria balkona ir svetaine pastatyta tvarkingai (kazkaip darbininkai buvo "pamirse" ja pastatyti, nors visuose kituose butuose ji buvo, dar bande teisintis, kad ten jos ir nereikia visai!). O siaip tai ten darbelio tai jiems dar like...
Kas liecia parkeli, tai ten salia su savo sunimi vos ne kasdien vaikstau. Tiesa dazniausiai vakarais, kai zmoniu maziau (nors ten visada ju yra, daugiau ar maziau), bet kazkaip nei tie bomzai, nei girtaujantis jaunimelis niekad dar nebuvo prisikabine, tfu tfu tfu, tik va savo siuksles tai aisku galetu issinesti ir krumuose nekakoti. Bet jau cia musu zmoniu issiauklejimas toks... O ta vieta tai man super, ir tu siuksliu tikrai nedaug, esu maciusi ir baisiau. Va, tik man gaila jei is salia esancios pievos stadiona padarys. Geriau jau ja aptvarkytu graziau ir apsvietima bent jau minimalu padarytu: tikrai daug zmoniu pasivaikscioti ten ateina.
Mes irgi is antro korpuso.
Papildyta:
QUOTE(orphex @ 2007 11 12, 12:24)
Beje ar teko kam nors gridėti dėl sasivaldybės planų tvarkyti parką. Šiukšles apsikuopti gal ir patys susiorganizavę talką galėsime, bet vat šiaip su parko "gražinimu" vargu ar patys ką padaryt galėsime - nebent bruzgynus pagenėti
Ar teko kada kam susitikti su parko gyventojais bomžiukais? Kažkaip mačiau kad ten užsiveisė...
Gyvenu prie parko ir dabar, tik viršuje

. Bomžiuku nemačiau, tik kieme prie šiukšlių konteineriu.
Kas liečia planu dėl parko... Klausiau ar bus padaryti laiptai nuo viršaus iki apačios pvz. nuo darželio iki mūsų namo, tai atsake, kad neaišku, čia jau patįs organizuokitės

. Man pvz, ne tik laiptai rupi, bet ir nusileidimas su vežimu