Įkraunama...
Įkraunama...

Imobiliar "Prie parko"

QUOTE(erika.gut @ 2007 12 06, 10:48)
Nu, galiu paaiskinti kiek zinau pati.. ax.gif Tai tokios putos balonelyje, kurias purski, jos issipucia, o po kiek laiko sukieteja. (Kai plastikinius langus deda, tai purskia makrofleksu.)
Nezinau kaip ten istikruju, bet vyras sako, kad jau nepirma karta teko ta makrofleksa tokiose vietose, kaip tarp lubu ir sienos isimineti ir jeigu ne kamstine juostele, tai tada rotbantu uzpyldyti rolleyes.gif . Ypac, jeigu nesiruosete daryti pakabinamu lubu. Siena juda, ir deformuosis  tas makrofleksas.  Zinoma galima ir taip palikti, tesiog, jei yra kita galimybe, ta kodel gi ne. smile.gif

Aaa, tai tas putas zinau, bet kaip jos supuna tada biggrin.gif Nu as darysiu pakabinamas lubas, bent jau man taip patare , tai kaip tada geriausia daryti? smile.gif O kas tas rotbantas blush2.gif biggrin.gif ?
Papildyta:
Aaa, tai tas putas zinau, bet kaip jos supuna tada biggrin.gif Nu as darysiu pakabinamas lubas, bent jau man taip patare , tai kaip tada geriausia daryti? smile.gif O kas tas rotbantas blush2.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2007 12 06, 12:01)
Aaa, tai tas putas zinau, bet kaip jos supuna tada  biggrin.gif Nu as darysiu pakabinamas lubas, bent jau man taip patare , tai kaip tada geriausia daryti? smile.gif  O kas tas rotbantas blush2.gif  biggrin.gif ?
Papildyta:
Aaa, tai tas putas zinau, bet kaip jos supuna tada  biggrin.gif Nu as darysiu pakabinamas lubas, bent jau man taip patare , tai kaip tada geriausia daryti? smile.gif  O kas tas rotbantas blush2.gif  biggrin.gif ?

Vyro nera, tai nezinau ka pasakyti ax.gif . Ta tarpa, vyras sako, geriausia su kazkokia kamstine juostele uzkemsi, tada su rotbantu . O kaip supuna makrofleksas, tai nezinau lotuliukas.gif . Tik kartais maciau, pas zmones ne iki galo langai padaryti ilga laika. Matosi kiso makrofleksas ir jau ne geltonos spalvos, o tokios nesuprasi rudos, pradeda trupeti doh.gif .
Jei pakabinamos lubos, tai sako galima palikti makrofleksa irnesakyk.gif. Mes kai 1 kamb. buta, tai turbut pakabinamu nedarysim, nes ir taip patalpa maza. doh.gif
Pvz. taip user posted image
Bet ne taip kaip buvau idejus 9 psl. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 06 gruodžio 2007 - 12:10
Mes tai neva šnd turėjom pasiimti raktus, bet jie niekaip nesugeba padaryti visko iki galo. Nors susitariam iš anksto dėl to priėmimo, jie tik tada pradeda dirbti, kai mes ateinam doh.gif

ir dar vienas dalykas, kuris mane šokiravo. Kai įėjom į savo butą, nosį iš karto užrietė šlapimo kvapas, nu, galvoju, negali būti.... Pasirodo, statybininkai myža tiesiai į kanalizacijos vamzdį, nors iš tiesų jis turėtų būti uždengtas. Pagal patamsėjimą aplinkui galima spręsti, kad ne visada pataiko.

Pakraupau.

Bet šiaip kalbant apie patį namą ir butą - vaizdelis visai nieko, ypač, kai pradeda ryškėti tikrasis vaizdas ir kai šiukšles apkuopia rolleyes.gif Greičiau užsirakintume nuo myžnių
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 12 07, 20:17)
Mes tai neva šnd turėjom pasiimti raktus, bet jie niekaip nesugeba padaryti visko iki galo. Nors susitariam iš anksto dėl to priėmimo, jie tik tada pradeda dirbti, kai mes ateinam  doh.gif

ir dar vienas dalykas, kuris mane šokiravo. Kai įėjom į savo butą, nosį iš karto užrietė šlapimo kvapas, nu, galvoju, negali būti.... Pasirodo, statybininkai myža tiesiai į kanalizacijos vamzdį, nors iš tiesų jis turėtų būti uždengtas. Pagal patamsėjimą aplinkui galima spręsti, kad ne visada pataiko.

Pakraupau.

Bet šiaip kalbant apie patį namą ir butą - vaizdelis visai nieko, ypač, kai pradeda ryškėti tikrasis vaizdas ir kai šiukšles apkuopia  rolleyes.gif  Greičiau užsirakintume nuo myžnių

Taip , zinau toki dalyka doh.gif .Tai cia dar nieko, buna , kad tiesiai ant sienu gun_bandana.gif bash.gif . Vyras sako, kai vienoje vietoje ant sienos daznai primizta, tai net sutvarkius ir padazius sienas po kazkiek laiko atsiranda tokie burbulai, pakyla dazai ir taisai ir taisiai.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 07 gruodžio 2007 - 22:38
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
del myzimo

as tai nuotraukas maciau buto, man labai patinka rolleyes.gif nieko ten baisaus, ko noret...viskas istaisoma, svarbu, kad pro langus kiaurai nelytu, nu ir ramus kaimynai pasitaikytu blush2.gif
ir dar noretusi, kad jokiu ten stovejimo aiksteliu nepastatytu prie misku, nezinot niekas kaip ten bus? sake, kad nebus, kai pirkom... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2007 12 09, 11:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
del myzimo

as tai nuotraukas maciau buto, man labai patinka  rolleyes.gif  nieko ten baisaus, ko noret...viskas istaisoma, svarbu, kad pro langus kiaurai nelytu, nu ir ramus kaimynai pasitaikytu  blush2.gif
ir dar noretusi, kad jokiu ten stovejimo aiksteliu nepastatytu prie misku, nezinot niekas kaip ten bus? sake, kad nebus, kai pirkom... blush2.gif

Man vaizdelis irgi ūpą kelia, pas mus per langus beveik vien miškas matosi, taip fainiai.... ax.gif Tik visi gąsdina, kad anksčiau birželio neįsikelsim g.gif Aš kaip visada jais netikiu, o jie kaip visada sakys "ar nesakiau?" laiptinės irgi pagražėjusios, buvom nuėję į ketvirtą korpusą pašnipinėti, ten jau daugiau padaryta, tai atodys viskas neblogai. Tik kaip juos priversti įjungti liftus? Mūsų meistrai sakė, kad pirmą kartą mato, kad lifto neįjungtų...
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 12 09, 20:44)
Man vaizdelis irgi ūpą kelia, pas mus per langus beveik vien miškas matosi, taip fainiai....  ax.gif Tik visi gąsdina, kad anksčiau birželio neįsikelsim  g.gif  Aš kaip visada jais netikiu, o jie kaip visada sakys "ar nesakiau?" laiptinės irgi pagražėjusios, buvom nuėję į ketvirtą korpusą pašnipinėti, ten jau daugiau padaryta, tai atodys viskas neblogai. Tik kaip juos priversti įjungti liftus? Mūsų meistrai sakė, kad pirmą kartą mato, kad lifto neįjungtų...

O mano vyras sako, kad daznai taip buna. Vadybininke , sake, kad tikrai nedirbs liftai, nes atsiras vienas, kuris sulauzis tokia brangu lifta, o namas dar nepriduotas, nu tipo tikrai ne. schmoll.gif
Atsakyti
Dar toks klausymas...Kokia valiuta jus emete paskola? Baisu dabar su ta lito devalvacija.. g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 12 09, 19:44)
Tik visi gąsdina, kad anksčiau birželio neįsikelsim  g.gif  Aš kaip visada jais netikiu, o jie kaip visada sakys "ar nesakiau?"

nu as kazkaip optimistiskiau ziuriu i tai, sakau gal koki balandi pavyks rolleyes.gif

QUOTE(erika.gut @ 2007 12 09, 19:52)
O mano vyras sako, kad daznai taip buna.  Vadybininke , sake, kad tikrai nedirbs liftai, nes atsiras vienas, kuris sulauzis tokia brangu lifta, o namas dar nepriduotas, nu tipo tikrai ne.  schmoll.gif

kas ten per stebuklas??? blink.gif tigi tegul apkala cool.gif

QUOTE(erika.gut @ 2007 12 09, 20:38)
Dar toks klausymas...Kokia valiuta jus emete paskola? Baisu dabar su ta lito devalvacija.. g.gif  verysad.gif

EUR cool.gif
Atsakyti
Sveiki,

Dėl myžimo tai aš irgi užuodžiau kai pirmą kartą ėjau apžiūrinėti butų lotuliukas.gif Tai jau pagalvojau, duoda blink.gif
Vakar buvau pasivaikštinėti pačiam miške, apėjau rajonėlį, visai patiko kur per miškelį pereini ir mokykla, o ten vasara ir tinklinį bus galima pažaisti thumbup.gif O kas liečia pati mišką, tai pasibaisėjau doh.gif , koks šiukšlynas, alkoholinių butelių pilnas miškas, tai vargeli doh.gif , nu ir įsivaizdavau kaip ten vyksta pjankės, bus baisu, jeigu nieko nedarysim ten blink.gif Ir laužavečių pilna ten, tai jau vasarėlę ten bus.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2007 12 10, 11:53)
Sveiki,

Dėl myžimo tai aš irgi užuodžiau kai pirmą kartą ėjau apžiūrinėti butų  lotuliukas.gif Tai jau pagalvojau, duoda  blink.gif
Vakar buvau pasivaikštinėti pačiam miške, apėjau rajonėlį, visai patiko kur per miškelį pereini ir mokykla, o ten vasara ir tinklinį bus galima pažaisti  thumbup.gif O kas liečia pati mišką, tai pasibaisėjau  doh.gif , koks šiukšlynas, alkoholinių butelių pilnas miškas, tai vargeli doh.gif , nu ir įsivaizdavau kaip ten vyksta pjankės, bus baisu, jeigu nieko nedarysim ten  blink.gif Ir laužavečių pilna ten, tai jau vasarėlę ten bus.... doh.gif

Ai, gyvenu daug metu ant kalniuko prie tos mokyklos, nieko ten baisaus. Buteliu neziurejau, o pjankiu negirdziu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 12 10, 12:40)
Ai, gyvenu daug metu ant kalniuko prie tos mokyklos, nieko ten baisaus. Buteliu neziurejau, o pjankiu negirdziu.. smile.gif

tai ant kalniuko namai toliau nuo to miškelio biggrin.gif , o butelių tiesiog neįmanoma nepastebėti, šviečia šiukšlės iš tolo, o bambaliais net medžiai išdabinti lotuliukas.gif doh.gif , gal čia ant švenčiu taip įprasta lotuliukas.gif
Atsakyti