Įkraunama...
Įkraunama...

Imobiliar "Prie parko"

Klausykit, skaitet sutarti.? Ar yra kokiu punktu, su kuriais nesutinkate. Galvoju, gal ka praleidau g.gif . Ir taip nelabai man ten viskas aisku blush2.gif .
Ar imanoma per 5 dienas po sutarties pasirasymo sutvarkyti reikalus su "Vilniaus Energija",vandens, silumos teikejais. it t.t.
Atsakyti
Nu va, nepersianiausiai pasiėmiau raktus smile.gif , pasirašiau aktą, regis nebuvo jokių įtartinų dalykų.
Ir pastebėjau nerealiai gerą dalyką, butai, kurių yra šalia mano (2b-35), mums priklausys ilgas didelis koridorius, nes ten mūsų 3 butai bus. tai mes susitarę tarpusavyje galesime įsidėti duris ir laikyti dviračius, vežimus biggrin.gif Aišku, jeigu susitarsim biggrin.gif ir nereiks pirkti jokio sandėlio.
Atsakyti
o imant paskola is Sampo reikia vertinimo? g.gif
del balkonu - nepatinka ir man, kad ne viskas baigta...nu bet tai ka daryt... unsure.gif
mes sausio pr. pasiimsim raktus, dabar vistiek nieko nespetume...ir atostogos laukia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2007 12 19, 15:16)
o imant paskola is Sampo reikia vertinimo?  g.gif

As is sampo imu, nereikia vertinimo?? kokia marza gavot? o i balkonus sake des plyteles, zada deti smile.gif , gal kai visi pradejo terorizuoti, tai nusprende deti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2007 12 19, 15:41)
As is sampo imu, nereikia vertinimo?? kokia marza gavot? o i balkonus sake des plyteles, zada deti  smile.gif , gal kai visi pradejo terorizuoti, tai nusprende deti  smile.gif

Kas sake? Kalbejau telefonu su Algimantu, tai sake nieko neaisku. Jeigu nuspres finansuoti , tai des, o jei ne , tai ne. Manau, kad tikrai nedes.
Del vertinimo -man paaiskino, kad jei paskola buto pirkimui ir irengimui, tai tada reikia vertinimo. O jei tik pirkimui, tai nereikia
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2007 12 19, 14:41)
As is sampo imu, nereikia vertinimo?? kokia marza gavot? o i balkonus sake des plyteles, zada deti  smile.gif , gal kai visi pradejo terorizuoti, tai nusprende deti  smile.gif

as nzn, gi klausiu rolleyes.gif marza nzn...0.kazkiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 12 19, 15:49)
Kas sake? Kalbejau telefonu su Algimantu, tai sake nieko neaisku. Jeigu nuspres finansuoti , tai des, o jei ne , tai ne. Manau, kad tikrai nedes.
Del vertinimo -man paaiskino, kad jei paskola buto pirkimui ir irengimui, tai tada reikia vertinimo. O jei tik pirkimui, tai nereikia

Jeigu irengimui tai taip, gali buti. o del plyteliu man sake statybu vadovas, kuris bute buvo, kai atejau apziurineti. nu jis taip irgi neuztikrintai, sake greiciausiai des, tai turbut, jeigu finansuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2007 12 19, 14:45)
Nu va, nepersianiausiai pasiėmiau raktus smile.gif , pasirašiau aktą, regis nebuvo jokių įtartinų dalykų.
Ir pastebėjau nerealiai gerą dalyką, butai, kurių yra šalia mano (2b-35), mums priklausys ilgas didelis koridorius, nes ten mūsų 3 butai bus. tai mes susitarę tarpusavyje galesime įsidėti duris ir laikyti dviračius, vežimus  biggrin.gif Aišku, jeigu susitarsim  biggrin.gif  ir nereiks pirkti jokio sandėlio.

Prisipazinkit, keno butas yra 2b-32? ax.gif blush2.gif

Tai durys pasistatysite ir mus , 32 ir 33 uz tu duru neleisite i svecius unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 12 19, 17:41)
Prisipazinkit, keno butas yra 2b-32ax.gif  blush2.gif

Tai durys pasistatysite ir mus , 32 ir 33 uz tu duru neleisite i svecius unsure.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif dabar galima visaip padaryti, vienose duryse galima irengti 3 skambucius, kiekvieno atskirai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2007 12 19, 08:42)
Mums tai turto vertinimo nereikes  smile.gif , nes rinkos kaina prilyginama isigijimo kainai smile.gif O del sutarties, tai jo, prirasyta daug ir gasdinanciai. mane tai irgi nervuoja tie terminai, jau net nebezinau kaip reikes viska spet, po notarines tiek viska reikes ant smugio darytis, fee  blink.gif O patys tai visai neskuba  verysad.gif. man tai labai nepatinka, kad nori mums atiduoti be balkonu butus, vakar aiskinausi, kas butu, jeigu bedarant balkona stukteltu man i langa, o as akta tai jau psirasius  blink.gif . bet aiskina, kad tipo jie atsakytu, bet jauciu nelabai beisireikalausi  blink.gif  O idomu galima nepriimti buto, kol balkono ner, ar cia butina dabar, kai kviecia?  unsure.gif Nors nuo sausio jau norisi remontus pradet darytis  bigsmile.gif
Mes tai irgi neturim jokiu dar planu, nei elektros, nei santechnikos, net nezinau dar kur ta elektra vedzioti  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pagal statybų įstatymą langams 5 metų garantija.
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 12 19, 11:58)
Hebra, o kas dar is Hansa Banko paskola ima, irgi reikia turto vertinimo? g.gif

Manau kad reikes. Meskita buta emem su Hansabanku tai reikejo, tai manau ir siuo atveju reikes.
Papildyta:
QUOTE(erika.gut @ 2007 12 19, 12:11)
Klausykit, skaitet sutarti.? Ar yra kokiu punktu, su kuriais nesutinkate. Galvoju, gal ka praleidau g.gif . Ir taip nelabai  man ten viskas aisku blush2.gif .
Ar imanoma per 5 dienas po sutarties pasirasymo sutvarkyti reikalus su "Vilniaus Energija",vandens, silumos teikejais. it t.t.

Is patirties sakau kad per 5 dienas susitvarkyti su vilniaus energija neimanoma. Kiek mums nervu kainavo, skaitliuka pastatyti doh.gif Ten atseit eiles ir vsio takoje. Ejom net pas vyr kazkoki su juo derinom, paskui gavom tel to zmogaus kuris stato tai siaip ne taip uz pinigus gavom. Nes jei gauna tik kelis skaitliukus o norinciu kruva, tai tie kas pirmi tie ir gauna o kiti laukia.
Atsakyti
QUOTE(mama-jolia @ 2007 12 19, 20:10)
Manau kad reikes. Meskita buta emem su Hansabanku tai reikejo, tai manau ir siuo atveju reikes.
Papildyta:
Is patirties sakau kad per 5 dienas susitvarkyti su vilniaus energija neimanoma. Kiek mums nervu kainavo, skaitliuka pastatyti  doh.gif Ten atseit eiles ir vsio takoje. Ejom net pas vyr kazkoki su juo derinom, paskui gavom tel to zmogaus kuris stato tai siaip ne taip uz pinigus gavom. Nes jei gauna tik kelis skaitliukus o norinciu kruva, tai tie kas pirmi tie ir gauna o kiti laukia.

O mums pasakė, kad šis sutarties punktas yra neįmanomas, nes tokios sutartys bus pasirašinėjamos tik po to, kai namas bus priduotas valstybinėj komisijoj. Žodžiu, punktas niekinis.
Atsakyti