QUOTE(ArijaM @ 2008 01 24, 17:03)
Bliamba, kokia as pikta
Kaip jus manot, ar imobiliaras neturejo mums pranesti apie plotu pasikeitima iki atiduodant mums raktus ir pasirasant buto pridavimo akta???? jeigu sutartyje neirasyta, ar jie vis tiek neprivalejo pagal kokius istatymus informuoti apie pasikeitimus. as bliamba, gal neuriu dabar pinigu tiek moketi, o jie manipuliuoja mumis ir aiskina, kad viskas kas imoketa negrazinama (jeigu atsisakai buto) bei visi atlikti darbai lieka Imobiliarui. manu taip neteisinga. jeigu mes visi nusprestume bendrai ka daryti. manau mes apsigintume. As manau, jie privalejo mus informuoti ir nesvarbu kad sutarty to punkto nebuvo
Ka darom??
o dieve tikrai apsurdas,man per sia savaite zadejo panaikint trukumus ,tiesa balkono pertvara pastate,o vieno trukumo atsisako daryti,vonios kambary visi vamzdziai kiso is gridu o turi buti paslepti,tai nesutinka uzpilti islyganamojo sluoksnio,nezinau ka daryti visgi ruosiu dar viena pretenzija del blogos kokybes ir trukumu
Papildyta:
QUOTE(erika.gut @ 2008 01 24, 19:46)
Mane tai nervina, butas ir taip mazas. Mano atveju, jau geriau 3 m2 padidetu, aisku ne balkonas. O dabar dar mazesnis..

Kazkaip jie cia tikrai negalvoja..
dar problema viena siena buvo dregna kai dar buvo tik pradeta statyti,jie viska graziai uzmurijo ir ji atrodo kaip isiputus matosi kad ta dregme pleciasi,tai sendien specialiu matuokliu matavom tai parode kad tris kart virsija dregmes normas tai prasem grest skyle kad paziuret vatos ji juk uzmurinta tikrai neisdzius tai jie isgreze ir prikiso sausos vatos ,bet labai suklydo nes mes turejom ta matuokli ir ikisus giliau ranka buvo slapia dabar zadejo dziovintuvais dziovinti ir susirupino nes tai rimta
tai va mano butas 2b11 virs arkos 3aukstas ieskau kaimyno nes mus jungia ta siena juk jam ta pati problema