Įkraunama...
Įkraunama...

Imobiliar "Prie parko"

Tai tures perskaiciuoti... O kaip mes kitaip pasirasysim? Ant sutarties lodzijos nebus, nors realiai ji yra? Atsitiktu kas nors, tai po to nieko neirodysi... Jau geriau su jais dokumentaliai viskas buna parodyta, kad veliau problemu nebutu...
Tik man itartina su padidejusiais plotais yra...Kam kvadratas, kam visi du... Ir ziurek, imb per visus butus nebloga pelna susisluoja. wink.gif O manau kad tokiu kuriems sumazejes plotas yra, tai tik del akiu biggrin.gif Bet cia tik mano pamastymai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(angelous @ 2008 01 24, 19:40)
O manau kad tokiu kuriems sumazejes plotas yra, tai tik del akiu biggrin.gif Bet cia tik mano pamastymai... rolleyes.gif

Mane tai nervina, butas ir taip mazas. Mano atveju, jau geriau 3 m2 padidetu, aisku ne balkonas. O dabar dar mazesnis.. verysad.gif Kazkaip jie cia tikrai negalvoja.. doh.gif
Atsakyti
...mmmmmmda... trumpai tariant jei kas turit sertifikuotos "matuotoju" kompanijos tel. - buciau dekingas. O imobiliar'as labai nenustebino- tipine LT kompanija, gyvenanti iš sukčiavimo ir sanariu išsukinejimo... tfu...
Atsakyti
sveiki cia mano elektroninis pastas turiu daug problemu gal rasim bendru jpirozenko@gmail.com
jauciu kad pakis perdavimo akta kita savite o butas dar nesutvarkytas pilnas trukumu nezinau kaip ir elgtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2008 01 24, 17:03)
Bliamba, kokia as pikta
mad.gif

Kaip jus manot, ar imobiliaras neturejo mums pranesti apie plotu pasikeitima iki atiduodant mums raktus ir pasirasant buto pridavimo akta???? jeigu sutartyje neirasyta, ar jie vis tiek neprivalejo pagal kokius istatymus informuoti apie pasikeitimus. as bliamba, gal neuriu dabar pinigu tiek moketi, o jie manipuliuoja mumis ir aiskina, kad viskas kas imoketa negrazinama (jeigu atsisakai buto) bei visi atlikti darbai lieka Imobiliarui. manu taip neteisinga. jeigu mes visi nusprestume bendrai ka daryti. manau mes apsigintume. As manau, jie privalejo mus informuoti ir nesvarbu kad sutarty to punkto nebuvo  verysad.gif

Ka darom??

o dieve tikrai apsurdas,man per sia savaite zadejo panaikint trukumus ,tiesa balkono pertvara pastate,o vieno trukumo atsisako daryti,vonios kambary visi vamzdziai kiso is gridu o turi buti paslepti,tai nesutinka uzpilti islyganamojo sluoksnio,nezinau ka daryti visgi ruosiu dar viena pretenzija del blogos kokybes ir trukumu verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(erika.gut @ 2008 01 24, 19:46)
Mane tai nervina, butas ir taip mazas. Mano atveju, jau geriau 3 m2 padidetu, aisku ne balkonas. O dabar dar mazesnis.. verysad.gif Kazkaip jie cia tikrai negalvoja.. doh.gif

dar problema viena siena buvo dregna kai dar buvo tik pradeta statyti,jie viska graziai uzmurijo ir ji atrodo kaip isiputus matosi kad ta dregme pleciasi,tai sendien specialiu matuokliu matavom tai parode kad tris kart virsija dregmes normas tai prasem grest skyle kad paziuret vatos ji juk uzmurinta tikrai neisdzius tai jie isgreze ir prikiso sausos vatos ,bet labai suklydo nes mes turejom ta matuokli ir ikisus giliau ranka buvo slapia dabar zadejo dziovintuvais dziovinti ir susirupino nes tai rimta
tai va mano butas 2b11 virs arkos 3aukstas ieskau kaimyno nes mus jungia ta siena juk jam ta pati problema
Atsakyti
ieskau kas turite 1 korpuse buta 3 kambariu, musu 1b-7. Man aktualu del ismatavimu, nes manau, kad kaimynams virsuje irgi turejo padideti butai, tai idomu kiek pas juos dideja, nes pas mus tai 3 kv. Bent jau sita teigia drauge J.
Atsakyti
QUOTE(special @ 2008 01 25, 09:50)
ieskau kas turite 1 korpuse buta 3 kambariu, musu 1b-7. Man aktualu del ismatavimu, nes manau, kad kaimynams virsuje irgi turejo padideti butai, tai idomu kiek pas juos dideja, nes pas mus tai 3 kv. Bent jau sita teigia drauge J.

Mūsų 1b-13, irgi keliais kvadratais padidejo.......
Atsakyti
QUOTE(RavenBlack @ 2008 01 25, 08:57)
Mūsų 1b-13, irgi keliais kvadratais padidejo.......

sveika, kaimyne is virsaus 4u.gif biggrin.gif
manau, kad musu butai turejo vienodai padideti g.gif
pas mus skaiciuoja padidejima 3 kv...gal gali tiksliai paziuret kiek pas jus?
Atsakyti
QUOTE(special @ 2008 01 25, 09:50)

mano 1B13, taip kad as gyvensiu virs jusu. Butas padidejo, balkonas sumazejo... derybos... skirtumas 15 000 Lt. Darbus priemiau su pastabom, sutarti pasirasiau, jau turiu registru centro nuosavybes dokuentus, meistrai pradejo irenginejima..
Atsakyti
QUOTE(orphex @ 2008 01 25, 10:22)
mano 1B13, taip kad as gyvensiu virs jusu. Butas padidejo, balkonas sumazejo... derybos... skirtumas 15 000 Lt. Darbus priemiau su pastabom, sutarti pasirasiau, jau turiu registru centro nuosavybes dokuentus, meistrai pradejo irenginejima..

supratau bigsmile.gif analogiska situacija... doh.gif del 15 000 lt doh.gif
Atsakyti
[quote=JOANA +,2008 01 25, 00:40]
o dieve tikrai apsurdas,man per sia savaite zadejo panaikint trukumus ,tiesa balkono pertvara pastate,o vieno trukumo atsisako daryti,vonios kambary visi vamzdziai kiso is gridu o turi buti paslepti,tai nesutinka uzpilti islyganamojo sluoksnio,nezinau ka daryti visgi ruosiu dar viena pretenzija del blogos kokybes ir trukumu verysad.gif

pas mus irgi ta pati situacija su vamzdžiais ir jie visaip įrodinėjo, kad nieko padaryti negali, bet prisiėmėm mes butą, galvosim ką padaryti su tais vamzdžiais ir tvarkysimės patys, nes pamatėm, kad neverta nervuotis ir ginčytis su visiškai nemąstančiais žmonėmis.
Uoj kiek nesamonių IMB prisidarė būtų juokinga jeigu nebūtų graudu ir nebūtume prasidėję su šita "kompanija".
Draugiškas patarimas žmonėms, kurie kadanors bent trumpam pagalvos apie galimybę pirkti kąnors iš Imobiliaro - nuvykit tą mintį kiek galima greičiau.
Atsakyti
QUOTE(JOANA + @ 2008 01 25, 00:40)
dar problema viena siena buvo dregna  kai dar buvo tik pradeta statyti,jie viska graziai uzmurijo ir ji atrodo kaip isiputus matosi kad ta dregme pleciasi,tai sendien specialiu matuokliu matavom tai parode kad tris kart virsija dregmes normas tai prasem grest skyle kad paziuret vatos ji juk uzmurinta tikrai neisdzius tai jie isgreze ir prikiso sausos vatos ,bet labai suklydo nes mes turejom ta matuokli ir ikisus giliau ranka buvo slapia dabar zadejo dziovintuvais dziovinti ir susirupino nes tai rimta
tai va mano butas 2b11 virs arkos 3aukstas ieskau kaimyno nes mus jungia ta siena juk jam ta pati problema

doh.gif doh.gif doh.gif Tikrai kad problemos nemazos. Pasitarkyt su kuom nors, ka tokiu atveju daryti. g.gif Gal jums tikrai atsisakyti buto, bet tegul grazina visus pinigus, juk per juos viskas. Nenusileiskite , daug problemu pridare. unsure.gif Nemanau, kad isdziovins tas siena. g.gif Reikia metu, o ne menesiu laiko.. schmoll.gif

Del vamzdziu grindyse, tai yra norma. Dauguma nauju statybu butose taip palieka smile.gif . Nemanau, kad taisys. Mano vyras, net ir neprase, nes susiduria su tuom pastoviai. Jis statybose dirba, apdailas daro. rolleyes.gif

JOANA+Kaip jums ar sienas glaistytos 1 karta (pagal sutarty )? Reikalavot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 25 sausio 2008 - 12:06