labai graziu vietu Anglijoje yra velse - esu buvusi Swansea,tai ten ne tik begaliniai papludymiai,bet aplink kalnai ir nuostabus vaizdas. Viesbuciu taip pat yra daug ir kempingu stovyklu taip pat netruksta. Tik keliukai labai siauri ir automobiliu ne visur galima nuvaziuoti - taciau puikus poilsis tiems,kurie megsta gamta ir dviracius

QUOTE(Limcamca @ 2009 01 07, 16:48)
Tikiuosi nesikalbu aš čia viena pati su savimi
Labai noriu aplankyti EDEN PROJECT. Gal kas nors jau lankėtės, papasakokit, ar vertas dėmesio projektas?

Labai noriu aplankyti EDEN PROJECT. Gal kas nors jau lankėtės, papasakokit, ar vertas dėmesio projektas?
Buvau ziema, tad tikrai paliko nepakartojama ispudi. Vaikstai lauke, salta, vejas zvarbus, o ieini i vidu - ten karsta, augalai didziausi, medziai, pauksciai. Na, man tai labai patiko

Pritariu ir kas paminejo Llandudno miesta

Del Blackpoolo, pati esu pora vasaru is eiles ten dirbusi studiju laikais bet vis traukia sugrizti tai treti metai kaip bent 4 dienom vaziuojam su vyru atostogu butent ten. Nesakau kad ten labai pailseti galima bamba papludimy isvertus, nors miestas ir prie juros, bet ten vaziuojam tokiu aktyviu atostogu, butent "pasitusinti". Bllackpoole yra didziausias klubas Britanijoje The Syndicate, siulyciau aplankyt, musu sudini klubai lietuviski ne is tolo neprilygsta. Zinoma yra ir begales kitu klubu, baru ir kitu vietu kur galima smagiai pasisokti ir siaip laika praleisti. Is tokiu siulyciau The Walkabout, Rumours&Hush, dar zinau kazkoks naujas COCO yra atsidares bet dar nebuvom. Na ir zinoma Club Sanuk, kam idomu, antradieniais ten vyksta Polish nights, t.y. renkasi daugiausia lenkiska publika. Skamba gal nekaip bet tusas geras

QUOTE(Jurgitutė @ 2009 06 27, 21:51)
Sveikutės
tokį kvailą klausimėlį turiu. ar yra Anglijoje tokių vietų, kur būtų galima pailsėti, jūroje pasimaudyti ir ką nors gražaus pamatyti.... Nes vasara norisi ir pailsėti (kaip kad pietiniuose kraštuose- turkijoj, bulgarijoj), ir sesutę aplankyti- staigmeną Anglijoje padaryti... Tik žiūriu vis rašot apie žiemą- sakau gal nebus ką vasarą ten vekit

tokį kvailą klausimėlį turiu. ar yra Anglijoje tokių vietų, kur būtų galima pailsėti, jūroje pasimaudyti ir ką nors gražaus pamatyti.... Nes vasara norisi ir pailsėti (kaip kad pietiniuose kraštuose- turkijoj, bulgarijoj), ir sesutę aplankyti- staigmeną Anglijoje padaryti... Tik žiūriu vis rašot apie žiemą- sakau gal nebus ką vasarą ten vekit

yra yra

mes buvom porai dienu dorsete, aplankem bournemouth ir dar labai grazias vietas netoli swanage, su keltu galima persikelti tiesiai is bournemouth. grazi gamta. papludimiai smeleti.

QUOTE(DOMINUKE @ 2009 08 16, 18:45)
O dabar turiu toki klausimeli

cia gerokai per velai rasau, bet visgi gal kam pravers

musu auto benzinas dujos, kelione atsiejo apie 250svaru. Belgijoje ir Nyderlanduose bei Anglijoje duju neuzsipilsyte - reikia spec antgalio, musiski netinka. taigi duju uzsipylem Lenkijoj palei Vokietijos siena ir Vokietija pravaziavom, o daugiau benzinu.
nors musu navigacine ir su naujais "zemeplapiais" bet vistiek liepe sukt ratus Nyderlanduose, mat lygiagreciai nutiestas naujas kelias, tai dar nespejo matyt palydovu sujunginet

labas
visai temukė aprimus, nieks nekeliaujat po Angliją?
nesenai buvome su šeimyna bezdžionių miške( monkey forest). Tinklapis : www.monkey-forest.com. Kaži ko ten nebuvo, bet vaikam labai patiko

sena mano svajonė buvo aplankyt Stonehenge, gal prieš kokius 4metus kai viešėjau Uk, bet tada nespėjau, o dabar aplankiau ir laiminga esu
visai patiko ir į akmenis pasižiūrėti ir istorijos paklausyti

ir dar vaizdelį imetu pakeliui iš -į namus

visai temukė aprimus, nieks nekeliaujat po Angliją?
nesenai buvome su šeimyna bezdžionių miške( monkey forest). Tinklapis : www.monkey-forest.com. Kaži ko ten nebuvo, bet vaikam labai patiko

sena mano svajonė buvo aplankyt Stonehenge, gal prieš kokius 4metus kai viešėjau Uk, bet tada nespėjau, o dabar aplankiau ir laiminga esu

visai patiko ir į akmenis pasižiūrėti ir istorijos paklausyti

ir dar vaizdelį imetu pakeliui iš -į namus

QUOTE(sawluciuke @ 2010 07 05, 17:03)
Labukas visiems 
Kita sawaite busiu Liverpoolyje, gal kas galite pasiulyte ka aplinkui Liverpoolyje ar artmesniuose nuo LIverpoolio miestus galima aplankyti,pamatyti kas suzawes?Domintu ir gamta, jura, pakrantes, architekruriniai miestai
Dekoju sirdingai visiems uz atsakymus

Kita sawaite busiu Liverpoolyje, gal kas galite pasiulyte ka aplinkui Liverpoolyje ar artmesniuose nuo LIverpoolio miestus galima aplankyti,pamatyti kas suzawes?Domintu ir gamta, jura, pakrantes, architekruriniai miestai

Dekoju sirdingai visiems uz atsakymus

tik dabar pamačiau jūsų žinutę, tai jaučiu jau ir nereik atsakymo - šiaip pats Liverpulis iš savęs gražus, nuostabūs parkai, uostas, muziejai

o su traukiniu visur greitai ir ne brabngiai nuvažiuosite manau

Sveiki, mane taip pat domintu atostogos Anglijoje. Tik mes busim Leeds ir Nothingham, tai gal patartumet kokie yra artimiausi kurortai? Gal yra kas nors panasaus i Palanga?

QUOTE(-Radė @ 2011 02 25, 20:42)
gal kas lankėtės Šervudo girioje?
radau info nete, bet kaip smagu būtų "gyvų" ispūdžių gauti

radau info nete, bet kaip smagu būtų "gyvų" ispūdžių gauti

apsilankem

vasara gal smagiau butu buve

Stonehenge
Lake District
Portmeirion kaimelis (Wales - Velsas)
http://www.portmeirion-village.com/
The Giant's Causeway (siaurinej Airijoj, bet vis tiek Anglija skaitos)
York - Pilis-miestas
The Eden Project (Edeno projektas) - http://www.edenproje...about/index.php
Papildyta:
Gal galima tikslesni adresa gaut?
Papildyta:
Man geriausias kurortas panasus i Palanga yra Formby
Lake District
Portmeirion kaimelis (Wales - Velsas)
http://www.portmeirion-village.com/
The Giant's Causeway (siaurinej Airijoj, bet vis tiek Anglija skaitos)
York - Pilis-miestas
The Eden Project (Edeno projektas) - http://www.edenproje...about/index.php
Papildyta:
QUOTE(-Radė @ 2011 04 18, 22:23)
Gal galima tikslesni adresa gaut?

Papildyta:
QUOTE(Laaila @ 2010 11 24, 18:10)
Sveiki, mane taip pat domintu atostogos Anglijoje. Tik mes busim Leeds ir Nothingham, tai gal patartumet kokie yra artimiausi kurortai? Gal yra kas nors panasaus i Palanga? 

Man geriausias kurortas panasus i Palanga yra Formby