paneles, o jei dirbi tarkim su mediumu skirtu medziui, tai ar reikia dar po visko ant virsaus tepti laka???ar tas mediumas atlieka sia funkcija
Kunigunda, na tu ir darbstuole
paneles, o jei dirbi tarkim su mediumu skirtu medziui, tai ar reikia dar po visko ant virsaus tepti laka???ar tas mediumas atlieka sia funkcija
taip senai tos dekupazo pamokeles pas briedziuke buvo,kad net nebepamenu
QUOTE(laurynaa @ 2007 02 15, 10:14)
Kunigunda, na tu ir darbstuole
na as tai ant medzio klijuoju tik su lipalu -tad lakuoti privalu, o kas cia per mediumas medziui
QUOTE(laurynaa @ 2007 02 15, 08:14)
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 02 15, 08:21)
na as tai ant medzio klijuoju tik su lipalu -tad lakuoti privalu, o kas cia per mediumas medziui
nu, universalus mediumas
QUOTE(cipa007 @ 2007 02 15, 12:20)
o ką tu su bespalve darysi?
QUOTE(Jutare @ 2007 02 15, 12:22)
Taigi kažkur paskaičiau, kad į ją galima dėti norimą spalvą. Jaučiu kažką maišau
QUOTE(cipa007 @ 2007 02 15, 12:27)
Taigi kažkur paskaičiau, kad į ją galima dėti norimą spalvą. Jaučiu kažką maišau
O tai jūs perkat spalvotas? Tai kiek jų reikia turėti? Ir kur paskui tuos likučius kolekcionuot?
na, aš dekupažą apleidau truputį
QUOTE(uups @ 2007 02 15, 10:34)
nu, universalus mediumas
jis ne tik medziui, bet ir moliui, popieriui, etc. Lakuot nereikia, bent po manishkio (Lack&Kleber ish Marabu) 
super
o gal gali paveiskliuka parodyti kaip jis atrodo
QUOTE(cipa007 @ 2007 02 15, 12:27)
O tai jūs perkat spalvotas? Tai kiek jų reikia turėti? Ir kur paskui tuos likučius kolekcionuot?
http://www.rundatus....dazai/antik.jpg
buna ir bespalvis ir jis skirtas maisyti su dazais-kad galima butu didesni pavirsiu istrinti ir jis nenusidazytu, nes vien dazais paskui (bent jau man) labai sunku nuvalyti ju pertekliu ir kiek pakinta spalva
nu aš dabar ant balto pagrindo juodus įtrūkimus dariau - nu nepakito ta balta spalva
Net pasiėmiau pažiūrėt atidžiau
Aišku, su didesniu paviršium sunkiau darbuotis
QUOTE(Jutare @ 2007 02 15, 13:05)
nu aš dabar ant balto pagrindo juodus įtrūkimus dariau - nu nepakito ta balta spalva
Net pasiėmiau pažiūrėt atidžiau
Aišku, su didesniu paviršium sunkiau darbuotis 
gal nuo dazu priklauso
kai dariau dezute -tai su auksiniais dazais ryskinau itrukimus -tai ir liko ant pavirsiaus to aukso, nes jie dziusta automatiskai ir neimanoma net mazais ploteliais greitai nuvalyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 02 15, 13:20)
Aš perku bespalvę patiną iš ten kur Kunigunda 78 nurodė. Imaišau tokią spalvą kokią noriu, štai vienas mano darytas darbelis: