QUOTE(Perliukas @ 2007 03 20, 13:21)
Na , kad dabar dekupažas brangus malonumas , tai sutinku , jeigu viską pirksi spec. hobi parduotuvėse
Sendinimo efektą galima išgauti ir maišat skirtingus lakus aliejinį ir vandens pagrindo , pati nebandžiau , bet vieną tokį kraką netyčia gavau - klijavau servetėles ant akriliniais dažais dažyto paviršiaus , lakavau purškiamu automobiliniu laku ir netikėtai gavau kraką

tiesa netokį kokio norėčiau .... bet sutrūkinėjo , taip , kad gal visdėlto įmanoma ir pigiau prasisukti
Na jei kazkada dekupazas ir buvo taupymui skirtas malonumas -tai dabar jau taip senai nebera
Del naturaliu produktu pigumo -tai vargu ar galeciau sutikti, nes esu bandziusi as su naturaliom priemonem darytis ivairias kaukes -tai paskaiciavus metams -tie malonumai kainuotu kelis tukstancius

, kai gatava galima gauti uz 150.
Su tom zelatinom ir tas pats -kiek laiko kainuos kiekviena karta terliotis ja padaryti, elektros -tai tikrai pigiau gatava krakliu pirkti, nes nors zinai koki efekta gausi
vienintelis, kuris tikrai pigus dalykas -tai su kiausino lukstu, nes nieko netenka ismesti, nes jei reikia tik baltymo -tai tada turi ir galvoti ka gaminti, kad ta tryni ir baltyma likusi panaudoti. O lipalo nusiperki ir naudoji naudoji, nereikia derinti maisto su malonumu.
Kadangi man dar ir laikas yra prabanga -tai su jokiom tokiom priemonem, kurias reiketu darytis- neprasideciau
Papildyta:
QUOTE(Siggy @ 2007 03 20, 13:48)
odos nei tikros nei dirbtinos lygint tikrai nereikia

iš patirties pasakysiu,
na as esu dekupazinusi manikiurine dirbtines odos -tai gerai pamenu, kad briedziuke sake, jog reikia lyginti
as lyginau ir labai gerai prilipo galiukai, nes kitaip jie vis atsokdavo