QUOTE(westa @ 2007 04 16, 23:02)
canet, žinai, kartais dizaineris turi derintis prie esamų erdvių, kaip beje ir prie šeimininkų norų ( kaip nekeista).. virtuvė - tai mano pačios noras..

. tikrai dizainerei savo buvau nelabai ,,palankus" klientas, nes reiškiau savo norus, o kiekvienas dizaineris džiaugiasi turėdamas laisvės kuo daugiau.. taip, kad

.. beje, mano vonia yra viena labiausiai patinkančių patalpų, ir išspręsta ji labai gerai ( kiek tai buvo įmanoma su tokia patalpos forma ir stogu).. vien\ta voniai super ( beje ir pati vonia, kas mėgstat maudytis dviese, labai rekomenduoju būtent tą, jokioj kampinėj taip nesutilpsit

) ..
o kritika visada sveika

.. tik man ji priimtinesnė argumentuota, o ne šiaip - man nepatinka... na negi dabar man pykt ir kritikuot visas briunetes, jei aš blondinė

.. ir kirpėjos jų turbūt prastos
tiesa sakant nematau kam buvo samdytas dizaineris, nes viskas paprasta ir aisku, o vonios kambaryje aiskiai matosi kaip baisiai imontuota vonia.As suprantu ,kad ji gera, bet sprendimas visa vaizda sugadina ir atrodo pigiai
O kokia gali buti argumentuota kritika kai lygiai skirtingi.As baldu neperku sba ar baldu rojuje, kaip ir gariunuose ar pan.Visada ieskau kazko isskirtinio . Todel naturalu, kad tavo namai man standartas ir nera ko pykti

paziurek visos juk giria

o del dizainerio derinimosi- tai normaliame pasaulyje uzsakovai issako savo pageidavimus, o specai uzsiima kuryba, jei jau tu viska diktavai, tai ir dizainere buvai tu

Kam tu tada ja samdei