Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(saima11 @ 2007 11 09, 19:49)
sveika noreciau operuotis Vilniuje,o Kaune jau teko operuotis pries 5 metus irgi pas ta pati daktara kaip ir tu buvau.

Saima11 labai prasom detaliau drinks_cheers.gif Kokia operacija buvo pas tave?Kas gerai ar kas blogai?ir t.t mirksiukas.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2007 11 10, 04:44)
Saima11 labai prasom detaliau drinks_cheers.gif Kokia operacija buvo pas tave?Kas gerai ar kas blogai?ir t.t mirksiukas.gif  ax.gif  mirksiukas.gif

sveika man jisai padare krutines operacija.gerai padare,atrodo graziai.bet vis skaudo man. vyras nenori kad as pas ji daugiau ka nors daryciau blink.gif nes pamate ko nereikejo matyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saima11 @ 2007 11 10, 11:38)
sveika man jisai padare krutines operacija.gerai padare,atrodo graziai.bet vis skaudo man. vyras nenori kad as pas ji daugiau ka nors daryciau blink.gif nes pamate ko nereikejo matyti. g.gif

tai jau arba griesinai, arba silikonas bemiegant iskrito rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 11 10, 16:04)
tai jau arba griesinai, arba silikonas bemiegant iskrito  rolleyes.gif  ?

iš parašymo aš irgi apie pirmą variantą pagalvojau g.gif
Papildyta:
einu nete panaršyt, kaip Papečkys atrodo tongue.gif
Papildyta:
va...radau...radau clap.gif clap.gif clap.gif... liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 10 lapkričio 2007 - 14:30
QUOTE(saima11 @ 2007 11 10, 11:38)

Saima..o kas papukus tau tvarke..kazaip nebepamenu..o del skausmo tai anksciau lyg ir neuzsiminusi buvai.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2007 11 10, 16:26)
Saima..o kas papukus tau tvarke..kazaip nebepamenu..o del skausmo tai anksciau lyg ir neuzsiminusi buvai.

Čia aš biggrin.gif aš supratau, kad Papečkys ir tvarkė g.gif
Atsakyti
QUOTE(saima11 @ 2007 11 10, 12:38)

o tai ka jau tokio baisaus pamate? nesupratau biski... g.gif

Montvile,o papeckys realiai geriau atrodo,nei foto. aisku,jau metuose vyras,bet neblogai issilaikes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ares @ 2007 11 10, 16:53)
o tai ka jau tokio baisaus pamate? nesupratau biski...  g.gif
Montvile,o papeckys realiai geriau atrodo,nei foto. aisku,jau metuose vyras,bet neblogai issilaikes  bigsmile.gif

... paskaitytų jų žmonos, ką pacientės apie juos rašo biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 11 10, 17:04)
... paskaitytų jų žmonos, ką pacientės apie juos rašo biggrin.gif  blink.gif

lotuliukas.gif nugi nieko as cia blogo neparasiau,tik objektyvia savo nuomone isreiskiau. gi akis tai turiu ir matau,kaip kas atrodo. bigsmile.gif

o siaip dar geriau butu,jei pats papeckys paskaitytu mano postu's, aisku pagal operacija ir jos laika suprastu,kad cia raso, ir per konsultacija kita savaite ka nors pasakytu...taip nekaltai doh.gif netureciau kur akiu det blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ares: 10 lapkričio 2007 - 15:14
QUOTE(Ares @ 2007 11 10, 17:13)
lotuliukas.gif nugi nieko as cia blogo neparasiau,tik objektyvia savo nuomone isreiskiau. gi akis tai turiu ir matau,kaip kas atrodo.  bigsmile.gif

o siaip dar geriau butu,jei pats papeckys paskaitytu mano postu's, aisku pagal operacija ir jos laika suprastu,kad cia raso, ir per konsultacija kita savaite ka nors pasakytu...taip nekaltai  doh.gif netureciau kur akiu det blush2.gif

man rods, tikrai patenkintas liktų, faina jiems turbūt tokį darbą dirbti rolleyes.gif pacienčių amžius gan jaunas - jiems pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 11 10, 17:23)
man rods, tikrai patenkintas liktų, faina jiems turbūt tokį darbą dirbti  rolleyes.gif pacienčių amžius gan jaunas - jiems pats tas  biggrin.gif

na,kad patiktu,tai as neabejojiu, o taip pat manau,kad jis neatsisakytu manes kiek pe danti patraukt, nes pas mus kazkaip toks gan draugiskas ir paprastas bendravimas. noo,tikiuosi jis nesedi SM ir neskaitineja pacienciu blevyzgu biggrin.gif

a jeigu ka,tai sakysiu,kad dar narkozes poveikis nepraejes buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ares @ 2007 11 10, 17:31)
na,kad patiktu,tai as neabejojiu, o taip pat manau,kad jis neatsisakytu manes kiek pe danti patraukt, nes pas mus kazkaip toks gan draugiskas ir paprastas bendravimas. noo,tikiuosi jis nesedi SM ir neskaitineja pacienciu blevyzgu  biggrin.gif

a jeigu ka,tai sakysiu,kad dar narkozes poveikis nepraejes buvo  lotuliukas.gif

...draugs draugs, kol neįrauks... biggrin.gif na jų darbas toks, su moterim pagrinde dirba, tai atitinkamai ir moka su jomis elgtis lotuliukas.gif blyn, vistiek nepatogu, kai svetimas vyras apie aną galą garbaliojasi, atsitūpęs iš apačios žiūro... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti