zinau
daug metu sito laukiau......

QUOTE(Itka @ 2008 02 09, 20:59)
Man 8 diena kaip po operacijos, nusiurbė aplink visa liemeni, o buvusios kelnes vos užsisega
dar tinimas nepraejo...matysis kaip ten bus su tuo kelniu laisvumu 

Mano liemuo dabar = klubai. Istines baisiausiai, dzinsai ne tik, kad neuzsisega, bet issizioje isvis

Nzn ka ryt rengsiuos, darbuotis tai reik

QUOTE(Itka @ 2008 02 09, 21:24)
nusiurbe 1,4 l. mokėjau 6200 Lt. siurbė 8 taškus
Man nuo kumpiu ir juosmens nusiurbe 1.5L. Sake, kaip tokiai kudai, tai cia visai nemazas kiekis

Del skausmo, nepanikuokit - papus labiau skauda

Sveikos megikės
Prisikaičiau apie kai kurių iš jūsų patyrimus, bet vis tiek man daug neaiškumų... Labai rimtai svarstau pasidailint liemens sritį.. Bet dauguma rašiusių čia kalba apie didesnių plotų nusiurbimus.. o ar yra tokių kurios siurbėtės tik nuo šonu pvz. ties liemeniu? Ar verta dėl tiek gultis kaip sakoma " po peiliu"?
Klausiu, nes labai bijau skausmo, kaip galvojat, o gal kuri patyrėt - ar nuo tiek labai skaudės?. Pati esu turėjusi priverstinių operacijų, bet skausmą sugebėdavau normaliai pakelt... o gal tiesiog ne taip jau baisiai ir skaudėdavo.. Tačiau apie riebalų nusiurbimą esu girdėjusi, kad skauda beveik nepakeliamai..

Prisikaičiau apie kai kurių iš jūsų patyrimus, bet vis tiek man daug neaiškumų... Labai rimtai svarstau pasidailint liemens sritį.. Bet dauguma rašiusių čia kalba apie didesnių plotų nusiurbimus.. o ar yra tokių kurios siurbėtės tik nuo šonu pvz. ties liemeniu? Ar verta dėl tiek gultis kaip sakoma " po peiliu"?

QUOTE(Tsiocia @ 2008 02 11, 15:24)
Sveikos megikės
Klausiu, nes labai bijau skausmo, kaip galvojat, o gal kuri patyrėt - ar nuo tiek labai skaudės?. Pati esu turėjusi priverstinių operacijų, bet skausmą sugebėdavau normaliai pakelt... o gal tiesiog ne taip jau baisiai ir skaudėdavo.. Tačiau apie riebalų nusiurbimą esu girdėjusi, kad skauda beveik nepakeliamai..

Cia gal anksciau labai ziauriais metodais tai darydavo, tai skaudedavo, dabar dariausi, tikrai neskauda, be jokios baimes pakartociau ta pati.
QUOTE(Munė Br @ 2008 02 11, 19:51)
Cia gal anksciau labai ziauriais metodais tai darydavo, tai skaudedavo, dabar dariausi, tikrai neskauda, be jokios baimes pakartociau ta pati.
Jei tikrai taip neskauda tai man jau drasiau

QUOTE(Sandryte25 @ 2008 02 12, 12:53)
Jei tikrai taip neskauda tai man jau drasiau
,man svarbiausia,kad galeciau savo mergyte kilnoti 

Galesi kilnot laisvai

Maniskes man ir per slaunis patapsnoja

QUOTE(ELMO @ 2008 02 12, 19:16)
Tai gerai tada

O skauda kai patapsnoja,prisiliesti visai negali

QUOTE(Montvile @ 2008 02 12, 18:55)

QUOTE(Montvile @ 2008 02 12, 17:55)

QUOTE(Sandryte25 @ 2008 02 12, 18:33)
Normaliai. Kaip melyne paspaudinetu. Dar priklauso su kuo tapsona - su delniuku ar su kokiu ziaslu

QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 02 12, 23:02)
O jei rimtai, kaži kur pjūvius daro, kad juos ten patalpint