Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

zinau rolleyes.gif daug metu sito laukiau......
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2008 02 09, 20:59)
Man 8 diena kaip po operacijos, nusiurbė aplink visa liemeni, o buvusios kelnes vos užsisega  lotuliukas.gif  dar tinimas nepraejo...matysis kaip ten bus su tuo kelniu laisvumu ax.gif

Mano liemuo dabar = klubai. Istines baisiausiai, dzinsai ne tik, kad neuzsisega, bet issizioje isvis lotuliukas.gif
Nzn ka ryt rengsiuos, darbuotis tai reik doh.gif ir i unika vaziuot reikia biggrin.gif

QUOTE(Itka @ 2008 02 09, 21:24)
nusiurbe 1,4 l. mokėjau 6200 Lt. siurbė 8 taškus

Man nuo kumpiu ir juosmens nusiurbe 1.5L. Sake, kaip tokiai kudai, tai cia visai nemazas kiekis blush2.gif blush2.gif Esu 181cm ugio ir sveriu apie 60kg, tik dabar + 2kilai po op. (implantai ir skysciai susikaupe) biggrin.gif

Del skausmo, nepanikuokit - papus labiau skauda tongue.gif Jei buciau vien tik nusisiurbus arba vien tik implantus isidejus, tai jauciu dirbt buciau varius jau trecia diena. Nu istine yra, hematomos pas mane baisios, bet vaistu saujom neryju schmoll.gif Gimdyt labiau skauda tongue.gif
Atsakyti
Sveikos megikės mirksiukas.gif
Prisikaičiau apie kai kurių iš jūsų patyrimus, bet vis tiek man daug neaiškumų... Labai rimtai svarstau pasidailint liemens sritį.. Bet dauguma rašiusių čia kalba apie didesnių plotų nusiurbimus.. o ar yra tokių kurios siurbėtės tik nuo šonu pvz. ties liemeniu? Ar verta dėl tiek gultis kaip sakoma " po peiliu"? smile.gif Klausiu, nes labai bijau skausmo, kaip galvojat, o gal kuri patyrėt - ar nuo tiek labai skaudės?. Pati esu turėjusi priverstinių operacijų, bet skausmą sugebėdavau normaliai pakelt... o gal tiesiog ne taip jau baisiai ir skaudėdavo.. Tačiau apie riebalų nusiurbimą esu girdėjusi, kad skauda beveik nepakeliamai..
Atsakyti
QUOTE(Tsiocia @ 2008 02 11, 15:24)
Sveikos megikės  mirksiukas.gif
Prisikaičiau apie kai kurių iš jūsų patyrimus, bet vis tiek man daug neaiškumų... Labai rimtai svarstau pasidailint liemens sritį.. Bet dauguma rašiusių čia kalba apie didesnių plotų nusiurbimus.. o ar yra tokių kurios siurbėtės tik nuo šonu pvz. ties liemeniu? Ar verta dėl tiek gultis kaip sakoma " po peiliu"? smile.gif Klausiu, nes labai bijau skausmo, kaip galvojat, o gal kuri patyrėt - ar nuo tiek labai skaudės?. Pati esu turėjusi priverstinių operacijų, bet skausmą sugebėdavau normaliai pakelt... o gal tiesiog ne taip jau baisiai ir skaudėdavo.. Tačiau apie riebalų nusiurbimą esu girdėjusi, kad skauda beveik nepakeliamai..

Cia gal anksciau labai ziauriais metodais tai darydavo, tai skaudedavo, dabar dariausi, tikrai neskauda, be jokios baimes pakartociau ta pati.
Atsakyti
QUOTE(Munė Br @ 2008 02 11, 19:51)
Cia gal anksciau labai ziauriais metodais tai darydavo, tai skaudedavo, dabar dariausi, tikrai neskauda, be jokios baimes pakartociau ta pati.

Jei tikrai taip neskauda tai man jau drasiau biggrin.gif ,man svarbiausia,kad galeciau savo mergyte kilnoti rolleyes.gif
Atsakyti
Yra kas mažina, yra kas didina... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
šiknyčių šou
Papildyta:
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 12 vasario 2008 - 17:53
QUOTE(Sandryte25 @ 2008 02 12, 12:53)
Jei tikrai taip neskauda tai man jau drasiau biggrin.gif ,man svarbiausia,kad galeciau savo mergyte kilnoti rolleyes.gif

Galesi kilnot laisvai mirksiukas.gif
Maniskes man ir per slaunis patapsnoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ELMO @ 2008 02 12, 19:16)
Galesi kilnot laisvai mirksiukas.gif
Maniskes man ir per slaunis patapsnoja cool.gif

Tai gerai tada thumbup.gif
O skauda kai patapsnoja,prisiliesti visai negali unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 02 12, 18:55)
Yra kas mažina, yra kas didina...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
šiknyčių šou
Papildyta:
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

doh.gif isprotjeimas,didintis uzpakalius lotuliukas.gif ,kai ir taip pas visas nemazi blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 02 12, 17:55)
Yra kas mažina, yra kas didina...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
šiknyčių šou
Papildyta:
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif geras..
Atsakyti
QUOTE(Sandryte25 @ 2008 02 12, 18:33)
Tai gerai tada thumbup.gif
O skauda kai patapsnoja,prisiliesti visai negali unsure.gif ?

Normaliai. Kaip melyne paspaudinetu. Dar priklauso su kuo tapsona - su delniuku ar su kokiu ziaslu blink.gif tada jau reikia gintis kaip nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 02 12, 23:02)
lotuliukas.gif    geras..

O jei rimtai, kaži kur pjūvius daro, kad juos ten patalpint g.gif kaži ar tie imp. minkšti ??? g.gif
Atsakyti