Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

IVO- kiek as suprantu, tai tu truputi ne to tikiesi is liposakcijos g.gif Tai juk nera budas svoriui numesti, tai tik budas pasalinti riebalu sankaupas tik is tam tikros vietos. Pvz, lasinukus, kabancius virs dzinsiuku liemens smile.gif
Atsakyti
tai as ta suprantu kad tai skirta ne svoriui numesti. apskritai plastine chirurgija skirta defektams,po iv avariju,nudegimu defektus tvarkytis rolleyes.gif
bet i kai kurias nuotraukas ziurint matosi jog pereita is vieno drabuzio numerio i kita,to as ir klausiu ar jus naudojate tuos pacius rubus,tik skirtumas tas jog jie "graziau guli",ar jie patapo siek tiek per dideli? g.gif nes jei nusiurbta nuo slaunu ar uzpakalio pvz,tai juk turi apimtys sumazet?ar as cia kazka painioju?
Atsakyti
QUOTE(ivo @ 2008 04 19, 20:51)
tai as ta suprantu kad tai skirta ne svoriui numesti. apskritai plastine chirurgija skirta defektams,po iv avariju,nudegimu defektus tvarkytis rolleyes.gif
bet i kai kurias nuotraukas ziurint matosi jog pereita is vieno drabuzio numerio i kita,to as ir klausiu ar jus naudojate tuos pacius rubus,tik skirtumas tas jog jie "graziau guli",ar jie patapo siek tiek per dideli? g.gif nes jei nusiurbta nuo slaunu ar uzpakalio pvz,tai juk turi apimtys sumazet?ar as cia kazka painioju?

Yra skiriama plastine ir estetine chirurgija, kas reiskia ne tik defektu salinima, bet ir grozi tongue.gif
Del nusiurbimo ir tavo poziurio, tai klaidingai manai, jog sumazeja apimtys zenkliai. Tai yra kuno liniju dailinimas, o ne priemone sulieknejimui, svorio metimui... o apie celiulito panaikinima nusiurbiant riebalus tai isvis nusisnekejai. Riebailai yra nusiurbiami ir gilesniu sluoksniu, niekas is paodzio pavirsiaus ju nenusiurbineja, taip kad ir grazuolis celiulitas niekur nedingsta. Beje - celiulitas, tai paodiniu audiniu uzdegimas, liga ir jos niekaip neissiurbsi lotuliukas.gif
Man siurbe kumpius ir galife, tai isvis namo grizau su per sprindi issiziojusiu dzinsu uztrauktuku lotuliukas.gif tai va...pasikeite rubu dydis...i pliusa...nes istinau kaip mieline bulka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ivo @ 2008 04 19, 20:51)

As siurbiau sankaupas ant liemens, tai man ryskiai suplonejo liemuo, reikejo net keisti keisti dauguma kelniu, nes pasidare per placios, bet tik per liemeni. Na ir, aisku, drabuziai dabar zymiai graziau guli, nors siaip kai ziuriu nuotraukose pries ir po as pati didelio skirtumo nematau.
Atsakyti
dekui uz pasisakymus
grozio mums niekada nebuna per daug,kas tiesa tas tiesa.mes stengiames isnaudot visus imanomus budus. 4u.gif
reiks ir man situo reikalu smulkiau pasidomet,bet pirma reikia sugrizt i pries nestuma buvusi stovi,nes dar tik 3 men po gimdymo. biggrin.gif o paskui ziuresim ka galima bus koreguot rolleyes.gif
Atsakyti
Ir as po gimdymo,praejo jau 10men.i pilva ziureti negaliu doh.gif Vis mastau apie operacija,kai paskaitau kad visos patenkintos ir man vis labiau norisi rolleyes.gif
Bet noriu palaukti,kol vaikas dar paaugs.Nes skaiciau,kuri laika,sunkaus negalima bus kilnoti
Atsakyti
Žuvo mane operavusi gydytoja...Toks nuostabus žmogus buvo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 04 21, 22:26)
Žuvo mane operavusi gydytoja...Toks nuostabus žmogus buvo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Taip, pas mus (.)(.) temoj gedulas verysad.gif
Atsakyti
VISU MOTERU SIRDISE GEDULAS cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2008 04 21, 23:38)
VISU MOTERU SIRDISE GEDULAS cray.gif  cray.gif  cray.gif

unsure.gif verysad.gif cray.gif
Atsakyti
sveikos.nu as vistiek neatlyztu lotuliukas.gif paziurekit sitas nuotraukas...juk moteriske 3 dydziais tikrai sumazejo...tai kaip cia taip?daro ar nedaro tokius riebalu nusiurbimus?gal ne visi daktarai tam ryztasi ar kaip cia iseina? g.gif
pries operacija
po operacijos

pries ir po 12 metu mergaite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivo: 26 balandžio 2008 - 20:06
Siaubas kaip atrodo,tfu tfu tfu...Mano drauge pries du metus apturejo tokia operacija.Daug sumokejo,po to labai skaudejo,po metu vel priaugo svorio,atsirado striju,zodziu nieko gero.Dabar pati sako,kad geriau butu ejus sportuoti it mityba susibalansuoti pas dietologa unsure.gif
Atsakyti