Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(Eleina @ 2008 10 22, 11:15)
as tai net nelabai isivaizduoju kaip chirurgas atejes i operacija, galetu ja daryt "atsainiai"  biggrin.gif tipo pasisokinedamas, padainuodamas, ar kaip  biggrin.gif juokauju aisku, bet suprantama kad jei jau operuoja, tai itariu net ir norint neiseitu bet kaip operuot  g.gif tiesiog bent man pasake kad  nesirinkciau dienu pries sventes, nes tada neoperuos. taip pat sake kad penktadieniais irgi neoperuoja rolleyes.gif

Hmmm ... matai, o as kai pasiklausiau ar tiktu jam 18d, tai sake jo, gerai, dar neuzimta operacijai.
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 10 22, 11:19)
Hmmm ... matai, o as kai pasiklausiau ar tiktu jam 18d, tai sake jo, gerai, dar neuzimta operacijai.

tai super ..Tikrai nemanau,kad kazkaip blogai tau atliktu operacija .
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 10 22, 11:19)

tai cia dar ne pacios paskutines pries sventes dienos 4u.gif itariu ta kaledine ir naujametines savaites bus atostogos g.gif
tai uzsirasei 18 d? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 10 22, 11:53)
tai cia dar ne pacios paskutines pries sventes dienos  4u.gif itariu ta kaledine ir naujametines savaites bus atostogos  g.gif
tai uzsirasei 18 d?  bigsmile.gif

butent..
Eleina..avataras tavo toks specifinis sakyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 10 22, 12:03)
butent..
Eleina..avataras tavo toks specifinis sakyciau lotuliukas.gif

blush2.gif nu jo, toks dviprasmiskas lotuliukas.gif
klausykit merginos, kaip ten del tu tyrimu, ka? g.gif doh.gif jei darytis pas juos klinikoj, ar ta pacia diena padaro pries op, ar reikia kada is anksto eit? niekaip nenusprendziu kur man tyrimus darytis doh.gif jau jie man didesne problema ir galvos skausmas, nei kad pats nusiurbimas lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 10 22, 12:25)
blush2.gif  nu jo, toks dviprasmiskas  lotuliukas.gif
klausykit merginos, kaip ten del tu tyrimu, ka?  g.gif  doh.gif jei darytis pas juos klinikoj, ar ta pacia diena padaro pries op, ar reikia kada is anksto eit? niekaip nenusprendziu kur man tyrimus darytis  doh.gif jau jie man didesne problema ir galvos skausmas, nei kad pats nusiurbimas  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

daugeliui dare ta pacia diena .
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 10 22, 12:35)
daugeliui dare ta pacia diena .

na va kai pasakei, pasiskambinau ir issiaiskinau ax.gif 4u.gif labai geranoriskai sutiko padaryt ta pacia diena, 4 val pries op. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 10 22, 12:43)
na va kai pasakei, pasiskambinau ir issiaiskinau  ax.gif  4u.gif labai geranoriskai sutiko padaryt ta pacia diena, 4 val pries op.  thumbup.gif

ogo..man,pamenu neriekejo tiek laukti,tik as tariausi su paciu chirurgu .
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 10 22, 12:47)
ogo..man,pamenu neriekejo tiek laukti,tik as tariausi su paciu chirurgu .

as paskambinau i registratura. siaip op suplanuota 13 val, dabar pasake atvaziuot 9 val, padarys tyrimus ir tada pagal plana 13 val siurbimas rolleyes.gif ai man tinka ir taip, svarbu neber galvos skausmo kur tuos tyrimus daryt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
na va, dabar ir as jau rami, turiu data, tai sedziu pasipatenkinus kaip burokas smile.gif jau ir skrydi uzsisakiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2008 10 22, 10:14)
nenoreciau per kaledas but dalinai neigali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na ta prasme juk vistiek pooperacinis periodas nejuokas  rolleyes.gif

O tai kiek laiko buni ligonis? as tai pilva ir sonus siurbsiu, tai kas gresia man? zinau kad busiu sutinus, bet o tai ka, po kokiu 3-5dienu negalesiu niekur iseiti i zmones ? Kas kaip jautetes ó gal zinot kaip buna ?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 10 23, 11:20)
na va, dabar ir as jau rami, turiu data, tai sedziu pasipatenkinus kaip burokas smile.gif jau ir skrydi uzsisakiau smile.gif
Papildyta:
O tai kiek laiko buni ligonis? as tai pilva ir sonus siurbsiu, tai kas gresia man? zinau kad busiu sutinus, bet o tai ka, po kokiu 3-5dienu negalesiu niekur iseiti i zmones ? Kas kaip jautetes ó gal zinot kaip buna ?

as vel pasisakysiu ne is savo patirties, bet is merginu pasisakymu sitoj temoj (perskaityk ir tu visa, rasi daug naudingos info mirksiukas.gif ). priklauso nuo organizmo. vienos rase kad ir po 3-5 dienu blogai jautes, sunku buvo, i darba negalejo eit, o kitos - kad jau trecioj dienoj buvo viskas gerai. vienoms skaudejo labai, kitoms beveik arba isvis neskaudejo. taip kad itariu tik tavo pacios patirtis tau duos atsakyma rolleyes.gif as planuoju savaite atostogu imt. tikiuosi kad po jos jau galesiu eit i darba ir viskas bus daugiau maziau normaliai.
Atsakyti
Nusprendziau ir as riebaliukus nusisiurbti,dar neskaiciau visos temos,bet ruosiuosiu laisvu laiku tai padaryti.Idomu butu suzinoti kaip sekesi merginoms po op.ar neatauga riebaliukai,ar esat patenkintos rezultatais,ar tikejotes kazko daugiau?
Atsakyti