Įkraunama...
Įkraunama...

Negalėjo pilnai "išsiskleisti"moteriškumo"žiedas"

Nuosirdziai dziaugiuoai uz tave, kd juos TURI ir nesvarbu, kaip jie ateji i si pasauli. wub.gif

Beje, musu vaikuciai beveik vienodo amziaus. ax.gif
Atsakyti
Sveikinu dvieju vaikuciu supermama!!! wub.gif
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif visoms!

Lexsana, oro_buckis.gif siunčiam tavo šeimynai.
Atsakyti
Jaudinanti istorija.. wub.gif panasiai buvo ir man...neplanuotas pirmas cezaris kuris isgelbejo mano turta wub.gif

Laimes ir sveikatos Jusus seimai 4u.gif
Atsakyti
nesigrauzk taip del to cezario, viskas jau praejo, juk ne visos gali pagimdyti. Senoveje daug moteru ir mirdavo, negaledamos isgimdyti del kazkokiu priezasciu...iki kol neatsirado toks daktaras Cezaris, atrades tokia opercija, kuri vadinama juo vardu...esam dekingi tam zmogui..
o tu laiminga mamyte, zinok kiekvienam vaikui geriausia- jo mama. Laimes jusu seimai.
Atsakyti
na ir kas, kad gimdei su cezariu - svarbiausia, kad tavo kudikeliai yra su tavimi, gad gali juos glamoneti, rupintis jais, AUGINTI. tai daug svarbiau 4u.gif sekmes jusu seimynelei 4u.gif
P.S.as irgi gimusi spalio 10d bigsmile.gif
Atsakyti
Nu va, pasakojai ir tuos moteriškumo žiedus į kabutes paėmei rolleyes.gif . Tai lai jie ten ir lieka irnesakyk.gif
Turi gražius ir sveikus pupulius. Ar gali būti dar geriau wub.gif ?
Atsakyti
Sveikinu su dviem puikiai vaikučiais, aukit sveiki. 4u.gif Svarbu, kad turi vaikučius, o kad jie gimė per Cezario pjūvį, tai džiaugiuosi, kad pirma operacija išgelbėjo tavo vaikučio gyvybę. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biufka: 27 sausio 2007 - 15:18
Ačiū 4u.gif , kad skaitote mano istoriją ir mane palaikote, nors joje daugiau parašiau tik faktus, nesukonkretinau, neatskleidžiau sunkių laukimo valandų, minučių... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 01 13, 21:49)
Po žodžio "žiedas" neparašiau svarbiausio:negalėjau pati pagimdyti...

pažystamas jausmas ir skausmas, kad negalėjai po gimdymo priglausti savo mažulio aukselio prie savęs ir pamaitint... verysad.gif bet svarbiausia, kad jie yra ir auga sveiki bei džiugina mamą 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Svarbiausia, kad turi 2 mazus sirdukus smile.gif Sekmes auginant 4u.gif
Atsakyti
nors ir sena istorija,bet man patiko thumbup.gif mamyte,nesvarbu kaip-svarbu rezultatas thumbup.gif vaikai auga mylimi ir laukti wub.gif sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti