Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

Na va, atskrido mano MAC šepetėlis... Kaip man dabar nustatyti fake ar ne g.gif ? Minkštas, švelnus, šereliai manau natūralūs ir nekrenta... Tik įpakavimas - toks patrintas maišiukas su užklijuotu barkodu g.gif . Lyginant su TBS, platesnis ir trumpesnis (čia šeriukai).
vaizdas toks, kokių pilna ebay (toks kaip ir Tiffany rodė pirkinukuose). Va:

user posted image

user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=508&i=zara6gf4.jpg][IMG]
Atsakyti
Man rodos foundation brush nenatūralūs o sintetinių šerelių schmoll.gif Kažkaip aprašymo jų psl. nėra, bet neįsivaizduoju, kad gali būti natūralių šerelių.
Atsakyti
Oi gali tikrai būti natūralių. Kai ieškojau, klausinėjau parduotuvėsė: TBS, Dior natūralių Lancome (beje labai thumbup.gif , gaila, kad nepirkau) - sintetinių, bet pagal plauką neatskirsi schmoll.gif . O savo MAC aš irgi tik pagal švelnumą įvertinau...

Well??? Tai tikras ar ne g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 02 14, 20:02)
Oi gali tikrai būti natūralių. Kai ieškojau, klausinėjau parduotuvėsė: TBS, Dior natūralių Lancome (beje labai  thumbup.gif , gaila, kad nepirkau) - sintetinių, bet pagal plauką neatskirsi  schmoll.gif . O savo MAC aš irgi tik pagal švelnumą įvertinau...

Well??? Tai tikras ar ne  g.gif ?

Bet apie TBS foundation nekokie atsiliepimai, tai manau geriau sintetinis.
Mano smashbox sintetinis, bet tepa, kaip minėjau tobulai wub.gif

Iš nuotraukos manau nelabai kas nustatys tą tikrumą tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 14 vasario 2008 - 20:15
Mano Smashbox antakiu sepetukas Nr.12 superinis smile.gif Labai geras smile.gif Dar labai noreciau is Smashbox TokiDoki smile.gifsmile.gif Cia parduoda Ebay bet i Lietuva nesiuncia http://cgi.ebay.com....oQQcmdZViewItem Half moon sepetelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 14 vasario 2008 - 20:46
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 14, 20:36)
Mano Smashbox antakiu sepetukas Nr.12 superinis smile.gif Labai geras smile.gif  Dar labai noreciau is Smashbox TokiDoki smile.gifsmile.gif Cia parduoda Ebay bet i Lietuva nesiuncia http://cgi.ebay.com....oQQcmdZViewItem  Half moon sepetelis smile.gif

smashbox visi šepetukai nerealūs wub.gif
o ta tokidoki serija manęs neveža. Tau su savim nešiotis reikia, kad nori tokio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 14 vasario 2008 - 20:51
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 14, 21:48)
smashbox visi šepetukai nerealūs  wub.gif
o ta tokidoki serija manęs neveža. Tau su savim nešiotis reikia, kad nori tokio?

Ne,su savim nereikia.. bet dizainas iduomus,tiesa sakant net nezinau kaip su tokiu pudruotis smile.gif Smashbox labai fainuciai sepetukai smile.gif
Papildyta:
Dar sita noreciau http://www.smashbox....3-1d4af7e30a0e/
Atsakyti
sveikos.gal galite patarti,kur kaune isigyti gera sepeteli mineralinei pudrai tepti? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 02 14, 18:02)
Oi gali tikrai būti natūralių. Kai ieškojau, klausinėjau parduotuvėsė: TBS, Dior natūralių Lancome (beje labai  thumbup.gif , gaila, kad nepirkau) - sintetinių, bet pagal plauką neatskirsi  schmoll.gif . O savo MAC aš irgi tik pagal švelnumą įvertinau...

Well??? Tai tikras ar ne  g.gif ?

Bet geriau sintetiniai šereliai- su natūraliais sunkiau tepasi, nes jie linkę sugerti smile.gif. Kaip kosmetologė patarė- akių makiažui, pudroms geriau naturalūs, bet ne krempudrai smile.gif.
Man mano TBS foundation nerealus wub.gif . Mamos Estee Lauder bandžiau, tai schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 02 14, 21:02)

QUOTE(Ferrari @ 2008 02 14, 21:13)
Bet apie TBS foundation nekokie atsiliepimai, tai manau geriau sintetinis.
Mano smashbox sintetinis, bet tepa, kaip minėjau tobulai  wub.gif

TBS visi sepeteliai sintetiniai, is naujos kartos nailono mirksiukas.gif Ir , beje, girdejau nuomone, jog kokybiski sintetiniai yra svelnesni uz naturalius, higieniskesni, nes plaukelis neturi mikroporu kur kaupiasi bakterijos, ir, be, abejo, ilgaamziskesni rolleyes.gif
Na bet cia jau kiekviena sprendzia ka rinktis - man TBS tinka ir patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 02 14, 22:47)
TBS visi sepeteliai sintetiniai

O ba! Visi - ir šešėliams, ir pudrai? Ką tada konsultantės šneka??? g.gif Gi klausiau būtent to... O kad sintetiniai gerai, aš neabejoju - kur žiūrėjau Lancome - minkštutis, švelnutis... Na, dar tyčia TBS paklausinėsiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 14, 20:13)
Iš nuotraukos manau nelabai kas nustatys tą tikrumą  tongue.gif

O į ką man tada žiūrėti? Dar nebančiau, nes jei fake, siūsiu atgal...
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 02 15, 08:59)
O ba! Visi - ir šešėliams, ir pudrai? Ką tada konsultantės šneka???  g.gif  Gi klausiau būtent to... O kad sintetiniai gerai, aš neabejoju - kur žiūrėjau Lancome - minkštutis, švelnutis... Na, dar tyčia TBS paklausinėsiu  lotuliukas.gif
Papildyta:

O į ką man tada žiūrėti? Dar nebančiau, nes jei fake, siūsiu atgal...

Va butent visi TBS sepeteliai sintetiniai.as sia savaite pirkau pati didziausia TBS sepeli i man konsultente taip ir pasake kad visi jie sintetiniai o ir pagal TBS konsepcija jie gyvunelius myli ir sepetukai negali but naturalus:lotuliukas:
Atsakyti