Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

QUOTE(Ferrari @ 2008 02 25, 13:14)
Nea, čia ne šitas, šitas prie akims skirtų šepetėli prilauso  rolleyes.gif

P.S. Sau pasilikai bent vieną iš savo rinkinio  tongue.gif

zinoma bigsmile.gif
Atsakyti
man kazkaip nelabai patogus trumpi sepeteliai norisi ilgais kotais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 02 26, 09:06)
man kazkaip nelabai patogus trumpi sepeteliai norisi ilgais kotais tongue.gif

Man tai nera jokio skirtumo - svarbu virsunele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 25, 18:08)
Gal pademonstruotum savo šepetėlių kolekciją  g.gif
Chanel pudros šepetėlis iš ožkos šerių, taigi jis negali būti labai švelnus  mirksiukas.gif

Aga, uztat man ir patinka labiau nei Versace ir Dior, nes anie zymiai minkstesni, as ne labai ir gilinausi is ko jie ten gaminti, svarbu geras. Asmeniskai man tai ir seseliu sepeteliai labai geri is Chanel. Pademonstruosiu ir ta kolekcija, tik reik nufotkint, kazkaip kosmetikos spintos kasdien nefotkinu smile.gif O siaip visam rinkinyje man uztenka pudros sepetelio, bronzanto sepetelio ir dvieju sepeteliu seseliams, viskas ko man reikia, nes buvau pirmiausiai prisipirkus Dioro, po to Estee Lauder, Lancome ir tik po to atradau kurie vis tik geriausi bigsmile.gif
Papildyta:
As cia biski ne i tema, bet man tai cia nuotraukos nepavyksta niekaip ideti kazkodel unsure.gif Gal kas galetu patarti, as cia gal kazka ne taip darau g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
va ka radau per ebay http://cgi.ebay.co.u...rksid=p3907.m29 labai jau grazus sepeteliai, ir naturalus! ir kaina maza, ka manote epie juos? ar verta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 29 vasario 2008 - 12:06
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 29, 13:04)
sveikos smile.gif
va ka radau per ebay  http://cgi.ebay.co.u...rksid=p3907.m29 labai jau grazus sepeteliai, ir naturalus! ir kaina maza, ka manote epie juos? ar verta?

Labai jau grazus cia tie sepeteliai bigsmile.gif Tik idomu ar geri g.gif Cia turbut mergaiciu yra gerai nusimananciu apie tokius daiktus. As tik zinau kad jei sepetelis is kokiu tai nenaturaliu seriuku tai bus geras ne ilgai, nes greit susinesios ir pasidarys koks tai susiveles, tai as skaitau geriau investuoti daugiau ir tureti gera daikta ilgiau, bet aisku gerai paklaust patarimo is ko nors kas nusimano, tada nereiks taip kaip man investuoti i 10 skirtingu sepeteliu tam kad atrastum kurie tau labiausiai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 02 29, 13:30)
Labai jau grazus cia tie sepeteliai bigsmile.gif Tik idomu ar geri g.gif Cia turbut mergaiciu yra gerai nusimananciu apie tokius daiktus. As tik zinau kad jei sepetelis is kokiu tai nenaturaliu seriuku tai bus geras ne ilgai, nes greit susinesios ir pasidarys koks tai susiveles, tai as skaitau geriau investuoti daugiau ir tureti gera daikta ilgiau, bet aisku gerai paklaust patarimo is ko nors kas nusimano, tada nereiks taip kaip man investuoti i 10 skirtingu sepeteliu tam kad atrastum kurie tau labiausiai patinka smile.gif

vat jie ir domina mane nes yra naturalus, o ne sintetiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 29, 12:04)
sveikos smile.gif
va ka radau per ebay  http://cgi.ebay.co.u...rksid=p3907.m29 labai jau grazus sepeteliai, ir naturalus! ir kaina maza, ka manote epie juos? ar verta?

įtartinai pigūs..o ir šiaip negirdėti, nematyti g.gif
aš Tavo vietoj susilaikyčiau nuo pirkimo ax.gif
Atsakyti
Kam tau 13 pigių, neaiškios kokybės šepetėlių. Geriau nusipirk 3-4 pagrindinius (pudrai, skaistalams, šėšėliams) bet kokybiškus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 29, 18:37)
Kam tau 13 pigių, neaiškios kokybės šepetėlių. Geriau nusipirk 3-4 pagrindinius (pudrai, skaistalams, šėšėliams) bet kokybiškus  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 29, 17:37)
Kam tau 13 pigių, neaiškios kokybės šepetėlių. Geriau nusipirk 3-4 pagrindinius (pudrai, skaistalams, šėšėliams) bet kokybiškus  4u.gif

nu jo , o kokie tie kokybiski, nes mazai as turejau tu sepeteliu , tokiu normalesniu tai is Avono, ir va neseniai nusipirkau Dior sepeteli ,tai jis labai fainas , minkstas thumbup.gif tik va truxta man kokio nors labai didelio, kad bronzanta ant viso veido paskirstyti
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Gal kas nors turi tokius Smashbox sepetelius

user posted image

ir galetu pakomentuoti... ax.gif

Aciu bigsmile.gif
Atsakyti