Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai teptukai, šepetėliai

QUOTE(Afigena @ 2008 03 07, 10:28)
user posted image

Papasakokit, ar verta įsigyti tokį rinkinuką ax.gif  g.gif : Mačiau, mamos pardavinėja nemažai tokių skelbimų lentoje, o ir kaina nedidelė - 20-30 Lt rolleyes.gif
Gal kas bandėte? Patiko ar nelabai?

Na as turiu rinkinukas tik Maxfacor.Pirkau graikijoje sampuna Pantene o prie jo buvo tas rinkinukas su kosmetine pridetas kaip dovanu.tai galiu pasakyti kad bent jau Maxfaktor tai tikrai nieko neverti. schmoll.gif visu pirma jie sintetiniai o beto labai prasta ta sinetika.su TBS net nera ka lygint.
triu ir Hugo boss rinkinukas sepeteliu tai ir nezinau gavau kaip prieda prie pirkinio dovanu.tai nezinau sakyciau truputi geresni nei mazfactor bet vistiek tikrai nieko vertas daiktas. verysad.gif
Atsakyti
Mat kaip... Kiek teko iš šalies girdėti, tai konkrečiai šitą mergaitės gyrė g.gif Aš turiu l. gerą sausai/kompaktinei, biriai pudroms ir Egipto žemei tepti, o šitą galvoju įsigyti pabandymui rolleyes.gif Nes daug turiu šešėliukų ir šiaip visokių pudryčių, taip sakant, pažaidimui smile.gif , tai, sakau, gal ir nieko būtų mastau.gif Manyčiau, vis geriau nei tarkim kokie visai papiginiai. "Eurokos" kažkada buvau nusipirkusi už 24 Lt, berods, išsukamą šepetuką, tai, nors ir natūralių šerelių, gana didokas, bet jau TOKS totalus š..., kad nemoku apsakyt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 03 05, 15:37)
o tas mini rinkinukas is vis 27 lt, tai ir nzn, man reik kad skaistalus tolygiai paskirstytu, gal kas nors gali palyginti ta is mini rinkinio dydziausia sepeteli su Avon sepeteliu? nes tada nors isivaizduociau,
smile.gif

As turiu ta rinkinuka. Siaip tai jie labai maziukai, tas 'dideliausias' gal skruostams ir tiktu. Jo visas ilgis 8 cm, o vien tik sereliu 2 cm 4u.gif
Papildyta:
Ai tiesa, siandien braskese ziopsojau i smashbox sepetelius, taip norejau nusipirkti ta toki simpatulka, berods nr 19 bet kazkaip pagailo tiek daug pinigeliu sepeteliui skirti blush2.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 03 07, 19:09)
As turiu ta rinkinuka. Siaip tai jie labai maziukai, tas 'dideliausias' gal skruostams ir tiktu. Jo visas ilgis 8 cm, o vien tik sereliu 2 cm 4u.gif
Papildyta:
Ai tiesa, siandien braskese ziopsojau i smashbox sepetelius, taip norejau nusipirkti ta toki simpatulka, berods nr 19 bet kazkaip pagailo tiek daug pinigeliu sepeteliui skirti blush2.gif  doh.gif  verysad.gif

Aha fainutis smile.gifsmile.gif user posted image
Papildyta:
As tai planuoju toki (seseliams) http://www.smashbox....1-71e0f28f1d87/ Bet nesu tikra ar naudosiu..
Atsakyti
Ferrari,ka manai apie Smashbox nr.10? Ar turi toki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 07 kovo 2008 - 19:56
#10 Neturiu. Kažkaip nelabai man jo forma atrodo patogi g.gif Neaišku kam jis skirtas, kiek supratau tai jis iškart ryškiai netepa, bet dažant sluoksniais galima išgauti ryškią spalvą g.gif

Nusipirkau #15 tepti siauresnes linijas ir ryškiems tonams išgauti
user posted image

ir #20 (šito du mėnesius ebay ieškojau pigiau, pagaliau sužvejojau už 35 Lt ax.gif ) dar nežinau kam jį naudosiu, bet draugė iš Maskvos sakė, kad jos šitas mėgstamiausias rolleyes.gif
user posted image

Dar negavau nė vieno, tai negaliu komentuoti.

Šėšėliams turiu rinkinyje travel kit didelį šėšėliams ir blending, panašus į #3
user posted image, bet jis pas mane apvalesnis. Su dideliu patogu visą voką dažyti, o su blending sulieju spalvas.
Papildyta:
Apie #19 tai jau neklauskit, nes pakankamai jį išliaupsinau biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Aisku... Gal Ebay pardavejo koordinates isduosi i AZ? Dekui! 4u.gif
Atsakyti
Rytoj turėsiu šitą šepetuką clap.gif Ačiū Tiffany 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 03 07, 19:09)
Papildyta:
Ai tiesa, siandien braskese ziopsojau i smashbox sepetelius, taip norejau nusipirkti ta toki simpatulka, berods nr 19 bet kazkaip pagailo tiek daug pinigeliu sepeteliui skirti blush2.gif  doh.gif  verysad.gif

Braskese jis brangiai kainuoja (gal man pasirode,bet ten nemazai dalyku brangiai kainuoja,tas pats smashbox Nr 19 brangiau,negu smashbox puslapyje g.gif )
As paklausiau Ferrari patarimu ir uzsakiau sau per e-bay toki bigsmile.gif ,dabar belieka tik sulaukti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 03 07, 21:44)
Braskese jis brangiai kainuoja (gal man pasirode,bet ten nemazai dalyku brangiai kainuoja,tas pats smashbox Nr 19 brangiau,negu smashbox puslapyje g.gif )
As paklausiau Ferrari patarimu ir uzsakiau sau per e-bay toki bigsmile.gif ,dabar belieka tik sulaukti... ax.gif

Kai jau sulauksi, tai prašom su atsiliepimais čia pasirodyti ax.gif

Už kiek pavyko nupirkti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 07, 22:51)
Kai jau sulauksi, tai prašom su atsiliepimais čia pasirodyti  ax.gif

Už kiek pavyko nupirkti? mirksiukas.gif

Butinai,dar reikes ismokti naudotis biggrin.gif

Su siuntimu uz 37 $,gal buvo galima ir pigiau surasti,bet labai jau reikejo bigsmile.gif
Atsakyti
Kas turi M.A.C 187 šepetėlį? Kaip jis ir kokia maždaug jo kaina, jei pirkot ne iš ebay kokio? ax.gif
Atsakyti