Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

QUOTE(Top_Secret @ 2008 02 07, 13:27)
ti jei šalutinis poveikis, tai jis man patinka  biggrin.gif  neseniai aš dar, keli mėnesiukai, bet tikrai nejaučiu jokių nenorų ar sausėjimų, man priešingai  thumbup.gif

Tai tada dar nesidziaug labai del to sausejimo tongue.gif man nenoras ir saltumas pasireiske po 2,5 metu vartojimo KT doh.gif del to pavartojus 4 metus meciau as gert, tai dabar laukiu kada atsistatys viskas cool.gif Na bent paguoda tokia, kad nesutriko mmm ciklas po tokio sakyciau ilgo vartojimo KT smile.gif
Atsakyti
As taip pat vartoju lindynette 30 jau antri metai. Metus laiko viskas buvo puiku, bet dabar jau pusmeti gerokai sumazejes noras smileysex.gif Visaip galvojau, kokios galetu buti to priezastys (nes labai liudinau savo vyra), kaltinau nauja vieta (persikraustem gyventi kitur), bet tikrai jokiu psichologiniu priezasciu nera, musu santykiai puikus, naujuose namuose jauciuosi puikiai, bet kazkaip nekyla noras ir tiek.. Atrodo, kad dinges ne siaip potraukis vyrui (pastoviai apie ji galvoju, kaip apie savo sekso simboli), bet fizinis potraukis paciam seksui! Nezinau, kaip cia geriau paaiskinti.. Norisi to artumo, bet smileysex.gif ne.. Taigi irgi pradejau galvoti, kad gal cia KT kaltos, nes daugiau priezasciu nesugalvoju. Ar mokslu ikarstis, ar atostogos - jauciuosi taip pat.. verysad.gif
Tiesa, jokio kito apsisaugojimo budo taip pat nesugalvoju, sis atrodo patogiausias ir patikimiausias..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_On_Top: 07 vasario 2008 - 18:34
As pasirinkau spirale vietoj KT thumbup.gif
Atsakyti
As gal koki pusmeti vartojau KP,man tai visi salutinai poveikiai nuo ju pasireiske,ir aistra dingo,ir visokios pienliges prasidejo,ir "TEN" sausra. doh.gif nutraukiau ju vartojima,lauksiu pagerejimo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 07, 15:07)
Tai tada dar nesidziaug labai del to sausejimo  tongue.gif  man nenoras ir saltumas pasireiske po 2,5 metu vartojimo KT  doh.gif del to pavartojus 4 metus meciau as gert, tai dabar laukiu kada atsistatys viskas  cool.gif  Na bent paguoda tokia, kad nesutriko mmm ciklas po tokio sakyciau ilgo vartojimo KT  smile.gif

na manau toks šalutinis poveikis būtų pasireiškęs jau anksčiau, tikrai neįtikėtina, kad po 2.5 metų imtų staiga ir prasidėtų šalutiniai poveikiai unsure.gif nežinau, nemanau, kad čia KT kaltė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2008 02 08, 13:45)
na manau toks šalutinis poveikis būtų pasireiškęs jau anksčiau, tikrai neįtikėtina, kad po 2.5 metų imtų staiga ir prasidėtų šalutiniai poveikiai  unsure.gif  nežinau, nemanau, kad čia KT kaltė  ax.gif

Nu ne man vienai siaip po tiek laiko pasireiskia tokie salutiniai poveikiai doh.gif Yra ir daugiau tokiu laimingu verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Cherry_On_Top @ 2008 02 07, 18:32)
As taip pat vartoju lindynette 30 jau antri metai. Metus laiko viskas buvo puiku,  bet dabar jau pusmeti gerokai sumazejes noras  smileysex.gif 

Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2008 02 08, 14:45)
na manau toks šalutinis poveikis būtų pasireiškęs jau anksčiau, tikrai neįtikėtina, kad po 2.5 metų imtų staiga ir prasidėtų šalutiniai poveikiai  unsure.gif  nežinau, nemanau, kad čia KT kaltė  ax.gif

Jei visos panaudoje ilga laiko tarpa KT taip teigia, tai gal neissigalvoja, ka? Nauodok tiek metu ir pamatysi, tada bus velu kaltu ieskot.
Atsakyti
Aš tik spėju, nesakau, kad taip ir yra smile.gif o gert KT aš tikrai ruošiuos dar ilgai, nes šiuo metu mum tai geriausia apsaugos priemonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2008 02 11, 12:48)
Aš tik spėju, nesakau, kad taip ir yra  smile.gif  o gert KT aš tikrai ruošiuos dar ilgai, nes šiuo metu mum tai geriausia apsaugos priemonė  smile.gif

Tai tada susirasysim po 2-3 meteliu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai ginekologė rekomendavo pakeisti kt į kitas (lindynette 20) tai ir dingo mano noras smileysex.gif Jokios aistros, atrodė lyg seksas būtų kančia didžiausia doh.gif Nuo rytojaus pradėsiu kitas kt, tikiuos pokyčių bigsmile.gif
Atsakyti
oi tikrai tos KT padaro savo schmoll.gif visiskai nebesinori bet kaip patikimai apsisaugoti g.gif spirale netiko lieka tik gumytes o tai nelabai patikima ir dar nelabai su jom gera ax.gif nu ner ka daryti schmoll.gif
Atsakyti
Mano organizmas KT nepriima, nezinau kaip reikes apsisaugoti....
Atsakyti