Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

Na ir as naudojau marvelon kontroceptines tabletes ir myletis tikrai nebuvo jokio noro,net vyras pykdavo sako tu pradedi ieskoti visokiu priezasciu kad tik nesimyleti pvz
:tai danti skauda,tai skrandi ,tai man bloga,tai as einu sau arbatos issivirsiu ir daug daug ivairiu situaciju,,,,
Dabar jau 3menesius negeriu kt tai galiu pasakyti kad noras myletis atsiranda bet po truputuka blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
as kai geriau tabletes buvo ok, bet su spirale tikrai ne tas galvoj schmoll.gif va issiimsiu ir pasakysiu ar jausis skirtumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėtarė @ 2008 07 16, 21:39)
as kai geriau tabletes buvo ok, bet su spirale tikrai ne tas galvoj schmoll.gif  va issiimsiu ir pasakysiu ar jausis skirtumas blush2.gif

Su mirena esi? g.gif
Atsakyti
Kol gėriau yarine vis ieškodavau visokių priežasčių, kad tik nereiktų smileysex.gif
dabar jau menesiuka negeriu, tai ojjjj visom prasmėm jaučiuosi daug geriau... o ir lovoje vėl iš naujo įsižiebė aistra clap.gif
Atsakyti
Man su spirale daug geriau, kai geriau kontraceptikus, tai nieko nenorejau, o dabar visiskai kitas reikalas wub.gif .
Atsakyti
As geriu belara(geriau ir diane35),ir visiskai nenoriu smileysex.gif schmoll.gif nu tiesiog nei nepagalvoju apie tai.vyras jau nezino kas su manim darosi,ir ka su manim daryti blush2.gif
Atsakyti
Tai mesk tas tabletes, esi gimdžiusi kaip matau, tai gal geriau spiralę, pagerinsi kokybę 100 proc. savo ir vyro intymaus bendravimo
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 08 20, 19:37)
As geriu belara(geriau ir diane35),ir visiskai nenoriu smileysex.gif  schmoll.gif nu tiesiog nei nepagalvoju apie tai.vyras jau nezino kas su manim darosi,ir ka su manim daryti blush2.gif

tai padek savo vyrui smile.gif mesk... kol nesusirado kas to nori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2008 05 29, 10:38)
Va man ir sita beda  doh.gif  geriau KT apie 2 metus, dabar beveik 1 menesiuka negeriu, nes gydau savo hiperaktyvias kiausides  blink.gif , bet ta aistra man visiskai negrizta, atsigulu i lova ir norisi greiciau uzmigt. Kadangi geriu duphaston, tai turim naudoti barjerinius apsaugos budus, t.y. prezervatyvus, o mane jie irgi labai alergizuoja - niezti, persti, grauzia  doh.gif  susiduriau su dviem problemom - nera aistros, o prezai netinka. Gal patarsit ka nors?  4u.gif

man irgi tas pats, nuo KT aistros beveik 0, o nuo preziku alergija... snekinu nutraukiamam... bet nesiryzta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2008 08 20, 23:39)
man irgi tas pats, nuo KT aistros beveik 0, o nuo preziku alergija... snekinu nutraukiamam... bet nesiryzta  doh.gif

man nuo prezerwatyvu irgi buwo alergija.. bet pameginom keisti ju rusis.. kol atradom tinkama.. ir jokios alergijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Vartojant Gracial viena menesi, buvo dingusi aistra unsure.gif daugiau kontraceptiniu nevartosiu.
Atsakyti
As tai nesuprantu panu,moteru...kam vartot KT jei per juos nejauti jokios aistros???? kam? kad per "nenoriu" myletis? ar tam kad nenori myletis ir nesimyli ..bet tolaiu geri tas tablietkas...o "tolkas" is ju? net prajuokina mane.suprantu kurios del spuogotumo jas geria ar dar del ko...bet ar tai verta? smile.gif juk visa gyvenima negersi...o kai pabaigsi gert jas tai taip spuogais ispils,kad ir viskas.na gerai del aistros cia as.as sneku apie tas kuriom aistros nulis,bet jos toliau vartoja...galiu paklaust KAM? gal cia as kazko nesuprantu.
Atsakyti