Na ir as naudojau marvelon kontroceptines tabletes ir myletis tikrai nebuvo jokio noro,net vyras pykdavo sako tu pradedi ieskoti visokiu priezasciu kad tik nesimyleti pvz :tai danti skauda,tai skrandi ,tai man bloga,tai as einu sau arbatos issivirsiu ir daug daug ivairiu situaciju,,,, Dabar jau 3menesius negeriu kt tai galiu pasakyti kad noras myletis atsiranda bet po truputuka
Kol gėriau yarine vis ieškodavau visokių priežasčių, kad tik nereiktų dabar jau menesiuka negeriu, tai ojjjj visom prasmėm jaučiuosi daug geriau... o ir lovoje vėl iš naujo įsižiebė aistra
Va man ir sita beda geriau KT apie 2 metus, dabar beveik 1 menesiuka negeriu, nes gydau savo hiperaktyvias kiausides , bet ta aistra man visiskai negrizta, atsigulu i lova ir norisi greiciau uzmigt. Kadangi geriu duphaston, tai turim naudoti barjerinius apsaugos budus, t.y. prezervatyvus, o mane jie irgi labai alergizuoja - niezti, persti, grauzia susiduriau su dviem problemom - nera aistros, o prezai netinka. Gal patarsit ka nors?
As tai nesuprantu panu,moteru...kam vartot KT jei per juos nejauti jokios aistros???? kam? kad per "nenoriu" myletis? ar tam kad nenori myletis ir nesimyli ..bet tolaiu geri tas tablietkas...o "tolkas" is ju? net prajuokina mane.suprantu kurios del spuogotumo jas geria ar dar del ko...bet ar tai verta? juk visa gyvenima negersi...o kai pabaigsi gert jas tai taip spuogais ispils,kad ir viskas.na gerai del aistros cia as.as sneku apie tas kuriom aistros nulis,bet jos toliau vartoja...galiu paklaust KAM? gal cia as kazko nesuprantu.