Sveikos,
Aš pas psichologę buvau jau 2 kartus.....Paveikė....Kalbėjau man aktualiom temom, kurios kaip manau suėdė mano gyvenimą ir padarė jį tokį šudiną, koks jis dabar yra su tom panikom ir priepuoliais....Taigi įgijau kažkokios drasos...Ir, (tiesa, ne be alkoholio pagalbos) šsštadienį vyrui ištaisiau tokią sceną, ko gyvenime nebuvau darius...Viską išklojau, išrėkiau, kas ant širdies daug metų buvo...Iš pradžių irgi bandė baksnoti pirštu ir aiškinti, paskui užtilo ir tik klausė.....Ryte paprašė vaistų nuo galvos (o galvos jam gyvenime neskauda)...

Reiškia virškino smegeninėj visą tai ir buvo gana sunku....
Vakar ėmiausi vaikų.......

kompui visą dieną ir TV,

betvarkei ir nepaisymui jokių namų taisyklių. Ir svarbiausia, turėti valios (kutrios aš neturiu) viso to laikytis.....
O šiaip...Man nuo pirmadienio vaistus pradejo mazinti...sakiau kad dalyvauju programoj tokioj, nerimo gydymo. Ten puse metu tesiais, lygina 2 vaistu poveiki, vieni gauna Lyrica, kiti Lorafena, bet niekas, net gydytojai nezino aks ka gauna, ten kompas pareguliuoja. PAstoviai daro tyrimus, slapima, krauja, kardiograma, svori.. Gaunu daug kapsuliu, ryte 3+vakare 3, bet tik 1 is tu 6 yra vaiastas...tai va nuo liepos po biski didino doze iki reikiamaos....o dabar pradejo mazinti, kol prieis iki optimaliausios, tada ja gersiu 3 sav, po to dar mazins kol visai nutrauks. O salia to vaisto geriu dar Escitaloprama (pirma buvo seroxat). Taigi del savijautos...kaip cia pasakius...as mat labai nepaklusniia geriu...minejau kad negaliu (d) atsisakyt, tai gaunas kad daznai, vos ne kas antra vakara vakarines dozes neisgeriu....gyd nesakau aisku. Tai daba tie nutraukimo simptomai neturetru baisiai jausitis.
O siaip manau kad pagerejimas yra, tik nezinau ar nuo Escitalopramo (seroxato) ar nuo tu bandomuju vaistu. Jau galiu daug kur viena be panikos iseiti, atlikti reikalus...tiesa ne visada...atsikeli ryte ir nezinai, kokai bus diena, niekada nezinai...
Уехала на встречу со СЧАСТЬЕМ.....А оно, это СЧАСТЬЕ, оказалось ещё больше, чем я думала...