QUOTE(dolee @ 2011 10 09, 21:54)
Sveikutes

na as irgi rasausi prie jusu.... mane po antro gimdymo uzvalde panikos atakos ir nerimas.... turejau problemu su antru vaikuciu, stresavau, bet viskas ok jam, o paciai sakes... jau ir i priemima kiek varinejau ir greituke kviesta buvo, pas psichaitre lankausi, naudoju vaistus, taip pat turiu ir lexotanilio juodom akimirkom, kada jau labai surieciau, o daba sirdukes permusimai istisi....

kardiograma antra karta rodo kai deguonies trukuma, reikes eiti pas kardiologa, pries pora metu kai lankiausi viskas ok buvo... irgi tas silpnumas, svarugulys, panika kad mirsi, priepuoliai... esu jautruole nuo mazu dienu, viska matau tik"juoda spalva" viska nuneiginu.... atrodo kad kazkas atsitiks, kas bus jai bus kazkas.... nu vienu zodziu... atsibodo visa tai, nes kenci ir vedybinis gyvenimas, nors vyras labai stengiasi palaikyti, bet jau ir jam matau kad uzknisa viskas...
oj... ir kas cia per liga

laikykis

mes ir laikytis bandom

as tai kiekvienam judesi galvoju na uzeis jau ar da ne

sunku darosi jau ir su draugais bendraut, vis galvoji apie savo busena
QUOTE(deimi @ 2011 10 10, 10:40)
Oj ,mergyt,du metai jau

Pradzioje nezinomybe,greitoji,tyrimai ir t.t.,paskui antidepresantai,psichoterapija metus laiko. Dabar metai laiko kaip su Tranxenu kartas nuo karto bendrauju....Nuo didziuliu priepuoliu issivadavau,nes issiaiskinau kas su manimi darosi,bet siaip,nerimukas,sirdeles padauzymai,baime nera 100% isnykusi. Viskas ne taip greitai kaip noretusi....
Papildyta:
Na ka as galiu pasakyti,atrodo,kad apie mane kas rasytu

Laikykis,stiprybes
oj tai tau jau senai

tai tu man pasakyk kaip tu issiaiskinai kas su tavimi darosi? as ir labai noreciau

cia su psichiatro pagalba?