Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(Hoffnung @ 2011 10 26, 16:41)
Ta prasme gydymas vyksta Skypu? blink.gif

O ko jūs stebitės... smile.gif Ne vienas psichologas šiais laikais jau siūlo nuotolines konsultacijas... Gyvenimo tempas, ar net koks mažas miestukas dažnai būna problema nukakti iki to psichologo...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 10 26, 18:01)
O ko jūs stebitės... smile.gif Ne vienas psichologas šiais laikais jau siūlo nuotolines konsultacijas... Gyvenimo tempas, ar net koks mažas miestukas dažnai būna problema nukakti iki to psichologo...

O tai tikrai veiksminga?
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2011 10 27, 12:45)
O tai tikrai veiksminga?

Jei tokia paslauga vis populiarėja, tai matyt veiksminga, ne veltui viskas juk...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 10 27, 14:03)
Jei tokia paslauga vis populiarėja, tai matyt veiksminga, ne veltui viskas juk...

g.gif
Atsakyti
QUOTE(rita06 @ 2011 10 20, 11:34)
xanax galima vartoti iki 6 sav. jei vartojate tiek laiko - tai jau yra priklausomybė, kreipkitės į gerą psichiatrą, kad padėtų atsisakyti šio vaisto.

tai kad psichiatras man leidzia gerti xanax. jeigu paveluoju isgert pora valandu is karto jauciu trukuma verysad.gif
Atsakyti
Kaip tylu cia.... ax.gif
Atsakyti
Žiaurus daykas ta panika sad.gif Pačiai tfu tfu tfu - netenka kentėti. Bet kenčia mano vyras. Geria antidepresantus, niekaip nuo Xanaxo neatpranta, vis kažkokie abstinencijos priepuoliai užeina sad.gif Vaikšto pas psichologę, bet kol kas visai ne geriau. Kaip sunku, kai žmogui padėti negali verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikkuna: 03 lapkričio 2011 - 10:59
QUOTE(ZBITKA @ 2011 10 29, 00:53)
tai kad psichiatras man leidzia gerti xanax.  jeigu paveluoju isgert pora valandu is karto jauciu trukuma verysad.gif

O kiek kartu dienoje israse gerti xanax?
Atsakyti
QUOTE(steja @ 2011 11 04, 14:34)
O kiek kartu dienoje israse gerti xanax?

1k per diena 1mg prailginto veikimo xanax
Atsakyti
Kaip mergytes gyvenat? smile.gif
Atsakyti
et.. ir man buvo praeitais metais uzeje. as jokiu siaubeku apie dvasias, zombius ir t.t. negaliu isvis dabar ziureti, nes buvo taip, kad sapnavosi, rodesi, sirdis dauzesi nakti kazko prabudus, nesveika kazko baime budavo, net i tualeta bijodavau eiti, kentedavau iki tol kol prasviesedavo, net verkti noredavosi kokia ta baime (tik neaisku kam) buvo, gryzau i gimtaji miesta pas pazystama gera psichologe ir ji mane nusiunte kolegei psichiatrei, o ji man labai geru vaistuku israse thumbup.gif Nervoheel sitaip vadinasi. pries miega 2 tablecikes ir per menesi iki siol viskas gerai, tikiuosi nebepasikartos tas baisus jausmas kaip nerimas, bet tu nesupranti ko tu bijai verysad.gif o jokie sedatif'ai, zoleliu arbatos, niekas nepadejo, o sitie dar nera labai stiprus vaistai ir nebuvo jokio salutinio poveikio. tikrai siulau pabandyti, gal kam taip pat pades...
Atsakyti
O tuos vaistus be recepto parduoda? g.gif
Atsakyti