Įkraunama...
Įkraunama...

Kiviai

as saviskei daviau paragaut nuo kokio astunto menesio, pirkdavau ta geltonaji kivi, jis saldesnis, tai jis mums labai gerai viduriukus atlaisvina, tai ir dabar siam tikslui naudoju, dukryte labai ji megsta.
Atsakyti
As sawajam irgi duodu kivi smile.gif tai suwalgytu jauciu ir kokius 5 biggrin.gif bet daugiausiai du esu sumaitinus..
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Mano sūnus labai labai megsta vaisius. Tai kiekvieną dieną stengiuosi duoti kokių nors. Ypač kivius megsta, as nematau nieko blogo, juk cia tiek vitaminu, aišku, manau reikia atsižvelgti į tai , ar vaikas nealergiškas.
Atsakyti
mes irgi megstam kivius smile.gif
Atsakyti
Man tai irgi buvo atradimas,kai sveciuose mano bicas eme juos valgyti viena po kito doh.gif
As vos pora galiu ju suvalgyti ir man burna jau griauzia,o jam nieko.
Na,skanu tai skanu,bet nepiktnaudziaujame smile.gif
Atsakyti
Duodu smile.gif Maišau su bananais ir obuoliais, gaminu tokią tyrę. thumbup.gif
Atsakyti
valgom, super lotuliukas.gif
Atsakyti
valgom, bet ne piknaudziaujam nes jei daugiau suvalgo, tai jau pats per liezuvi brauko, matyt isgrauzia g.gif
Atsakyti
valgom su saiku thumbup.gif kai sirgo suvalge kivi ir kazkaip net atsigavo, matyt atgaivina ta rugstele smile.gif
Atsakyti
Musiskei kap kada,kartais gali kokius tris iskart suvalgyt,o kartais ne kasnio neisiulysi g.gif
Atsakyti
O mes dabar valgem mirksiukas.gif paskanaujam kartais, ne per daznai g.gif
Atsakyti
As jau kazkur nuo metuku duodavau po truputi ivr. vaisiu, jei tik nori prasom, svarbiausiai, kad nebertu ir neviduriuotu.
Vistiek lieka skaniausias vaisius - obuoliukas 4u.gif
Atsakyti