as saviskei daviau paragaut nuo kokio astunto menesio, pirkdavau ta geltonaji kivi, jis saldesnis, tai jis mums labai gerai viduriukus atlaisvina, tai ir dabar siam tikslui naudoju, dukryte labai ji megsta.
As sawajam irgi duodu kivi
tai suwalgytu jauciu ir kokius 5
bet daugiausiai du esu sumaitinus..
Sveikos mamytes,
Mano sūnus labai labai megsta vaisius. Tai kiekvieną dieną stengiuosi duoti kokių nors. Ypač kivius megsta, as nematau nieko blogo, juk cia tiek vitaminu, aišku, manau reikia atsižvelgti į tai , ar vaikas nealergiškas.
Mano sūnus labai labai megsta vaisius. Tai kiekvieną dieną stengiuosi duoti kokių nors. Ypač kivius megsta, as nematau nieko blogo, juk cia tiek vitaminu, aišku, manau reikia atsižvelgti į tai , ar vaikas nealergiškas.
Man tai irgi buvo atradimas,kai sveciuose mano bicas eme juos valgyti viena po kito
As vos pora galiu ju suvalgyti ir man burna jau griauzia,o jam nieko.
Na,skanu tai skanu,bet nepiktnaudziaujame
As vos pora galiu ju suvalgyti ir man burna jau griauzia,o jam nieko.
Na,skanu tai skanu,bet nepiktnaudziaujame
Duodu
Maišau su bananais ir obuoliais, gaminu tokią tyrę.
valgom, super
valgom, bet ne piknaudziaujam nes jei daugiau suvalgo, tai jau pats per liezuvi brauko, matyt isgrauzia
valgom su saiku
kai sirgo suvalge kivi ir kazkaip net atsigavo, matyt atgaivina ta rugstele
Musiskei kap kada,kartais gali kokius tris iskart suvalgyt,o kartais ne kasnio neisiulysi
O mes dabar valgem
paskanaujam kartais, ne per daznai
As jau kazkur nuo metuku duodavau po truputi ivr. vaisiu, jei tik nori prasom, svarbiausiai, kad nebertu ir neviduriuotu.
Vistiek lieka skaniausias vaisius - obuoliukas
Vistiek lieka skaniausias vaisius - obuoliukas