Įkraunama...
Įkraunama...

Chrizantemos

QUOTE(jediara @ 2009 10 09, 18:42)
Ar dengiate chrizantemas naktį?  ax.gif

amm.. nzn kaip atsakyt biggrin.gif pas mus siltnamis yra su 2 plevelem, tai papildomai nedengiam, nebent jau kai buna laabai salta, tai uzmetam agro plevele mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ginta. @ 2009 10 11, 14:17)
Norėjau paklausti, koks tas rūsys turi būt? Pas mus žiemą kažkur +10 laipsnių ir su langais mažais, tai nėra visiškai tamsus, ar toks tinka? ar geriau kur be langų ir šalčiau yra tokia patalpa tik ji visokio statybinio laužo priverta ir niekaip neprisiruošiu susitvarkyt, bet ten gal pora laipsnių šalčiau būtų.
Visada pirkdavom ūglius Prienų turguje, o šiemet noriu pati užsiaugint, tik nežinau kaip man čia gausis smile.gif

Kaip suprantu, tai Jusu rusys yra po namu? Mes tokiame nelaikome... Musu rusys yra be langiuku, atskirai nuo namo, saltas, kur laikoma visokios bulves, morkos... o kiek ten laipsniu tikrai nepasakysiu... kazkda laikem po garazu (duobej kaip buna), taciau kazkaip nelabai mum issilaikydavo. Saknis su vazonais dedam ant lentynu. smile.gif

O siaip jeigu reikia tik keliu daigeliu, tai neverta vargti - issilaikys neissilaikys, po to sodinti, lauzyti, pridaiginti.. nusiperki mazycius ugliukus jau su saknelem, ir tiesiai i vazone taukst ir isodini.. be to daigeliai tikrai nedaug kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 09 30, 13:09)
Ačiū už konsultacijas  4u.gif  Dabar tik reikia nenumarint per žiemą ir pavasarį bandyt padauginti  smile.gif

O tikrai jas butina nesti i vesia patalpa?
Nes mane turguje patikino, kad galiu jas palikti lauke, uzdengus eglisakiais... neperziemos?
Atsakyti
Gal jau sodinate į vazonus ir ruošiate žiemai?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 09, 19:42)
Ar dengiate chrizantemas naktį?  ax.gif

Aš t.y mano anyta persodino į šiltnamį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2009 10 16, 14:04)
O tikrai jas butina nesti i vesia patalpa?
Nes mane turguje patikino, kad galiu jas palikti lauke, uzdengus eglisakiais... neperziemos?

Na mes nesam... kai jau turim prisinese uztektinai, kai kurias paliekam, bet tikrai visos neisziemoja lauke ar siltnamyje... bet galite pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sallyte @ 2009 10 18, 12:08)
Na mes nesam... kai jau turim prisinese uztektinai, kai kurias paliekam, bet tikrai visos neisziemoja lauke ar siltnamyje... bet galite pabandyti  mirksiukas.gif

Ar jau pradėjote nešti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 16, 14:26)
Gal jau sodinate į vazonus ir ruošiate žiemai?

matote, jos pas mus nuo mazens auga vazonuose, todel persodineti siuo metu mums nereikia... dabar jos ruosiamos ne ziemai, o pardavimui ax.gif ruosti ziemai dar ankstoka...tegul dar zydi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sallyte @ 2009 10 18, 12:13)
matote, jos pas mus nuo mazens auga vazonuose, todel persodineti siuo metu mums nereikia... dabar jos ruosiamos ne ziemai, o pardavimui  ax.gif  ruosti ziemai dar ankstoka...tegul dar zydi  mirksiukas.gif

Aš pirmi metai į vazonus pasodinus-ir man taip labiau patinka smile.gif Sallyte, norėjau paklausti:
1. Gal pavasarį parduodate daigelių?man ne visos chrizantemos išsilaiko per žiemą. O norėčiau įvairesnių.
2. Kad pradėtų žydėti vėlinėms, dengiau juoda agro plėvele nuo rugpjūčio mėn, o gal yra kokių nors ankstyvų veislių, kurios pradeda žydėti ir nedengtos? 4u.gif
Atsakyti
Tas jų "tamsinimas" man iki šiol nesuprantamas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 18, 18:26)
Tas jų "tamsinimas" man iki šiol nesuprantamas  schmoll.gif

Aš taip pat nesuprantu , gal galėtų kuri truputį paaiškinti , dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 18, 17:26)
Tas jų "tamsinimas" man iki šiol nesuprantamas  schmoll.gif

reikia tamsinti, kad anksčiau pradėtų krauti žiedus, o ne į lapus "eitų" smile.gif
Papildyta:
Sallyte, matau, kad prisijungusi. 4u.gif gal galėtum atsakyti į mano klausimus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 18, 16:06)
Aš pirmi metai į vazonus pasodinus-ir man taip labiau patinka smile.gif Sallyte, norėjau paklausti:
1. Gal pavasarį parduodate daigelių?man ne visos chrizantemos išsilaiko per žiemą. O norėčiau įvairesnių.
2. Kad pradėtų žydėti vėlinėms, dengiau juoda agro plėvele nuo rugpjūčio mėn, o gal yra kokių nors ankstyvų veislių, kurios pradeda žydėti ir nedengtos? 4u.gif

Na mes daigu dar niekad nepardavinejom ax.gif
mes turim keliu rusiu... turim ir ankstyvesniu, kuriu tikrai tamsinti, kad prazydetu nereikia - mes turim baltas, geltonas, bordo, rusvas ir tokias (nzn kaip cia pavadint) - ruzavas biggrin.gif Tai situ visai netamsinam - puikiai suzysta apie rugsejo pabaigoj-spalio pradzioj.. berods yra dar ankstyvesniu, bet mes tokiu nesam augine rolleyes.gif
Atsakyti