Įkraunama...
Įkraunama...

Chrizantemos

Gal merginos turit parduot graziu chrizantemu labai noriu kitiem metam uzsiauginti?
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 11 21, 17:04)
Gal merginos turit parduot graziu chrizantemu labai noriu kitiem metam uzsiauginti?

Geriau pavasarį ieškok jaunų daigelių mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinai Jediara as visada sugalvoju kad noriu kai jau buna velu tai jau uzsimaniau is anksto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 11 21, 19:21)
Zinai Jediara as visada sugalvoju kad noriu kai jau buna velu tai jau uzsimaniau is anksto  unsure.gif

lotuliukas.gif Žinok ir man taip būna drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 11 21, 17:04)

gali pirkti krūmą ir dabar. Per žiemą išsilaikysi, o pavasarį turėsi daug daigelių. Taip pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Bet kokioj ,axompj jei nusipirksiu faktas kad jos neperziemos tikriausiai?
visai apie jas nenusimanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 11 22, 10:42)
Bet kokioj ,axompj jei nusipirksiu faktas kad jos neperziemos tikriausiai?
visai apie jas nenusimanau blush2.gif

Iš maximos abejoju ar išsilaikys. Ar nėra prie tavęs gėlininkų , kurie augino pardavimui ant Vėlinių? Jeigu bus dar neišsipardavę, tai gali nusipirkti.
Aš taip (pirkau ant kapų) įsigijau geltoną vėlyvą. Negaliu atsidžiaugti-geltonuoja visi mano gėlynai wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif .
Beskaitinėdama aš irgi pagalvojau, kad reiks nulėkt iki turgaus gražesnių chrizantemų pasidairyt. Dabar jos žymiai pigesnės turėtų būt. O kaip pavasarį jas daugint? Tiesiog nuskabyt ūglius ir sukišt į žemę?
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2009 11 26, 16:10)
O kaip pavasarį jas daugint? Tiesiog nuskabyt ūglius ir sukišt į žemę?

taip, tik pasodinu į šiltnamį, kai įsišaknyja persodinu į vazonus.
Atsakyti
Prieš lapkričio pirmą tai labai gražių mačiau, įvairių spalvų. Man ypač patinka dideliais žiedais. Na bandysiu su jūsų pagalba ir konsultacijomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2009 11 26, 16:52)
Man ypač patinka dideliais žiedais. Na bandysiu su jūsų pagalba ir konsultacijomis 4u.gif

Su dideliais žiedais nepirk-jos lepios. Kaip pradedančiai, geriau pradėti nuo paprastų 4u.gif
Papildyta:
Kad ir nuo tokios wub.gif Jokios priežiūros nereikia-jeigu nenori, kad ant lapkričio 1 -osios pražydėtų. Šiuo metu žydi pačiu pajėgumu. Ši nuotrauka daryta gal prieš 3 savaites. Reikės nufotografuoti rytoj-žiedais apsipylus visa thumbup.gif
Atsakyti
Tau pasisekė, kad dar žydi šiuo metu, nes jei būtų buvusios šalnos, tai.... Pavasarį ieškosiu ankstyvesnių, nes juk ne visuomet toks ruduo bus ax.gif
Atsakyti