Įkraunama...
Įkraunama...

Chrizantemos

QUOTE(jediara @ 2010 06 14, 00:11)
Naujokės, tikriausiai, lėčiau auga g.gif - galėtum kokią foto įdėti  mirksiukas.gif

naujokės labiau plečiasi:

user posted image

kai pirkau-liepė du kartus skabyti. Vieną kartą sodindama viršūnę nugnybau. Dabar gal reikėtų? Bet gaila, tokie gražūs krūmai.

Atsakyti
Gražios thumbup.gif O aš net nespėjau nuskabyti doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 23, 20:31)
  O aš net nespėjau nuskabyti  doh.gif

O tai reikia skabyti ar ne? Mano geltonąsias tai nereikia skabyti. O šias pirmi metai auginu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 23, 22:08)
O tai reikia skabyti ar ne? Mano geltonąsias tai nereikia skabyti. O šias pirmi metai auginu.

Nežinau g.gif , jas auginu iš mažučių daigelių, bet ir taip gražiai kerojasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 23, 23:03)
Nežinau g.gif , jas auginu iš mažučių daigelių, bet ir taip gražiai kerojasi ax.gif

dėl kerojimosi, tai aš ir džiaugiuosiu, bet kad nepradėtų žydėti anksčiau laiko.
Atsakyti
Merginos patarkit,kur isigyti taip graziai besisakojanciu krumeliu daigu.As sodinau po viena stiebeli, po kurio laiko nugnybiau virsuneles,tai dabar auga po 3 sakeles,o jusiskes jau tikras krumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 24, 13:59)
dėl kerojimosi, tai aš ir džiaugiuosiu, bet kad nepradėtų žydėti anksčiau laiko.

Aš tai kaip tik noriu, kad sužydėtų ankstyvą rudenį ax.gif
Atsakyti
Mano chrizantemos siemet labai nekokios, kazin ar neteks rudeni pirkti ant kapu g.gif

Bet va mano felicitavos, ankstyvos, jau pradeda zydeti, as ju neskabau kad kuo anksciau prazydetu, kad galeciau skinti ir ant kapu pamerkti nuvezti.
user posted image
user posted image

O cia baltos chriznatemos, kazkaip nelabai issisakojusios, palyginus su pernai
user posted image
tokia as ju ir augintoje, turiu dvi ankstyvas, 6 geltonas zemauges ir 14 baltas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 02 rugpjūčio 2010 - 16:24
QUOTE(mamkaa @ 2010 08 02, 17:23)

Bet va mano felicitavos, ankstyvos, jau pradeda zydeti, as ju neskabau kad kuo anksciau prazydetu, kad galeciau skinti ir ant kapu pamerkti nuvezti.

gražios wub.gif pas mane jau tamsiai geltonos bando žydėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 03, 21:39)
gražios wub.gif pas mane jau tamsiai geltonos bando žydėti thumbup.gif

tamsiai geltonos, tai tokios i ryzuma, ar kokios? gal galima foto? As tokiu tamsiai geltonu, tokiu kaip ir ryzu ieskojau pirkti ir neradau daigeliu pavasari, jos labai fainos ir gausiai zydi ir lapai ju nuo apacios, kai pkad baltu, neruduoja, nu vienu zodziu man jos labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 08 04, 07:59)
tamsiai geltonos, tai tokios i ryzuma, ar kokios? gal galima foto?

taip tokios. Foto padarysiu šiandien mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip Jums faina, kad jau žydi chrizantemos thumbup.gif
Atsakyti