mano chrizantemos ir daigelius leidzia,bet nepergyvenu-nieko jiem neatsitiks.bent as taip manau
QUOTE(Auksreda @ 2011 02 02, 16:05)
mano chrizantemos ir daigelius leidzia,bet nepergyvenu-nieko jiem neatsitiks.bent as taip manau
Sakai, kad nieko tokio

Laba
Aš prieš 2 sav pasėjau baltas žemaūges chrizantemas. Rašo, kad žydi tais pačiais metais
.Dabar jau sudygo. Kažin kaip seksis auginti,gal kas esate sėję?Gal žinote kokia joms temp. geriausia, ar mėgsta drėgmę?
Aš prieš 2 sav pasėjau baltas žemaūges chrizantemas. Rašo, kad žydi tais pačiais metais

QUOTE(jediara @ 2011 01 30, 23:15)
Kaip tik šiandien užėjau į savo lauko rūsį, pasirodo maniškės irgi jau daigelius auginasi.
Galėtų ir pakentėti dar

QUOTE(Laimuška @ 2011 02 03, 14:33)
Laba
.Dabar jau sudygo. Kažin kaip seksis auginti,gal kas esate sėję?Gal žinote kokia joms temp. geriausia, ar mėgsta drėgmę?

Ar jos vienmetės, nes aš turiu sėklų vienmečių chrizantemų

o kur jas laikot,kad uglius leidzia?mano tai siltnamyje miega po sieno sluoksniu

QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 04, 00:33)
Rūsyje, kaip ir kitas gėles

QUOTE(jediara @ 2011 02 03, 23:36)
cia gal vazonines tos? mano tai didziaziedes...visada ziemoja siltnamyje...anksciau turejau mazais ziedeliais, bet jau antra ziema jas lauke ziemot palikau
Mano paprasatos, baltos - pernai iš daigelių išauginau. Laikyčiau ir aš šiltnamyje, bet neturiu

QUOTE(jediara @ 2011 02 03, 14:50)
Ant pakelio rašo, kad daugiametės, kompaktiški žemaūgiai kereliai

QUOTE(Laimuška @ 2011 02 04, 12:14)
Turėtų žydėti, nes iš daigelių išaugintos taip pat rudenį žydi

as anksciau ir siltnamy palikdavau,bet viena ziema issale,gal per mazai uzdengus buvau
tai dabar rusy laikau,mano jis toks pozeminis,na zememis uzpiltas,tai jame mano hrizantemos visad ugliukus isleidzia,tai tos kurios isleidzia zinau kad gyvos,o beto ar tik ne kovo menesi vazonus reikia nest i sviesa,ugliukai zali palieka ir reikes lauzti pikavimui ar kaip cia pavadint,tik nebepamenu kada- reikes pasitikslint 
matot tokia as dar augintoja,tik antri metai jas is ugliuku auginsiu,o ankstesniai metais tai tik is rusio ir su visom saknim i zeme ir net kelma dalydavau dauginimui,o pasirodo jos zydi netgi daugiau augintos is ugliuku

matot tokia as dar augintoja,tik antri metai jas is ugliuku auginsiu,o ankstesniai metais tai tik is rusio ir su visom saknim i zeme ir net kelma dalydavau dauginimui,o pasirodo jos zydi netgi daugiau augintos is ugliuku