Įkraunama...
Įkraunama...

Gabija

paskutinius kelerius metus uzmima pirmas vietas, tai gan daznokas smile.gif , bet grazus ir labai daznas mano draugu rate mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vardas Gabija wub.gif Dabar šis vardas tikrai dažnas, vos ne kas ketvirta mergaitė su tokiu vardu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzioaana: 22 gegužės 2012 - 14:50
Kai laukiausi šis vardas nebuvo tarp populiariausių,bet žinojau,kad dukrytė taip bus pavadinta.Prieš einant jau registruoti,tą naktį susapnavau sapną,kad mergaitė turi būti vardu Gabija Marija.Štai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
labai dažnas. jei tenka teko dirbti vaikų stovyklose tai kai išgirsdavau paklausta koks vardas išgirsdavau 'spėk' šis kitais atsibodusiais su austėja/emilija/gabriele ir ugne dažniausiai pataikydavo rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir kas,kad vardas dažnas,svarbu,kad jis gražus ir jo kilmė graži.wink.gif Juk geriau dažnas,bet gražus ir prasmingas, negu vos ištariamas,kartais pačių tėvų sugalvotas,bereikšmis tik tiek,kad vienintelis toks.smile.gif
Atsakyti
Man šis vardas labai gražus, na nėr toks jau ir dažnas...
Atsakyti
QUOTE(gedam @ 2012 06 04, 13:46)
Man šis vardas labai gražus, na nėr toks jau ir dažnas...

antroj vietoj pagal dažnumą, jau apie dešimt metų top dešmtuke mergaitiškų vardų.
Atsakyti
QUOTE(dzioaana @ 2012 05 22, 15:50)
Mano vardas Gabija wub.gif  Dabar šis vardas tikrai dažnas, vos ne kas ketvirta mergaitė su tokiu vardu  wub.gif

dabar jau kas antra Gabija arba Gabrielė.
Atsakyti
QUOTE(Tiūtė @ 2012 06 03, 21:38)
Na ir kas,kad vardas dažnas,svarbu,kad jis gražus ir jo kilmė graži.wink.gif Juk geriau dažnas,bet gražus ir prasmingas, negu vos ištariamas,kartais pačių tėvų sugalvotas,bereikšmis tik tiek,kad vienintelis toks.smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti