as taip pat laaabai daug fotografuoju , pirma nuotraukyte turiu tik gimusios pries 5 min, ir pirmasis dukrytes valgymas daug fotkinames, tik va daugiausia nuotraukyciu pc laikau, butu lb brangu jei visas sugalvociau padaryt y albuma manau smagu bus musu vaikuciams tureti daugybe kudikyste, vaikystes nuotrauku
Pirma menesiuka tai fotografavom beveik kiekviena pirstelejima Na ir dabar daznai fotografuojam, tik gal nebe taip daznai. Juk reikia prisiminimui ir kitiems parodyti
Pirma menesiuka tai fotografavom beveik kiekviena pirstelejima Na ir dabar daznai fotografuojam, tik gal nebe taip daznai. Juk reikia prisiminimui ir kitiems parodyti
mes irgi pirmą mėnesį pleškinom ištisai. dabar biški apsiraminom.. Šiandien va šypseną mažės gaudžiau... Pamato fotiką - nesišypso, bet kažkaip apgavau
mano mazylio pirmoji nuotrauka buvo kaip ji laiko katik istraukes mano gydytojas,toks visas gleivetas.Fotografuojames daznokai,i savaite karta tai tikrai,ir siunciame nuotraukytes seneliams,kurie gyvena Lietuvoje.Manasis vos tik pamato fotoaparata is kart pradeda maivytis
Mes irgi megstam"fotosesintis".Kaip ir dauguma,iskart po gimimo,fotkindavomes dazniau,dabar gal kiek reciau,bet jau maziuke zino ka daryt,kai pamato,kad fotografuot rupsiuos-atsisuka ir pradeda juoktis
mes irgi taip pat! fotografuojam nuolatos, o pati pirma pusmeti tai isvis kiekviena miela diena po ne viena nuotrauka. viskas yra dabar kompe, o kitas geresnes atrenku ir dedu i albuma, nes foto ziureti albume man vis tiek daug mieliau...
mes irgi jau reciau fotkinames... dabar tik kai ka nors naujo ismokstam, kokia idomesne mimika padaro, o kai buvo mazas tai kiekviena diena po n nuotrauku budavo