Įkraunama...
Įkraunama...

Origami

QUOTE(nighttingale @ 2006 07 20, 19:03)
Sveikutes  4u.gif  isbuciuosiu ta, kuri sia tema atgaivino  mirksiukas.gif turiu prikaupusi laaaaaaaaaaaaaaabai daug visokiu schemu, kaip lankstyti, ten ~100MB info, jei butu norinciu, tikrai pasidalinsiu  blush2.gif

Nuo šios vasaros ir aš užsikrėčiau šia manija... smile.gif Kažkada girdėjau legendą, apie 1000 gervių galią... ir ką jūs manot, nusprendžiau pati patikrinti, o gal tiesiog labai labai noriu, kad mano noras išsipildytų... verysad.gif Siandien baigiau 100... Taigi nebedaug liko... smile.gif ir tada jas visas padovanosiu mylimam žmogui, gimimo dienos proga...
Lankstymas taip patiko, kad norėčiau jog atsiųstum man schemučių... dėkui išanskto: murrrka@turbodsl.lt
Atsakyti
o kokia ta 1000 gerviu galia? huh.gif baisiai suintrigavo...turetu buti savotiska meditacija.....
vaikystej turejau origamio knyga, turbut pas tevelius ji dar yra.....tai lankstydavau burbulus...reikdavo islankstyti gal 6 ar kiek ploksciu ornamentu ir juos visus suklijuoti...gaudavosi toks ervinis kurinys..dar nuspalvodavau... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 20, 18:03)
Sveikutes  4u.gif  isbuciuosiu ta, kuri sia tema atgaivino  mirksiukas.gif turiu prikaupusi laaaaaaaaaaaaaaabai daug visokiu schemu, kaip lankstyti, ten ~100MB info, jei butu norinciu, tikrai pasidalinsiu  blush2.gif

as as as!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2006 07 20, 23:07)
o kokia ta 1000 gerviu galia?  huh.gif baisiai suintrigavo...turetu buti savotiska meditacija.....
vaikystej turejau origamio knyga, turbut pas tevelius ji dar yra.....tai lankstydavau burbulus...reikdavo islankstyti gal 6 ar kiek ploksciu ornamentu ir juos visus suklijuoti...gaudavosi toks ervinis kurinys..dar nuspalvodavau...  tongue.gif

apie 1000 gerviuku man papasakojo skautuose. pasakojama, kad viena maza mergaite japonijoje suzinojo, kad ji grejtaj mirs ir nusprende islankstyti 1000 gerviuku. kaj ji lankste 1000-ni numire ir gerviukas isprudes jaj is ranku nukrito ant salto grindinio. wat kokia liudna istorija. apie ja moku ir dajnele (tiksliau puse jos) po sio iwikio japonijoje lankste gerviukus ir juos pardavinejo, kad paselpt iwairias wajku organizacijas. tajp gerviukaj tapo simbolinis dalykas. jej kas nemoka galeciau pamokyti, bet nzn kajp smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Funga @ 2006 07 21, 10:04)
as as as!!!!!
Papildyta:

apie 1000 gerviuku man papasakojo skautuose. pasakojama, kad viena maza mergaite japonijoje suzinojo, kad ji grejtaj mirs ir nusprende islankstyti 1000 gerviuku. kaj ji lankste 1000-ni numire ir gerviukas isprudes jaj is ranku nukrito ant salto grindinio. wat kokia liudna istorija. apie ja moku ir dajnele (tiksliau puse jos) po sio iwikio japonijoje lankste gerviukus ir juos pardavinejo, kad paselpt iwairias wajku organizacijas. tajp gerviukaj tapo simbolinis dalykas. jej kas nemoka galeciau pamokyti, bet nzn kajp smile.gif

tikrai liudna istorija....
cray.gif o tai kodel tu jas lankstai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2006 07 21, 10:11)
tikrai liudna istorija....
cray.gif o tai kodel tu jas lankstai?  unsure.gif

nu kazkajp grazu labaj.... nzn jauciu jom silpnybe biggrin.gif
Atsakyti
mano lankstiniai
wa ce siandien sumejstrawau.... daug darbo kol issifruoji tuos pawejksliukus
Atsakyti
QUOTE(Funga @ 2006 07 21, 14:37)
mano lankstiniai
wa ce siandien sumejstrawau.... daug darbo kol issifruoji tuos pawejksliukus

as dirbu mokykloje kaip tik siuo metu vyksta vaikams stovyklos tai mano mokiniai taip pamego lankstyt kad dabar nieko kito nedaro tik lanksto reiks nufotkint ju darbelius ir ikelt cia. gal kita savaite pasigirsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 07 21, 15:40)
as dirbu mokykloje kaip tik siuo metu vyksta vaikams stovyklos tai mano mokiniai taip pamego lankstyt kad dabar nieko kito nedaro tik lanksto reiks nufotkint ju darbelius ir ikelt cia. gal kita savaite pasigirsim  biggrin.gif

idomu smile.gif
Atsakyti
Čia ne origami, bet irgi iš popieriaus Knyga "Gėlės iš popieriaus juostelių"
Peržiūrėti internete būtų galima, tik žinant slaptažodį, tačiau galima parsisiųsti, čia getbotai
Atsakyti
Funga milijonas bucinuku wub.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif (viso milijono gal cia nerasysiu), bet kad vel tyla cia kaip kapuose sad.gif
Prisizadejau diagramu ikelti cia, bet kad nemoku....... doh.gif Kaip .pdf faila. esanti mano pc ikelti taip, kad galeciau jum parodyti? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 25, 21:54)
Funga milijonas bucinuku  wub.gif oro_buckis.gif  oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif (viso milijono gal cia nerasysiu), bet kad vel tyla cia kaip kapuose sad.gif
Prisizadejau diagramu ikelti cia, bet kad nemoku.......  doh.gif Kaip .pdf faila. esanti mano pc ikelti taip, kad galeciau jum parodyti?  ax.gif  blush2.gif

pdf cia neparodysi nebent ikelsi i koki tinklapi is kurio ji bus galima parsisiust ax.gif
GEra tema,pati uzvedziau ir neberasau blush2.gif Tiesiog siam pomegiau kaip ir neliko laiko tai tik skaitau ka jus rasot.
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2006 07 25, 20:54)
Funga milijonas bucinuku  wub.gif oro_buckis.gif  oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif (viso milijono gal cia nerasysiu), bet kad vel tyla cia kaip kapuose sad.gif
Prisizadejau diagramu ikelti cia, bet kad nemoku.......  doh.gif Kaip .pdf faila. esanti mano pc ikelti taip, kad galeciau jum parodyti?  ax.gif  blush2.gif

uz ka cia man? blush2.gif
Atsakyti