sveikutė Sadi
užmačiau, kad aprašei savo problemą

mums buvo panašiai kai Kotrynėlei buvo apie mėnesį. Naktį musitydavosi, nagais draskydavo veiduką (kadangi vistiek tų nagų visų idealiai nenukarpysi tai ir apsibraižydavo, atrodydavo kaip xuliganka

kojytėmis nesispardydavo, nesiriesdavo tai taip daugmaž supratau, kad pilvuko jai enskauda.... Vienu žodžiu neram,i buvo, keldavosi po 5-6 kartus, įduodavau papulį aprimdavo ir tada ilgokai sūpuodavau
papasakojau pediatrui, jis pasiuntė pas neurologę. Echoskopavo galvytę, bet nieko blogo nerado, viskas puiku ir sveika....šiaip buvom bandę vystyti, tai padėdavo, bet vistiek po kurio laiko išsailaisvindavo rankytes iš vystyklo. Daktarė mums sakė, kad vaiką reikia vystyti nuo pat pirmų dienų arba išvis nevystyti, nes taip daryti negerai, trauma vaikui, nes jau pajutęs laisvę, jis staiga suvaržomas....Ir šiaip sakė, kad būna vaikai pripranta prie vystymo ir tegali ramiai miegoti tik suvystyti (sakė buvo vaikas, kuris iki 2 m miegojo vystomas

vienu žodžiu nieko mums nepatarė, išrašė gaminamos raminamos mikstūros ir extra atveju viburcol, pediatrė dar pasiūlė prieš miegą maudyti valerijonų vonelėje. Tačiau aš nei mikstūros daviau, nei toj vonioj maudžiau...tikėjau, kad praeis...ir praėjo, bet neramumo periodas tęsėsi kokias 2 savaites. Ir dabar būna keliasi po 5-6 kartus, bet jau lyg ir nebesidrasko...
Nežinau, kas tai lemia, tačiau mane prajuokino seselės žodžiai. Ji manęs paklausė, gal vakare kokį baisų filmą žiūrėjau, atseit vaizdai per pieną persidavė vaikui

na tokių čiudų judų dar nesu girdėjusi...tikri x failai
pastebėjau, kad tokie dalykai svyruoja atitinkamai ir pagal orą.....
Tai tiek mano patirties..... Sėkmės, viskas bus gerai ir išaugs Darija graži sveika mergytė

p.s neurologė sakė, kad dar svarbu ar vaikas gimė mamai gimdant su epidūru ar ne...nes su nuskausminamaisiais gimę vaikai yra neramesni, jautresni...bet aš pagimdžiau pati be jokių nuskausminamųjų...aij, kas čia žino kodėl tie vaikiukai neramūs...