Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus miegas

Na mano mergyte taip pat muistydavosi.Ir gana ilgai doh.gif ,gal iki triju men,dar dabar kartais pasimuisto.budavo taip pat-uzmigdavo,perkeldavau i lovyte,po kokiu 10-15 min.vyko-makalaika rankom kojom ir vel ...asaros,mamos papas,bandymas uzmigti......... schmoll.gif .perkelus i lova ir dar dabar prabunda doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
o nakti tai keliasi valgyti taip pat daznai,kas 2,kas pusantros valandos blink.gif .Ojojoi kaip ji mane sokdina sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2006 10 03, 23:40)
Na mano mergyte taip pat muistydavosi.Ir gana ilgai doh.gif ,gal iki triju men,dar dabar kartais pasimuisto.budavo taip pat-uzmigdavo,perkeldavau i lovyte,po kokiu 10-15 min.vyko-makalaika rankom kojom ir vel ...asaros,mamos papas,bandymas uzmigti......... schmoll.gif .perkelus i lova ir dar dabar prabunda doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
o nakti tai keliasi valgyti taip pat daznai,kas 2,kas pusantros valandos blink.gif .Ojojoi kaip ji mane sokdina sokiai.gif

doh.gif negasdink verysad.gif aš vieną naktį nevysčiau, tai kėlėsi kas valandą ir vistiek buvo pikta ir irzli verysad.gif
Atsakyti
oo, sava chebra susirinko... Sadi ax.gif Skarota_Eglė ir Cikadelė.... ax.gif kaip aš jus suprantu.... dar prie viso to makalavimosi rankom pameta tutę ir ieško kaip žveriukas, tai jei miegočiau šalia ir šokinėčiau visą naktį, taip ir būdavo, kol anyta manęs neišvarė miegot, kad pailsėčiau ir pieno negadinčiau... dabar vaikas kiek ramenis, nežinau ar kad D daugiau kurį laiką davėm ir rachitas pasitraukė, ar Sedalia padeda. Beje pastarosios tokiem mažiem atseit negalima, bet mum pati gyd. liepė duot, nes ji aiškino, kad negalima jos, kad tėvai patys savavališkai vaikam neduotų pražiūrėdami kokią rimtą ligą, o jei vaikas neramus, nes jis tiesiog neramus, tai leido duot, tai duodam jau pora savaičių vakarais. Bet aš manau, kad vis dėlto pilvukas... žinok būna dar blogiau, mano vaikas pradėjo nuo 3 mėn tai per sapnus klykt baisiausiai, tada kol pabudini, tai klykia nerealiai.... čia žinok irgi reikalas nekoks, ir ką jie tokio baisaus susapnuoja. O dėl to neramumo su rankų makalavimu, tai ir mum sakė, kad reik kiek pavystyt ar kitaip atsargiai suvaržyt, nes jie makaluoja, ir nuo to nusigąsta patys savęs. Linkiu daug kantrybės ir tikiuosi, kad išvengsit tikrųjų dieglių, nes tada tai būna oi oi oi, kai vaikas klykia kelias valandas ir niekas nepadeda...
Atsakyti
nu zinokit 3*tpju manau visos problemos buvo musu diegliukai pilvo. tikiuosi neiskeiksit musu teveliu, bet mes savo mazyli nuvezem pas moteri kuri uzkalba nuo tu nelemtu koliku ir reikalai susitvarke. aisku dar pasimakaluoja, bet tik uzmigdamas kai buna labai nepatenkintas. beto kaip cia dar kazkuri viena mamyte rase perkelem lovyte i kita vieta (prie musu lovos, kad man nereiktu lakstyt soskes kaisiot tongue.gif ) ir nezinau ar jis jaucia mane i jam ramiau ar paprasciausiai „geresnej” vietoj lovyte dabar stovi. bet vaikas iskart pirmaja nakti ismiegojo kuo puikiausiai, net ir soskes pametimai jo nepazadindavo thumbup.gif . dabar mes pavalgom 21-22 val ir ismiegam iki 4 ryto, o paskui dar dedam i aki iki 8-9 thumbup.gif . valgom mes misineli ax.gif
Atsakyti
Diegliukai pas mus buvo, valanda klykimo doh.gif bet dabar va du rytus kažkokie rytiniai prasidėjo g.gif nuo 6 iki 7 valgo makaluodama rankom, po to nuo 7 iki 8 klykia baisiai verysad.gif ir po to blaškydamasi prie mamos papo dar valandžikė kitą nusnaudžia verysad.gif

ech, liūdna kai negali vaikiukai ramiai parpt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2006 10 04, 11:41)
nu zinokit 3*tpju manau visos problemos buvo musu diegliukai pilvo. tikiuosi neiskeiksit musu teveliu, bet mes savo mazyli nuvezem pas moteri kuri uzkalba nuo tu nelemtu koliku ir reikalai susitvarke. aisku dar pasimakaluoja, bet tik uzmigdamas kai buna labai nepatenkintas. beto kaip cia dar kazkuri viena mamyte rase perkelem lovyte i kita vieta (prie musu lovos, kad man nereiktu lakstyt soskes kaisiot  tongue.gif ) ir nezinau ar jis jaucia mane i jam ramiau ar paprasciausiai „geresnej” vietoj lovyte dabar stovi. bet vaikas iskart pirmaja nakti ismiegojo kuo puikiausiai, net ir soskes pametimai jo nepazadindavo  thumbup.gif . dabar mes pavalgom 21-22 val  ir ismiegam iki 4 ryto, o paskui dar dedam i aki iki 8-9  thumbup.gif . valgom mes misineli  ax.gif

diegliai būtų praėję ir be užkalbėjimo... vienas žmogus sakė kaip tik atsargiai su visais ekstrasensais, nes jie labai turi stiprų energetinį lauką, kad blogiau nepadarytų, tai aš ir atsižadėjau eit pas juos pagalbos prašyt.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2006 10 04, 12:41)
diegliai būtų praėję ir be užkalbėjimo... vienas žmogus sakė kaip tik atsargiai su visais ekstrasensais, nes jie labai turi stiprų energetinį lauką, kad blogiau nepadarytų, tai aš ir atsižadėjau eit pas juos pagalbos prašyt.

3* tpju kol kas niekas papildomas nepasireiske rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2006 10 04, 12:41)
nu zinokit 3*tpju manau visos problemos buvo musu diegliukai pilvo. tikiuosi neiskeiksit musu teveliu, bet mes savo mazyli nuvezem pas moteri kuri uzkalba nuo tu nelemtu koliku ir reikalai susitvarke.

blink.gif maza vaika vest pas tas bobulencijas?! ? doh.gif nu, mamos, jus pavarot doh.gif
gerai, akd viskas gerai, bet geriau nerizikuot. sako, visaip buna kad prikalba jos ten unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 10 04, 16:53)
blink.gif maza vaika vest pas tas bobulencijas?! ?  doh.gif nu, mamos, jus pavarot doh.gif
gerai, akd viskas gerai, bet geriau nerizikuot. sako, visaip buna kad prikalba jos ten  unsure.gif

nu negąsdinkim, grįškim prie Sadi Darijos probelmos smile.gif
Atsakyti
Nieko blogo neatsitiks jei pasirodysit gydytojui. Kartais mamos ziniu ir nuojautos neuztenka. Jei mums kas negerai del sventos ramybes einam pas daktara, o po to sprendziame ar naudotis jo ar savo gydymais.
Atsakyti
QUOTE(ewerra @ 2006 10 05, 17:38)
Nieko blogo neatsitiks jei pasirodysit gydytojui. Kartais mamos ziniu ir nuojautos neuztenka. Jei mums kas negerai del sventos ramybes einam pas daktara, o po to sprendziame ar naudotis jo ar savo gydymais.

clap_1.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 10 04, 18:53)
blink.gif maza vaika vest pas tas bobulencijas?! ?  doh.gif nu, mamos, jus pavarot doh.gif
gerai, akd viskas gerai, bet geriau nerizikuot. sako, visaip buna kad prikalba jos ten  unsure.gif

kas tiesa tai tiesa verysad.gif as tai nerizikuociau schmoll.gif mano irgi 1.5men bet kad visa nakti ismiegotu tai ivyktu stebuklas biggrin.gif jis malasi ,kojom dauzo lovytes groteles,vienu zodziu baisu doh.gif
Atsakyti