Musu lovyte su lingemis ir su stalciu. Tai supome lb retai, visa laika buvo uzfiksuota. Veliau kai mazoji paaugo pradejo sokineti toje lovyteje ir lb isklibino tas linges, db ir uzfiksuotos jos kliba
tai galima sakyt, kad ir be ju galima apseit. Db ziuresim kaip bus su kitu mazyliu
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 10 15, 12:52)
As tai sakyciau, kad cia labai nuo vaiko priklauso, ne visi vienodai reaguoja....
Pirmajam kazkada neturejom supamos loveles, galvojau, kad rankas pamesiu nuo supimo...istisai, diena nakti ant ranku.
O su kitais trimis tokios klaidos nebedariau.
Pirkom supamas loveles.
Nei vienas nepriprato, nei vienas nezyze, kai nesupdavom, o kai labai reikedavo pasupdavom. Taip buvo kur kas lengviau ir man, ir patogiau maziams. Kazkaip neturejom problemu del supimo. 
Pirmajam kazkada neturejom supamos loveles, galvojau, kad rankas pamesiu nuo supimo...istisai, diena nakti ant ranku.
tikrai,kad nuo vaiko,mes taip pat sulingem turim lovyte,tai mazajam nepatikdavo,kad supdavom,dar labiau nervuodavosi,ant raku taip pat negaledavau pasupti,geriausia miegadovo vezinejant vezimeliu arba lovoj salia mamos.
lovyte su lingem tikriausiai yra nelabai saugu,o lopsiukas skirtas iki 3men su linge tai tikrai noreciau isbandyti su antruoju leliuku
QUOTE(Nestuke1 @ 2013 11 27, 00:52)
Aš už linges
Mačiau parduotuvėje, kad linges galima ir užviksuoti, tada jos nesisups
Man labai patiko tokios lovytės. Tik reiktų atkreipti dėmesį, kad kaikurios lovytės siūbuoja švelniai, o kitos taip "kapotai".
o kurioje parduotuvėje matėte užfiksuojamas linges? kažkaip žiūriu internete, bet visr tos paprastos, jos ir grindis matyt gadina ir neužsifiksuoja, ir "kapotai" linguoja
QUOTE(sineriuke @ 2013 11 28, 17:44)
o kurioje parduotuvėje matėte užfiksuojamas linges? kažkaip žiūriu internete, bet visr tos paprastos, jos ir grindis matyt gadina ir neužsifiksuoja, ir "kapotai" linguoja
kurioj jūsų matytos siubuoja švelniai? 
Aš buvau užsukusi į "Neidukas" parduotuvę. Ji Kaune. Ten turi lovyčių su lingėmis, kurios užsifiksuoja. Ekspozicijoj išdėstyti poluliariausi modeliai, o dėl spalvų reikia klausti pardavėjus. Šiaip man pasiūlė tai tikrai labai daug variantų
Tai juk tie lopsiukai,man regis,iki 6 men. ar dar trumpiau,tai ar apsimoka,laikas taip greitai bega,kad nespesit mirktelt,o jau reiks pirkti normalia lovyte
O gal kas zinote ar atskirai yra pirkti geresniu lingiu su stabdziai,kad linguotu minkstai ir pan.? Nes lovyte mes jau turim,norim prie jos tik linges prisukt,bet tos linges kur atskirai parduodamor, kiek radau, tai tokios paprastos,be stabdziu
O gal kas zinote ar atskirai yra pirkti geresniu lingiu su stabdziai,kad linguotu minkstai ir pan.? Nes lovyte mes jau turim,norim prie jos tik linges prisukt,bet tos linges kur atskirai parduodamor, kiek radau, tai tokios paprastos,be stabdziu
QUOTE(sineriuke @ 2013 12 02, 18:21)
Va būtent ši ir yra apie kuria pasakojau, kad supasi labai lengvai, be jokio garso ir ne "kapotai". Bet tokiu lignių atskirai neįsigysite. Čia jau visa lovytė tokia. Šiaip atskirai kitokių lingių būna pirkt, na bet jos daužysis į grindis kai supsis.
QUOTE(Nestuke1 @ 2013 12 12, 19:45)
Va būtent ši ir yra apie kuria pasakojau, kad supasi labai lengvai, be jokio garso ir ne "kapotai". Bet tokiu lignių atskirai neįsigysite. Čia jau visa lovytė tokia. Šiaip atskirai kitokių lingių būna pirkt, na bet jos daužysis į grindis kai supsis.
O norint, kad lovytė pabūtų stabili su tom atskirai parduodamom lingėm, cituoju vieną pardavėją "galima užkišti tapkę"
Sūnus miega tokioj lovytėj kaip foto, bet supimo fukciją atrado tik nuo kokių 1,5 m: vietoj supynių supdavos iš jėgos (iki to laiko jam buvo nereikalinga nei pačiam, nei kad kažkas kitas suptų)
QUOTE(Dharma @ 2013 10 23, 19:08)
kai pirkome lovyte buvo ir linges ir ratukai kompelkte, bet kazkaip lingiu net neistraukem is dezes, nereikejo. ratukus uzdejom tik tam kad galima perstumti lengviau lovyte is vienos vietos i kita. 
gal kas matet kur tokia lovyte komplektacijoje ir su ratukais, ir su lingemis?