Aš iš principo nenorėjau lovytės su lingėm, todėl iškart pirkom tvirtai ant žemės stovinčią lovytę- be lingių ir be ratukų. Ir visai nesigailim. Dukrytė ramiausiai užmiega savo lovytėje, o kai naktį atsibunda, vyras paguldo į mūsų lovą, pamaitinu ir vėl perguldom į jos lovytę. Tad mano nuomone, tai nereikalingas daiktas
manau geriau be lingiu, maziau nuo mazens pripranta prie supimo
tik tai uz!
be lingiu. pas mus su lingem, bet ne karto nepanaudojom
pas mus taip pat su lingem,bet dar neteko jų uždėt
o mes nepanaudojome
- buvome pritvirtinę, bet tai neįtakojo dukros užmigdymo... tai tik be reikalo pinigėliai išleisti...
Musu lovite su lingem tik vat nezinau gerai jie ar blogai. Vaikas buvo neramus nuo mazens, tai gi nors ir nenorejau, buvau priversta supti. O paskui jis priprato prie supimo ir jau metuku budamas ne norejo pats gultis. Atpratinau tik paguldzius su savim i lova. Tai gi dabar vaikas mega ant lovos kuri bevei tokio didumo kaip musu su vyru...o lovites visai atsisake...
mes turim lovyte su lingemis, kuriu kol kas nepanaudojome
siaip emiau lovyte su lingemis del stalciaus, bet linges uzfiksuotos
Neplanavom pirkti lovytes su lingem, bet nusipirkom. Lingemis bandem naudotis tik viena karta. Man nepatiko. Tokioj didelej lovytej baisu vaika supti
Laikom uzdetus ratukus ant lovytes. Plaunant grindis patogu atitraukti lovyte ir po ja isplauti
Mes nusipirkom be lingiu ir be ratuku, ale po kurio laiko susigalvojau,kad man butinai reik lingiu. nusipirkau, vyras uzdejo, bet gal pora kartu panaudojau,ir viskas. be to ant dideles lovytes tu lingiu nelabai tikrom lingem pavadinsi, vos i sonus juda
galiausiai uzkliuvau begdama pro sali uz tos linges ir susilauziau kojos pirsta, tai iskart buvo nuimtos ir uzkistos uz spintos,kad net nematyciau. jei reiktu dar kart, tikrai nepirkciau