Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras kalėjime

Et, skaitau skaitau, o ausyse kažkodėl skamba frazė iš filmo "Susitikimo vietos pakeisti negalima": "Vor dolžen sidetj v tiurme"...

Užjausčiau, jei būtų pakliuvęs per klaidą (na, pvz., užpultas gatvėj duotų atkirtį ir netyčia chuliganą per sunkiai sužalotų). O čia - gyvena iš nusikalstamos veiklos. Bjauru. Nekenčiu visokių rūšių neteisybės. O narkotikų platintojus išvis reikia gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(kvailiuke @ 2007 01 15, 18:11)
verysad.gif mano vyras kaleime... ir as ji labai labai myliu... wub.gif  jo nera su mumis jau du men ...  na mes turime dukryte  jai 1 men... man taip liudna vienai truksta jo... labai truksta... kartais verkiu kartais meginu save nuramiti...  nors ir negalima ten tel jis ji turi... mes kalbam beveik kiekviena diena... kai jis buvo salia ,man niekada nieko netruko... mane  ant ranku nesiojo  jis ne siaip bradegelis ar banditukas koks... na jis zinojo kuo uzsiema ... is to mes gyvenom ir nieko mums netruko... jis nezude nevoge ir neapgaudinejo... bet taip jau atsitiko ... dabar jo lauksiu 1 metus ir 7 men. o jei viskas gerai tai metus mazdaug...sunku mums dabar su dukryte...be tetuko ... ne materialine o moraline prasme... gyvenimui pinigeliu uztenka pataupom, maziau islaidauju... padeda jo draugai... buto islaidas apmoka uosviai...  nors nesu tokia sventa bet apie kitus vyrus met pagalvoti negaliu... sukelia sleikstuli... as ji tikrai labai labai myliu ir tiesiog dievinu.. me niekada rimtai nebuvome susipyke... gal kas jauciasi panasiai...????? ar ira kada buves mano situacijoje ... lb noreciaiu pabendrauti su tokiom moterim... verysad.gif

ar jus skaityti nemokat???????????????????????
autore,atidare tema noredama pabendrauti su moterimis ,kurios buvo tokioje situacijoje...o ne jusu moralizmu klausytis.....atsidarykit merginos kita tema...ziauru skaityti..... doh.gif tikrai baisus tie zmones
Atsakyti
QUOTE(kvailiuke @ 2007 01 16, 13:19)
na nezinau pagal kitus bet pagal tuos kurie gryzo is ten sprendziu kad jie tiesiok dievina savo zmonas ir tikrai niekada nieko negaili ir supranta. cai as apie tas zmonas kurios laukia ir sulaukia... o tos kurios mauna pas kitus o kai grysta  vyrai sako . as tave myliu noriu buti kartu bet ka man reikejo daryti kol taves nebuvo... tai labai zema manau

Tie kurie sugrizta buna labai geri tik labai trumpa laika,o po kazkiek laiko viskas pasikeicia.Gyvenimas eina periodais tavo gyvenimas iki jo buvo vienoks,su jo kitoks,gimus vaikui ir vel kitoks,o kai pragyvensi su jo 10 metu dar kitoks.As ir tokios pozicijos laikausi,jei but su zmogum tai iki gyvenimo pabaigos.Lauk ji jei myli ir manai kad su jo pragyvensi iki senatves,jog seimai uzgriuna ivairiu problemu ir jus turite vienas kita palaikyti.Stiprybes tau,augink mazyle ir nepastebesi tas laikas labai greitai praeis!!!!

Ir dar tom kom jis uzsiminejo yra baisu,man tai panasu i ziaurias zmogzudistes,jug tie kurie vartoja yra ligoniai,o jie yra is lieto zudami.Paziurek ka tas sudas pridaro!!!Nemanau kad nori po keliolikos metu matyt savo dukryte vartojancia narkotikus,o juk ir jai gali pasiulyti.Nelinkiu tavo seimai to patirt.Tik linkiu kai sugriz tavo vyras pradet jums kita-gyvenima!!!
Atsakyti
QUOTE(kvailiuke @ 2007 01 15, 19:12)
na taip dare kazka neleistino.  bet ne zude . neapiplese . ir neapgaudinejo...[COLOR=deeppink][FONT=Arial]tik dare kazka neleistino...

narkotikai.
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2007 01 19, 03:16)
Tie kurie sugrizta buna labai geri tik labai trumpa laika,o po kazkiek laiko viskas pasikeicia.Gyvenimas eina periodais tavo gyvenimas iki jo buvo vienoks,su jo kitoks,gimus vaikui ir vel kitoks,o kai pragyvensi su jo 10 metu dar kitoks.As ir tokios pozicijos laikausi,jei but su zmogum tai iki gyvenimo pabaigos.Lauk ji jei myli ir manai kad su jo pragyvensi iki senatves,jog seimai uzgriuna ivairiu problemu ir jus turite vienas kita palaikyti.Stiprybes tau,augink mazyle ir nepastebesi tas laikas labai greitai praeis!!!!
Ir dar tom kom jis uzsiminejo yra baisu,man tai panasu i ziaurias zmogzudistes,jug tie kurie vartoja yra ligoniai,o jie yra is lieto zudami.Paziurek ka tas sudas pridaro!!!Nemanau kad nori po keliolikos metu matyt savo dukryte vartojancia narkotikus,o juk ir jai gali pasiulyti.Nelinkiu tavo seimai to patirt.Tik linkiu kai sugriz tavo vyras pradet jums kita-gyvenima!!!

aš irgi palinkėčiau, kad ryžtusi pradėti kitokį gyvenimą, jei apie tai kalba.

o kas link narkomanų, nebūčiau taip linkusi, vien narkotikų prekiautojų kaltint...kai yra treba, jei iš po žemių iškasa..nebus vieno prekiatojo , susiras kitą. Niekas tų narkotikų per prievartą nebruka, jei pasiūlė, nebūtina imt...
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2007 01 19, 11:52)
o kas link narkomanų, nebūčiau taip linkusi, vien narkotikų prekiautojų kaltint...kai yra treba, jei iš po žemių iškasa..nebus vieno prekiatojo , susiras kitą.

Jo, bet jei nebūtų prekiautojų, neiškastų iš niekur. Čia šiaip.

Kaip užjaust moterą, kuri tunka kitų sveikatos ir gyvybės sąskaita? Sorry. Einu iš čia.

Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 01 19, 11:56)

Kaip užjaust moterą, kuri tunka kitų sveikatos ir gyvybės sąskaita?

drinks_cheers.gif Labai aiškiai ir protingai pasakyta.
Atsakyti
Žinojai su kuo susidedi-koks biznis tokia ir alga.Negalėčiau gyventi iš tų pinigų-žinodama kiek žmonių jie pražudo.Tokia tavo dalia(jokių būdu nenoriu įžeisti)-teks prie tuo taikytis visą gyvenimą,nes tie kurie sueina su norkatikais,nenoriai atsisako tokių pinigų.
manau nerasi likimo draugių čia,nes niekas nenori to kelti į viršų,todėl ir sulaukei daugiau kritikos nei palaikymo .
QUOTE(Silvute @ 2007 01 17, 14:24)
Nu taip jisai voge is kitu, bet uz tat islaike mane, pirko brangias dovanas.
Taip jisai nuzude ten kazkoki petra, bet jisai pats prasesi, o su manimi jisai svelnus, manim rupinasi ir  gina

drinks_cheers.gif -jei man gerai-tai viskas ok ,o kitus niekas nebežiūri.Tokie laikai,bet ne męs tokie unsure.gif

Niekas tų narkotikų per prievartą nebruka, jei pasiūlė, nebūtina imt...

Ir dar kaip...kuris nepilnametis nenori visko išbandyti-jei dauguma TĄ vartoja-kaipgi man nepavartot g.gif taigi ...jaunimas viską trokštantis yra išbandyti-vieniem patiko -kartoja,kt nepatiko vistiek kartos,nes kažkuriam draugui buvo -GERA-JĖGA .....taip ir įkliūni į tą kelią,po lėta po lengva,to ,net patys nesuprasdami verysad.gif

Atsakyti
aš irgi palinkėčiau, kad ryžtusi pradėti kitokį gyvenimą, jei apie tai kalba.

o kas link narkomanų, nebūčiau taip linkusi, vien narkotikų prekiautojų kaltint...kai yra treba, jei iš po žemių iškasa..nebus vieno prekiatojo , susiras kitą. Niekas tų narkotikų per prievartą nebruka, jei pasiūlė, nebūtina imt...

Na jau,na jau....Tai gal pradedam prekiauti ir gal legalizuojam priekyba verysad.gif narkotikais g.gif Imt ju nebutina,bet ateina laikas ir be jau negali gyventi!!!Sakot per prievarta nebrunka,o kaip jis be pinigu gyvens,jis gi prekeivis-jam butina parduoti. ph34r.gif blink.gif ph34r.gif
Atsakyti
Turiu drauge,kurios vyras sedejo.Gaila sugadinto gyvenimo, buvo akla,jauna istekejo,gime vaikas,po kurio laiko vyrelis sedo.Ji vaziuodavo su didziausiais maisais maisto,mete darba del pasimatymu su juo,nes dazniausiai jie vykdavo darbo dienomis,mylejo ir tikejo,lauke,i kitus neziurejo,augino vaika.Kas keisciausia net ir ten budamas,jis sugebejo ja kontroliuoti,zinodavo kiekviena zingsni ir tt.Telefonas ten ne naujiena,sugebedavo ir dovanas dovanot,per draugus perduodavo geliu,visaip smegenis pudrino,kad ji tik lauktu.Ir ka po poros metu grizo,paaiskejo,kad jau ten buvo susirades draugiu, ne tik telefoniniu,bet ir realiu,praejus porai men grazaus gyvenimo,viskas baigesi. Ir aciu dievui,sugebejo jai akys atsiverti,nes grizes is ten zmogus nepasikeicia,kad ir kaip naiviai tiketume,jog gali buti kitaip.
Atsakyti
Kvailiuke, linkiu jumdviem su dukryte dideles kantrybes ir stiprybes belaukiant tetuko. Labai saunu, kad jusu seimoje grazus santykiai, tu - ir mylima ir mylinti, o tai yra labai labai daug. Linkiu , kad tie metukai praskrietu kaip akimirka (cia jau sunkiau). Ir nekreipk demesio i tas, kurios cia postringauja koks jis blogas, nusikaltelis, kam tau jo reikia, ar tu nori tokio gyvenimo ir t.t. Ne jom teisti ar smerkti, i savo kiema geriau lai pasiziuri ir piktzoles issiravi, "sventosios..." bash.gif Yra pasimatymai, su dukryte galesite aplankyti, ir labai daug yra tai, kad galite telefonu kalbeti.

O čia tom, kurios linkusios teisti: "NIEKADA NEIŠSIŽADĖK LAZDOS, TERBOS IR KALĖJIMO" auksinė taisyklė
Kvailiuke juk jusu neklause ar jai laukti jo, ar ne, prase patarti kaip visa tai istverti. IR JAI NEREIKIA, MANAU, KAD JIS PASIKEISTU
Papildyta:
Ir koks jūsų visų sušiktas reikalas kuo jis užsiima(kvailiukes vyras), ir kuo ne, ir uz kokius pinigus savo šeimą išlaiko, blin. Jiem taip gerai ir viskas. bebe.gif ir cia jau tikrai nereikia aiskinti, kad "matei ka gauni, tai ir turekis". Turetumet sveiko protelio daugiau, taip nesakytumet
Atsakyti
as del savojo tai esu tikra jis tikrai ... jis uz mane 10 metu myresnis ir as esu tikrai grazi tai kazko geriau ieskoti nera tikslo... beto as nedirbu... ir db toks istatymas kad i pasimatymus gali eiti tik zmonos ar vaiko mama. bei tevai ir artimi givinaiciai . pas ji kameroj 2 tel o zmoniu 10. o kalbeti gali tik naktim... ir mano kiekviena zinkgsni jis zino na ne kiekviena bet zino . as nemoku meluoti o ypac mylimam zmogui... jus galite sakyti ka norit bet as vienintele is jusu zinau koks jis yra is tikruju. ir niekada dar gyvenime nebuvau net pagalvojusi kad jis toks kaip visi... jis tikrai ne toks.mes vienas kitu labai pasitikime ie dar labiau mylime... ir manes jis tikrai i nieka kita neiskeistu... jis net pergyvena jad as nuo jo pabegsiu neistverusi...
Atsakyti