Atvažiavau iš kito rajono gimdyti į Ukmeergę. Pagimdžiau gana lengvai taigi niekam rūpesčių nesukėliau. Tik liko nuostata, kad mane bereikalo kirpo. Po to savaitę negalėjau normaliai atsisėsti.
Patiko naujai suremontuotas skyrius. Kiekvienoje palatoje yra tualetas, dušas. Pagaliau buvo gerai ir tokios mažos smulkmenos, kad ant stalo yra sudėtos vazos gėlėms, yra veidrodis, netgi padėjo žaliuzės, kurias galima buvo užtraukti, kai saulė svilino.
As esu is Ukmerges ir ruosiuosi cia gimdyti, todel noreciau suzinoti apie palatas placiau, niekada ten nebuvau todel neisivaizduoju kaip ten viskas atrodo. Drauges sako kad geriau imti komercine palata, ten galima buti ir su vyru... O kaip atrodo bendros palatos, po kiek ten moteru guldo? Patarkit kaip geriau, kas zinot...

QUOTE(linuteee82 @ 2007 04 15, 13:27)
As esu is Ukmerges ir ruosiuosi cia gimdyti, todel noreciau suzinoti apie palatas placiau, niekada ten nebuvau todel neisivaizduoju kaip ten viskas atrodo. Drauges sako kad geriau imti komercine palata, ten galima buti ir su vyru... O kaip atrodo bendros palatos, po kiek ten moteru guldo? Patarkit kaip geriau, kas zinot... 

Tą komercinę, mes vadiname šeimynine, yra dvigulė lova, palata labai gera, yra ir telikas

QUOTE(lineva @ 2007 04 17, 14:55)
Tą komercinę, mes vadiname šeimynine, yra dvigulė lova, palata labai gera, yra ir telikas
tada dar yra atskira palata, bet jau be dvigulės lovos ir be teliko, o tų palatų nežinau, kur bendros
šiaip galima ten nueiti ir apžiūrėti, manau, tikrai niekas neišvarys 

reiks pasmalsaut nuejus... O naktinius, ir vaikui drabuzeliu reikia imtis ar duoda ten?
QUOTE(linuteee82 @ 2007 04 17, 16:03)
reiks pasmalsaut nuejus... O naktinius, ir vaikui drabuzeliu reikia imtis ar duoda ten?
Aš turėjau savo, bet duoda ir ten

QUOTE(lineva @ 2007 04 17, 22:16)
O jei ne paslaptis pas kokia gydytoja gimdei? Nes mastau ar tartis su kuo ar ne...
QUOTE(linuteee82 @ 2007 04 18, 10:39)
O jei ne paslaptis pas kokia gydytoja gimdei? Nes mastau ar tartis su kuo ar ne...
ta komercine gali buti ir uzimta, nes ji tik viena o gimdyviu daug, tai jau cia laimes dalykas.Gerai ir kitur, po gimdymo tai jau visai nesvarbu pasidaro.Na as gulejoj toj komercinej tai gerai, nes vaikas ne is ramiuju o as po cezario ,vyras su manimi miegojo ir visa laika pagelbejo.Personalas taip pat labai saunus ir visuomet pades ir patars! Mano patarimas toks: cia tavo reikalas tartis su kuo ar ne, yra tu pinigu ar ne.Nes pagimdysi ar tarsiesi ar ne. As tariausi ir mokejau ir nesigailiu. Kita vaikeli irgi tarsiuosi, nes gimdau as pirma karta ir man ramiau kai salia yra mano gydytoja!
QUOTE(vitalija... @ 2007 04 29, 09:28)
ta komercine gali buti ir uzimta, nes ji tik viena o gimdyviu daug, tai jau cia laimes dalykas.Gerai ir kitur, po gimdymo tai jau visai nesvarbu pasidaro.Na as gulejoj toj komercinej tai gerai, nes vaikas ne is ramiuju o as po cezario ,vyras su manimi miegojo ir visa laika pagelbejo.Personalas taip pat labai saunus ir visuomet pades ir patars! Mano patarimas toks: cia tavo reikalas tartis su kuo ar ne, yra tu pinigu ar ne.Nes pagimdysi ar tarsiesi ar ne. As tariausi ir mokejau ir nesigailiu. Kita vaikeli irgi tarsiuosi, nes gimdau as pirma karta ir man ramiau kai salia yra mano gydytoja!
Na as jau susitariau, nes manau kad bent jau zinosiu ir jausiuos saugiau jei ka... O jei ne paslaptis su kokia gyd gimdei, ir ar dalyvavo nuo pradzios iki galo, ar tik uzbegdavo trumpam?
QUOTE(linuteee82 @ 2007 04 29, 17:58)
Na as jau susitariau, nes manau kad bent jau zinosiu ir jausiuos saugiau jei ka... O jei ne paslaptis su kokia gyd gimdei, ir ar dalyvavo nuo pradzios iki galo, ar tik uzbegdavo trumpam?
Gimdziau su gyd J.Jazbutiene. Aisku dalyvavo nuo pradzios iki galo ir dar ilgiau

QUOTE(vitalija... @ 2007 04 30, 09:34)
Gimdziau su gyd J.Jazbutiene. Aisku dalyvavo nuo pradzios iki galo ir dar ilgiau
Buvo savo tel nr davusi, tai as bet kuriuo paros metu galejau paskambinti ir skelbti gimtadieni
Man
gydytoja ir moteris! O tu su kokia gyd?Nes kitos labai ko tai epiduriniui priesinasi!O as butent su nuskausminimu ir gimdziau!Ir tau patariu 

As tai su gyd Kireiliene susitarusi, bet sake jei jos nebus tai pakeis gyd. Saltinis. Ji supazindino mane su juo, dave ir savo ir jo tel nr. Klause manes ar reikes epiduro, tai atsakiau kad nezinau, tai sake matysim jei reiks suorganizuosim greit. Tai nezinau kaip ten bus

QUOTE(linuteee82 @ 2007 04 30, 12:53)
As tai su gyd Kireiliene susitarusi, bet sake jei jos nebus tai pakeis gyd. Saltinis. Ji supazindino mane su juo, dave ir savo ir jo tel nr. Klause manes ar reikes epiduro, tai atsakiau kad nezinau, tai sake matysim jei reiks suorganizuosim greit. Tai nezinau kaip ten bus
Kolkas tai net jokiu saremiu nieko nejauciu, nors jau laikas butu
Jauciuosi super puikiai, todel truputi ir nerimauju del to, nes nezinau kuo tai pasibaigs...

Viskas baigsis gimdymu

QUOTE(vitalija... @ 2007 04 30, 16:45)
Viskas baigsis gimdymu
As taip pat labai super jauciausi, pernesiojau 3d!Kai jau prasides tikrai pajausi!Viskas bus gerai!O jei ne paslaptis nesake kiek kainuos? 

Sake kad jei nori kad gyd. butu nuo pradzios iki galo, tai kainuos 400 lt. O tau kiek kainavo jei ne paslaptis?