Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(spurgela @ 2009 01 22, 17:29)
AS JAU MAMA thumbup.gif  SAUSIO 16 DIENA  GIME PATI NUOSTABIAUSIA DUKRYTE-UGNE clap.gif

Didziausi sveikinimai jusu seimai 4u.gif Linkiu kad mazyle ramiai greitai ir sveika augtu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Jums visoms labai labai heart.gif
Atsakyti
ax.gif
Papildyta:
tuscia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lllz: 23 sausio 2009 - 13:18
Netuscia mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip tu laikaisi? ar jau jauti kokius skausmus?
Atsakyti
Kazkaip labai retai. Zinau, kad lyg ir turetu buti skausmai, primenantys menesiniu skausmus, bet man jie buvo gal tik kokius 3-4 kartus, ypac jeigu nusimaudau po karstesniu dusu.
Bet gal nebutinai tie parengiamieji turi buti...? g.gif O tu jauti?

Man net gydytoja nepasake ar lelyte nusileidusi jau ar dar ne, sake gali ir nepasijausti, nes kartais nusileidimas buna tik pora centimetru... Bet turbut dar ne, nes remuo kaip grauzdavo iki siol, taip ir toliau grauzia, brr schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migliukas81: 23 sausio 2009 - 13:43
nea unsure.gif kazkuria nakti pamaude pilva, bet gal kelias sekundes ir viskas. man tik daznai buna, kad pilvas sukieteja ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lllz @ 2009 01 23, 13:43)
nea  unsure.gif  kazkuria nakti pamaude pilva, bet gal kelias sekundes ir viskas. man tik daznai buna, kad pilvas sukieteja ir viskas  rolleyes.gif

Tai tokie sukietejimai kiek skaiciau yra parengiamieji saremiai. As neisivaizduoju kas cia per busena, kaip tas pilvukas gali sukieteti... Kazkaip nujauciu, kad gal be vasario nieko nebus smile.gif Nors, sako, kad gali ir jokiu pozymiu nesijausti ir babach! gimdymas blush2.gif
Atsakyti
nu gali buti, as tai nelabai ka cia suprantu unsure.gif nu tas pilvukas toks kaip akmenukas pasidaro, bet kai pakeiti padeti, tai vel suminksteja rolleyes.gif
Atsakyti
O tu, kaip supratau, susitarei su gyd. Saltiniu? Visokiu cia nuomoniu buvo, ar tartis ar ne ir pas ka, bet as kazkaip rizikuoju - pas ka papulsiu, pas ta ir busiu blush2.gif Mano sesuo gimdys Vln (savaite anskciau jai terminas negu man), tai sake, kad net jeigu tariesi su gydytoju, bet jeigu papuola, kad jis butent tuo metu nebudi ir vaziuoja specialiai priimti gimdymo, tai Ligoniu kasoms reikia moketi 570Lt (iki 2009.01.01 buvo 490Lt). Idomu ar cia visur taip, ar tik Vilniuj. Nesamone kokia unsure.gif
O gal buvai akuseriniame skyriuje paziureti kaip ten kas atrodo? rolleyes.gif As tai pirma karta i akuserini vaziuosiu sausio 30 (jeigu iki to laiko nepagimdysiu) smile.gif
Atsakyti
nieko nezinau apie mokejimus blink.gif gal cia Vilniuj tik taip? g.gif paciam akuseriniam skyriui buvau pries kelis metus, kai drauge ir jos leliuka lankiau ax.gif as irgi sakiau, ziuresiu, kaip bus, taip ax.gif
Atsakyti
Man toks klausimas iskilo - gal kas zino? ax.gif Del nuskausminamuju naudojimo butina is anksto apsispresti ar vietoje galima pagal situacija? Ar yra kokiu minusu del nuskausminamuju naudojimo? blush2.gif
Atsakyti