Na as gimdziau 19 val. ir visas 19 val jauciau skausma, nes man is pradziu kas 10 min saremiai buvo, o kai jau nuvaziavau i ligonine kas 4 min, ir visas 19 skaudejo, zinoma, nepalyginsi skausmo kaip gimdymo pabaigoj, nors man ir siaip labai skaudejo, ypac po to kai pradejo skatinamuosius leist. Man cezario nedare, bet butu dare jeigi dar kelias val buciau nepagimdzius.
As buvau labai issekus nes man truko miego, visa diena pravaiksciojau ramiausiai, jokiu pozymiu

gal 23.30 nuejau miegot, o pamiegojus 2 val. 1.30 prasidejo saremiai ir isvaziavau i ligonine, ten iki 19.40 gimdziau, tai praktiskai dvi dienas nemiegojus, labai issekau, dar tas skausmas nezmoniskas va taip ir gavos, kad buvo labai sunku. Bet tokiu atveju kaip mano buna retai, pastebejau is gydytoju reakcijos, kai Kalinauskienei baigesi pamaina, ji isejo, tada Rinkeviciene pasiliko, girdziu skambina vel Kalinauskienei, sako buk gera atvaziuok, padesi

tada supratau, kad cia tai bus. O vakarop suleke 8 zmoniu personalas ir visi su tom kaukem, bet man jau viskas buvo dzin, tik viena mintis galvoj, kad greiciau viskas baigtusi

Net anesteziologas padejo stumt pilva ir koja laike. Man tai niekas nepasimirso ir kazin ar pamirsiu, nes tikrai buvo labai blogai. Dar po gimdymo vis ateidavo seseles, akuseres ir klausdavo ar viskas gerai, viena tai is vis pasake (nes pamate, kad atsistojau ant grindu basa, nors palatoj buvo 28 laipsniai), sako tu dabar viena koja karste gerit uzsimauni tapkes, bet man viskas pasirode juokinga, galvojau blogiau negu buvo nebebus

Ir nebebuvo

Apart to, kad men laiko atsiset negalejau

Buvau privacioj palatoj, todel MB visad diena nakti buvo su manim, todel viskas buvo gan gerai

Tik is daktaru reakcijos supratau, kad mano atvejis buvo siek tiek kitoks nei iprastai. Ir vaiku gydytoja kur kasdien maziukus apziuri irgi sako, siaubas taip sunkiai sitas maziukas gime, o jam pasirodo ir jokiu mikstureliu nereikia

Todel po 5 dienu mes jau buvom namie, neprasidejo nei jokios geltos niekas