QUOTE(mamytepupyte @ 2007 09 11, 19:35)
man gimdyti reiks uz daugiau nei menesio ,jau tureciau gyventi vilniui fabijoniskese paciam prieki netoli autostrados galvoju gal vaziuoti gimdyti i ukmerge bet nezinau ar speciau davaziuoti nes daug geru atsiliepimu apie ukmerges gimdimo namus o vln sake tai jei pinigu neduosi pakankamai tai elgsis kaip su belekuo!patarkit ar speciau prasidejus visam reikalui nuvaziuoti i ukmerge?(aisku vyras vairuotu)
Realiai kai tik sąrėmiai prasideda, tikrai spėtum nuvažiuoti automobiliu į Ukmergę, tik baisoka šiek tiek manau būtų, nors mano draugei sąrėmiai prasidėjo apie 10 val. ryto, tai ji dar į paskaitas nuėjo, apie 16 val. traukiniu grįžo namo (iš Kauno į Vilkaviškį) ir tik apie 18 val. suprato, kad čia jau SĄRĖMIAI. O kita mergina pagimdė per 30 min. nuo sąrėmių pradžios. Ji jau gulėjo ligoninėje ir laukė gimdymo. Tai prasidėjus sąrėmiams nuvežė į pasiruošimo palatą ir sesutės ja paliko. tai ji ten viena ir spėjo pasigimdyti...

Daktaras kai atėjo, pasakė: "Galėjot bent manęs sulaukti!

" Taigi vaikelis gimė labai lengvai. Bet tokių atvejų būna mažai. Pagal visą laiką, manau tikrai spėtum nuvažiuoti į Ukmergės ligoninę. Daugiau paspaudus - 40 min ir vietoje. Aš pati iš Ukmergės, ir esu buvusi pas daktarę Kalinauskienę, tai ji labai gera daktarė...