Sveikos undineles!

Noreciau ir as prie jusu prisijungti. Sergu jau labai senai, kiek save prisimenu tiek sergu. Pas gydytojus nevaiksciojau niekada, nebent gal vaikystej mama nuvedus buvo. Visada zinojau kas tai yra, patepliodavau ivairiais tepaliukais. Paskutiniu metu tepdavau daivonexu. Is pradziu padejo, o daba jau nebe, tai nustojau tepti. Tiesiog kokiu riebiu kremuku patepu ir viskas. Nemazeja, bet bent neskilineja ir neskauda.
Labai dziaugiuosi, kad atradau jus

Kita savaite vaziuosiu i Lietuva, tai butinai nusipirksiu skin-cap. Nera sunki forma pas mane. poroj vietu ant koju ir ant alkuniu. Ir dar visa galva. Galva baisiausia, nes kasausi, tai visada 'apsnigusi' bunu. Net nesmagu. Anksciau vasara apmazedavo nuo saules, o praita vasara visai nesumazejo

nors ir sauleje pakankamai budavau.
Tiesa, kai man buvo kokia 15 metu mamyte man parveze trilitrini uzkalbeto vandens. Tai sake, kad kai busiu nescia man praeis zvyneline. Nelabai tikiu, bet vistiek idomu. Paziuresim kai busiu nestute
Na, o visom jums patarciau susidraugauti su savo liga, nes ji kaip tikra drauge, ta iseina tai aplanko

Bet niekada nepalieka jusu visam

Tik neleiskit savo 'draugei' per daug listi i jusu gyvenima!!!
Papildyta:Tiesa, pamirsau paklausti, ar jum nekilo niekada problemu kirpykloje? Kaip kirpeja reaguoja i tokia galvos oda? Man tai sake, kad issinaikinciau pleiskanas. Ir kad jos nervinio pobudzio pas mane. O as taip ir nedrisau pasakyti kas cia istikro

Nu jauciu as ta kompleksa ir viskas....