Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/psoriazė - 3 tema

QUOTE(rupestelis @ 2007 03 07, 19:27)
ta prasme yra nuo jo pagerėjimas?išnyksta dėmės? tinka galvytei?

taip taip taip biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien man buvo fitoterapijos paskaita, apie visokias žolytes kalbėjom, po paskaitos paklausiau dėstytojos apie žvynelinės gydymą, tai ji pasakė, kad labai gerai tepti su šaltalankio aliejumi, o kitą trečiadienį kalbėsim apie ligas tarp jų ir žvynelinę, ji pažadėjo atnešti kažkokį receptą žvynelinės gydymui, tai kai sužinosiu būtinai parašysiu. ax.gif
Atsakyti
Kaip fainai, Kristelev, lauksim nauju gydymo budu!
As siandien nusipirkau internete kazkoki purskala, ne Skin Cap, bet kazkas panasaus, tik ten platintojas garantuoja kad nera jokiu hormonu ir yra visiskai saugus nestukems. Tai isbandysiu ir parasysiu pavadinima, jei pasirodys veiksmingas.
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 03 07, 20:50)
Kaip fainai, Kristelev, lauksim nauju gydymo budu!
As siandien nusipirkau internete kazkoki purskala, ne Skin Cap, bet kazkas panasaus, tik ten platintojas garantuoja kad nera jokiu hormonu ir yra visiskai saugus nestukems. Tai isbandysiu ir parasysiu pavadinima, jei pasirodys veiksmingas.

Tai turbū ir vaikams galima, nes aš labai jau nenoriu vaikui hormonų kišti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 03 07, 21:56)
Tai turbū ir vaikams galima, nes aš labai jau nenoriu vaikui hormonų kišti doh.gif

tikrai geriau nekišk
Atsakyti
o bandete kas nors "elakon"
as tepaliuka karta i savaite naudoju veidui,bei nugarytei, o kai galvoje buvo atsirade tai "elekono" skystis yra .man padejo.
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 03 06, 12:50)
o as persalau ir labai paumejo man liga  verysad.gif  na tai gal kas ka zinot ..skaiciau cia mergaites ir sampunu su dervom siule, bet as nelabai su tom dervom noriu ....

Po peršalimo man irgi žvynelineė labai paūmėja.
Galvai yra losjonai, nelabai pigūs, bet jei nelabai daug išberta galva tai galima naudoti: Daivonex, Dermovate ir Betnovate, kažkuris iš jų riebaluoja plaukus, tik neatsimenu kuris g.gif Atrodo, kad Betnovate.
Mano draugė vaistininkė, tai ji pažiūrėjo, kad didelio ir mažo SkinCap buteliuko kaina skiriasi tik apie 15 Lt blink.gif Tai geriau tuo kart netaupyt ir pirkt didesnį, bus pigiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(atne777 @ 2007 03 07, 21:54)
as tepaliuka karta i savaite naudoju veidui,bei nugarytei, o kai galvoje buvo atsirade tai "elekono" skystis yra .man padejo.

Bandėm, bandėm... Elocon yra hormoninis tepalas arba kremas, nepiktnaudžiauk, ypač ant veido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryna: 07 kovo 2007 - 21:42
o gal kuri zinot pavadinima tokio tepaliuko kuris plomnina oda bet nesmyrda.. as naudojau bet tik pamirsau kaip vadinasi su tokia rausva juostele.. jo ilgai naudot negalima tepaamas ryte ir vakare .gal kas zinot? is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 03 07, 20:16)
Šiandien man buvo fitoterapijos paskaita, apie visokias žolytes kalbėjom, po paskaitos paklausiau dėstytojos apie žvynelinės gydymą, tai ji pasakė, kad labai gerai tepti su šaltalankio aliejumi, o kitą trečiadienį kalbėsim apie ligas tarp jų ir žvynelinę, ji pažadėjo atnešti kažkokį receptą žvynelinės gydymui, tai kai sužinosiu būtinai parašysiu. ax.gif

labai lauksim ziniu is paskaitos smile.gif nekantriai smile.gif
Atsakyti
koks yra tepamų hormonų šalutinis poveikis? vieną žinau, kad piknaudžiaujant plonėja oda.o dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 03 07, 19:16)

lauksim labai 4u.gif

QUOTE(atne777 @ 2007 03 07, 20:54)

bandėm bandėm, kaip jau minėjo, jis hormoninis, todėl atsisakiau jo smile.gif

QUOTE(lapesnapee @ 2007 03 08, 01:06)
o gal kuri zinot pavadinima tokio tepaliuko kuris plomnina oda bet nesmyrda.. as naudojau bet tik pamirsau kaip vadinasi su tokia rausva juostele.. jo ilgai naudot negalima tepaamas ryte ir vakare .gal kas zinot? is anksto aciu  4u.gif

daivonex gal koks? g.gif

QUOTE(rupestelis @ 2007 03 08, 10:38)
koks yra tepamų hormonų šalutinis poveikis? vieną žinau, kad piknaudžiaujant plonėja oda.o dar? g.gif

prie jų pripranta organizmas, reikalauja vis daugiau, arba nutraukus kursą labai pablogėja, be to, per odą į kraują patenka, kenkdamas vidaus organams ir t.t. doh.gif
Atsakyti
koks yra tepamų hormonų šalutinis poveikis? vieną žinau, kad piknaudžiaujant plonėja oda.o dar?

prie jų pripranta organizmas, reikalauja vis daugiau, arba nutraukus kursą labai pablogėja, be to, per odą į kraują patenka, kenkdamas vidaus organams ir t.t. 

Va va, tai man taip ir buvo, kad labai labai pablogejo kai suzinojus kad nestuke.gif nutraukiau. Bet vis del to, as zadu kai tik galesiu, vel naudoti ta tepala, nes atrodo negaliu pilnavercio gyvenimo gyvent kai esu taip isberta, naktimis baisiai kasausi, o ir kompleksu negaliu nugaleti. Bet zadu pries tai isbandyti Skin Cap, nes nors jis ir hormoninis - kodel kitaip man butu patare jo nenaudoti dabar - bet gal vis tiek ten tu hormonu maziau nei tepale?
Atsakyti