QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 10, 20:42)
nu kai taip galvojame, tai dar ilgai nebus teisybes Lietuveleje, greiciau ivestu mokamus sveikatos draudimus ir baigtusi tos manipuliavomo nesamones, tada gautu tie kam priklauso ir dar turetu kaskiek procentu apsimoketi dada pamastytu ar veztis su savim MB ar pakenteti be jo 2 sav, o ir gydytojai bijodami draudimo tikrintoju nedalintu i kaire ir i desinia tu kelialapiu, bijodami kad ligonine baudos uz tokius bajarius negautu.
o sie zodziai "megstanciu kaska nusigvelbti" buvo pasakyti ne kaskam konkreciai o tik taip kaip pasvarstymas
ir dar pamastykim logiskai jei tam pritarete tai ne geresnes us tas kurios taip daro, tada nesakykim, kaip kaskuri rase, kad sistema nesazininga - mes ja pacios padarome nasazininga tai besielgdamos!
ir pabaigai teisybei ieskoti reikia skambinti i ligoniu kasas ten daug ka galima susizinoti o ypac savo teises, bet vel gi kas is to kad jas susizinosit, jei kiti ju nepaiso.
Papildyta:
malacius kad issikovojai, bet dabar pagalvok, o jeigu tuo metu sanatorijoje ilsisi Incė su savo MB, argi nesijaustum apgauta, tu turejau reikalauti kas tau priklauso, o jos MB tik siaip be jokios ligos, tik todel kad jo apsukrioji zmonele pagaliau gavo taip ilgai laukta kelialapi, ilsisi ir uzima kaskokio ligonio vieta. tada dar toliau pazvelkime i situacija, tai gal ne taip baisiai ir sirgo jei uzteko tik 2 savaiciu vietoj 4, o gal del to kad tik 2 savaites buvo nieko nepasigyde ir po metu vel reikalaus kelialapio ir vel kaskam ji is po noses nunes, ta pati noreciau pasalyti ir visom kitom pritarianciom tokiems dalykams. ar tikrai manote kad taip normalu?
aš tai tikrai nepritariu tokiems dalykams,bet,kad ir mano MB tikrai kelialapio negaus,nes nepriklauso,o problemų turi daugybė.Anais laikais tai būtų gaves kiekvienais metais,o šiais sukis kaip nori

.Neturėsi naglumo,sėdėsi namie ,turėsi-išsireikalausi kitais keliais
Aš dėl savo psoriazės tai ir nebandau prašyt,nes nervai nelaiko,kaip tos ligonių kasos išsisukinėja.Ne kartą ten lankiausi dėl vaikų ligų ,tai ten tik ir laukia kyšiuko.O gydytojai,tai ,bent jau mano atvejais,labai geranoriški buvo,tik ir jie sako,kad pirma į kasas reik eit,palaiminimą gaut
Sanatorijose vietų tikrai yra iki gegužės mėnesio ir laukia jie išskėstomis rankomis.
Tai mat,taupo valstybė mūsų ir mūsų vaikų sąskaita,užtat gudresnis žmogelis ir

nesnaudžia.