Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/psoriazė - 3 tema

bet aš ir nerašau, kad kadanors tai dariau schmoll.gif doh.gif tiesiog pamąstymas, lyg ir pateisinimas rolleyes.gif
aš neinu pas gydytojus, nenešu kyšių, todėl ir negaunu kelialapių. ir iš tiesų nukenčiu tik pati doh.gif
o mano mama senais laikais, gavusi vieną kelialapį į sanatoriją, veždavo mus dvi su ta pačia bėda - ten susitardavo. nemanau, kad ji neteisi, tai sistema neteisinga schmoll.gif negi jai važiuoti atskirai su mumis ir taip eikvoti pinigus ir laiką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 balandžio 2007 - 17:16
Ir as mergaiciukes jums pritariu mirksiukas.gif sazininga galima buti kai neini pas gyditojus ir nieko is ju nenori rolleyes.gif

Neseniai susiduriau su kita problema, niekad neduodavau jokiu kysiu, na kelis kartus, kai patys paprase blush2.gif nebuvo kur dingti ax.gif ax.gif O dabar tai labai aisku, neduosi, bent jau kam neisvengiama, tai ir sedek namie, ar eik tiesiai i kapines, nei kas pasakys kas tau priklauso, nei tu rupesi kam. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Incė @ 2007 04 10, 16:34)
Ir tu nesažininga hihihi.gif  blink.gif net lengviau pasidarė maniau kad čia aš viena  abalta varną hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

nesijaučiu nesąžininga,gal mūsų sistema nesąžininga.Pvz.;mano mažasis buvo po avarijos,po sunkio galvos traumos,komos.Paprašiau kelialapio,tai gydytojai be jokių problemų davė,o ligonių kasos pareiškė,kad vaikui 8 metų su mama nepriklauso,atseit,vienas gali važiuot.Ką,jie idiotai,tokios būklės.Žinojau,kad priklauso,išsireikalavau,jei nebūčiau važiavus,kitas būt pasinaudojes. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2007 04 10, 15:34)
Mergaitės,visose sanatorijose taip yra.Aš su vienu vaiku buvau,tai kitos moteriškaitės mane kvailino kodėl kito vaiko nepasiėmiau.Ten susitarus galima visokių procedūrų už grašius gaut ir sau ir visai familijai.Tik truputi apsukrumo  reik rolleyes.gif .
Aš ,jei gaučiau,gal ir su MB dalinčiaus,nes kiekvienam sveikatą neprošalį pataisyt. wub.gif

Aš, nors pati taip nesielgiu, tačiau pritariu toms, kurios sugeba gauti tai kas priklauso ir dar pasidalint su šeima thumbup.gif . Aš tikrai nenorėčiau but 20 ar daugiau dienų be vyro, liga tik paaštrėtų, tai geriau visai nevažiuot arba važiuot 10 dienų su juo.
Na, o toms, kurioms trūksta naglumo (aš ir pati tokia) išsireikalaut bet kokiais būdai tai ko joms reikia, tegul čia ir verkšlena smile.gif
Atsakyti
nu kai taip galvojame, tai dar ilgai nebus teisybes Lietuveleje, greiciau ivestu mokamus sveikatos draudimus ir baigtusi tos manipuliavomo nesamones, tada gautu tie kam priklauso ir dar turetu kaskiek procentu apsimoketi dada pamastytu ar veztis su savim MB ar pakenteti be jo 2 sav, o ir gydytojai bijodami draudimo tikrintoju nedalintu i kaire ir i desinia tu kelialapiu, bijodami kad ligonine baudos uz tokius bajarius negautu.

o sie zodziai "megstanciu kaska nusigvelbti" buvo pasakyti ne kaskam konkreciai o tik taip kaip pasvarstymas

ir dar pamastykim logiskai jei tam pritarete tai ne geresnes us tas kurios taip daro, tada nesakykim, kaip kaskuri rase, kad sistema nesazininga - mes ja pacios padarome nasazininga tai besielgdamos!

ir pabaigai teisybei ieskoti reikia skambinti i ligoniu kasas ten daug ka galima susizinoti o ypac savo teises, bet vel gi kas is to kad jas susizinosit, jei kiti ju nepaiso.
Papildyta:
QUOTE(blansyte @ 2007 04 10, 18:52)
nesijaučiu nesąžininga,gal mūsų sistema nesąžininga.Pvz.;mano mažasis buvo po avarijos,po sunkio galvos traumos,komos.Paprašiau kelialapio,tai gydytojai be jokių problemų davė,o ligonių kasos pareiškė,kad vaikui 8 metų su mama nepriklauso,atseit,vienas gali važiuot.Ką,jie idiotai,tokios būklės.Žinojau,kad priklauso,išsireikalavau,jei nebūčiau važiavus,kitas būt pasinaudojes. schmoll.gif

malacius kad issikovojai, bet dabar pagalvok, o jeigu tuo metu sanatorijoje ilsisi Incė su savo MB, argi nesijaustum apgauta, tu turejau reikalauti kas tau priklauso, o jos MB tik siaip be jokios ligos, tik todel kad jo apsukrioji zmonele pagaliau gavo taip ilgai laukta kelialapi, ilsisi ir uzima kaskokio ligonio vieta. tada dar toliau pazvelkime i situacija, tai gal ne taip baisiai ir sirgo jei uzteko tik 2 savaiciu vietoj 4, o gal del to kad tik 2 savaites buvo nieko nepasigyde ir po metu vel reikalaus kelialapio ir vel kaskam ji is po noses nunes, ta pati noreciau pasalyti ir visom kitom pritarianciom tokiems dalykams. ar tikrai manote kad taip normalu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 10 balandžio 2007 - 19:46
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 10, 19:42)
malacius kad issikovojai, bet dabar pagalvok, o jeigu tuo metu sanatorijoje ilsisi Incė su savo MB, argi nesijaustum apgauta, tu turejau reikalauti kas tau priklauso, o jos MB tik siaip be jokios ligos, tik todel kad jo apsukrioji zmonele pagaliau gavo taip ilgai laukta kelialapi, ilsisi ir uzima kaskokio ligonio vieta. tada dar toliau pazvelkime i situacija, tai gal ne taip baisiai ir sirgo jei uzteko tik 2 savaiciu vietoj 4, o gal del to kad tik 2 savaites buvo nieko nepasigyde ir po metu vel reikalaus kelialapio ir vel kaskam ji is po noses nunes, ta pati noreciau pasalyti ir visom kitom pritarianciom tokiems dalykams. ar tikrai manote kad taip normalu?

Nu tu pavarai aš nesuprantu ar tu akla ar skaityt nemoki doh.gif Man tas kelialapis PRIKLAUSĖ(sergu psioreze27) ir aš neužėmiau jokio ligonio vietos blink.gif tuo labiau mano MB.Tu musėt naktį nemiegojai blink.gif Tai va kad nemiegotum dar savaitę šiais metais rugpjūtį vėl važiuosiu(gal susitksim mirksiukas.gif )tik dabar pasiimsiu ne tik MB bet jau ir 2 vaikus. biggrin.gif

tai gal ne taip baisiai ir sirgo jei uzteko tik 2 Žinai nelinkėčiau tau taip sirgt kaip aš sirgau.Ir ką tu manai kad jei pabūsi 4,5,6,........savaites tai išsigydysi visam laikui blink.gif Matosi kad nieko neišmanai apie šią ligą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incė: 10 balandžio 2007 - 19:59
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 10, 20:42)
nu kai taip galvojame, tai dar ilgai nebus teisybes Lietuveleje, greiciau ivestu mokamus sveikatos draudimus ir baigtusi tos manipuliavomo nesamones, tada gautu tie kam priklauso ir dar turetu kaskiek procentu apsimoketi dada pamastytu ar veztis su savim MB ar pakenteti be jo 2 sav, o ir gydytojai bijodami draudimo tikrintoju nedalintu i kaire ir i desinia tu kelialapiu, bijodami kad ligonine baudos uz tokius bajarius negautu.

o sie zodziai "megstanciu kaska nusigvelbti" buvo pasakyti ne kaskam konkreciai o tik taip kaip pasvarstymas

ir dar pamastykim logiskai jei tam pritarete tai ne geresnes us tas kurios taip daro, tada nesakykim, kaip kaskuri rase, kad sistema nesazininga - mes ja pacios padarome nasazininga tai besielgdamos!

ir pabaigai teisybei ieskoti reikia skambinti i ligoniu kasas ten daug ka galima susizinoti o ypac savo teises, bet vel gi kas is to kad jas susizinosit, jei kiti ju nepaiso.
Papildyta:

aš tai tikrai nepritariu tokiems dalykams,bet,kad ir mano MB tikrai kelialapio negaus,nes nepriklauso,o problemų turi daugybė.Anais laikais tai būtų gaves kiekvienais metais,o šiais sukis kaip nori g.gif .Neturėsi naglumo,sėdėsi namie ,turėsi-išsireikalausi kitais keliais
Aš dėl savo psoriazės tai ir nebandau prašyt,nes nervai nelaiko,kaip tos ligonių kasos išsisukinėja.Ne kartą ten lankiausi dėl vaikų ligų ,tai ten tik ir laukia kyšiuko.O gydytojai,tai ,bent jau mano atvejais,labai geranoriški buvo,tik ir jie sako,kad pirma į kasas reik eit,palaiminimą gaut rolleyes.gif
Sanatorijose vietų tikrai yra iki gegužės mėnesio ir laukia jie išskėstomis rankomis.
Tai mat,taupo valstybė mūsų ir mūsų vaikų sąskaita,užtat gudresnis žmogelis ir smile.gif nesnaudžia.
Atsakyti
aš pavydžiu to naglumo rolleyes.gif gaila, kad pati neturiu doh.gif

manau, kad nusukama taip darant ne nuo kitų sergančių, o nuo neteisingos valdžios. juk, jei niekas neprašys, neneš kyšių, tai niekas ir negaus tų kelialapių, o valdžia tik džiaugsis sutaupiusi.

o sanatorijose tikrai vietų yra . jie ir patys įkalbinėja prašyti gydytojų, nešti kyšiukus, kad siųstų pas juos:rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 balandžio 2007 - 20:15
[/quote] na pie liga ismanau pati sergu, tik man dar sekasi, bet pasiklausyk saves ir pasiziurek ka darai, tai jei taip blogai, tai ko tik 2 sav buvai reikejo nesivezti MB o buti 4 sav, gal butum labiau priartejusi prie pagerejimo ir siemet dar pabuvus dar labiau pageretu, o kadangi musu visu kelialapiu daliniesi su MB ir seima, Tai nesveiksti, ir kas metus vis imi tuos kelialapius bet taip su jais darydama tik sau kenki ir dar megaujiesi kaskodel g.gif

^^tada dar toliau pazvelkime i situacija, tai gal ne taip baisiai ir sirgo jei uzteko tik 2 savaiciu vietoj 4, o gal del to kad tik 2 savaites buvo nieko nepasigyde ir po metu vel reikalaus kelialapio ir vel kaskam ji is po noses nunes,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 10 balandžio 2007 - 20:28
LINUTUKE, ar tu buvai?

ten gali būti tik PSICHOLOGINĖ reabilitacija. nieko gero tinkamų procedūrų mūsų ligai ten nėra schmoll.gif .

taigi gali būti užsisrpyrusi, bet manau, kad teigiamesnį poveikį padarys pusė laiko su mylimu žmogum, negu visas vienatvėje.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 04 10, 21:31)
LINUTUKE, ar tu buvai?

ten gali būti tik PSICHOLOGINĖ reabilitacija. nieko gero tinkamų procedūrų mūsų ligai ten nėra schmoll.gif .

taigi gali būti užsisrpyrusi, bet manau, kad teigiamesnį poveikį padarys pusė laiko su mylimu žmogum, negu visas vienatvėje.

ne kol kas dar nepredentuoju, bet turint sia liga zinau, kad kada nors gali reikti tai kaskaip sunku nutyleti kaip matai kas darosi ir kaip elgiamasi.
Atsakyti
LINUTUKE davai daugiau nesikoliojam mirksiukas.gif tu manai kad teisi esi ir aš manau kad aš teisi.naca teisingai rašė ten vienintelė veiksminga procedūra tai saulė ir jūra ,tai gerai jei geras oras pasiseka o jei 2 sav iš 4 pralyja doh.gif Aš manau kad tu per savo užsispyrimą save skriaudi,ar tau kas nors už tai ačiu pasakys g.gif nemanau.Kol bus galima taip daryt tol taip ir bus ir nieko nepakeisi,reik už save kovot nes nieks ant lėkštutės neatneš.

ps.rugpjūtį aš nevažiuoju(norėjau tave paerzint)sory blush2.gif
Atsakyti