Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/psoriazė - 3 tema

Sveikutės,

Mano MB irgi kovoja su ta psoriaze. Turiu kelias žaiszeles ant kojų, po nedidelę ant rankos ir nugalos dar už ausų.
Tik va pas jį klaikiai sausa visa kūno oda. Tai manau, kad tai irgi turi įtakos, gal reikia labiau jam drėkinti tą odą? Kaip manot? Ir kas geriausiai tiktų, kad jam nesijaustų kaip kažkas užtepta g.gif:

O vaistukus... tepa kerasalio tepalą, paskui psoriateną. Rodos nelabai padeda biųki apmažėja ir tiek. PAts sako, kad Sulsena pasta jam gerai veikia...

Dėl maisto... Rodos koks raudonas vynas kaip ir nieko, o jei brendžio išgeria - iškart supyksta... SAldumynai irgi kenkia...
Dabar užsakiau savaitgalį savanotijoje su visokiais mineralinio vandens baseinais, odos šveitimais, medaus įtrinimais, šarko dušais ir pan. Gal galit pasakyt kokios procedūros yra gerai, o kokios ne?

Atsakyti
Cia Jadzka uzsimine apie maista...gal kas zinot kuris maistas geras o kuris ne?
a asmeniskai nestebejau savu berimu reakcijos i maista bet girdejau kad yra maisto produktai kuriu vartoti negalima - pvz astraus maisto niu niu niu nevalgyti
o man taip patinka.... verysad.gif
dar gal kas zinot gera drekinamaji krema? butent gal kas gydytojos klauset ir kam nors israse? nes bet koki pirkti baisu kai tokia ligele turi...
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 02 15, 15:10)
a asmeniskai nestebejau savu berimu reakcijos i maista bet girdejau kad yra maisto produktai kuriu vartoti negalima - pvz astraus maisto niu niu niu nevalgyti
dar gal kas zinot gera drekinamaji krema? butent gal kas gydytojos klauset ir kam nors israse? nes bet koki pirkti baisu kai tokia ligele turi...

del maisto tai reikia stengtris derinti maista ir sveikai maitintis
o kremuka as asmeniskai tai dove milk naudoju jau daug metu - iki siol man thumbup.gif buvo, dabar darai pertrauka nes jauciu kad biski elergizuot pradejo bet as naudoju jau kokie 7 metai - tik tiek kad vezuosi ji is vokietijos LT nesu niejada pirkus
Atsakyti
Na aš kaip ir neturiu žaizdelių bet stengiuos dėl MB. Kažkaip norisi, kad ir jis būtų gražensis ir sveieksnis ax.gif

O nuo soliariumų ar Kriosaunų koks pagerėjimas yra?

Beje, kaip su sporto klubais? Ar sportas nors kiek padeda ir kaip pirtys/ baseinai?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 02 15, 14:40)
Sveikutės,

Mano MB irgi kovoja su ta psoriaze. Turiu kelias žaiszeles ant kojų, po nedidelę ant rankos ir nugalos dar už ausų.
Tik va pas jį klaikiai sausa visa kūno oda. Tai manau, kad tai irgi turi įtakos, gal reikia labiau jam drėkinti tą odą? Kaip manot? Ir kas geriausiai tiktų, kad jam nesijaustų kaip kažkas užtepta g.gif:

O vaistukus... tepa kerasalio tepalą, paskui psoriateną. Rodos nelabai padeda biųki apmažėja ir tiek. PAts sako, kad Sulsena pasta jam gerai veikia...

o kur jis tepa sulsena ? ant kuno ? siaip manau jei sausa oda tai beveik niekas nesijaucia ka beuztepotum tik reikia palaukt kelias minutes kol susigers
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 02 15, 15:10)

Asmeniškai aš nepastebėjau jokios reakcijos į maistą - valgau kone kas antrą dieną aštrų maistą, geriu dažniausiai raudoną vyną (nors tas dažniausiai būną kartą per ketvirtį, nes alkoholio apskritai nemėgstu, nevartoju net per balius)
Sporto salė iš dalies padeda, bet ne tiesiogiai - joje tiesiog pailsi mintys, gal mažiau nervuojuos, atsipalaiduoju...
Į baseinus nevaikštau, nes nemėgstu chloruoto vandens, be to, turiu Pso. tik galvoj, tai nelabai ir reaguotų į mane žmonės...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 02 15, 15:16)
Na aš kaip ir neturiu žaizdelių bet stengiuos dėl MB. Kažkaip norisi, kad ir jis būtų gražensis ir sveieksnis ax.gif

Beje, kaip su sporto klubais? Ar sportas nors kiek padeda ir kaip pirtys/ baseinai?

bendras savijautos gerinimas o ypac nervines sistemos ir virskinimo sistemos turi itakos ir ligai - vieniem daugiau kitiem maziau bet turi - taigi viska ka darai gero sau ir del saves yra gerai ir padeda odai sveikti 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos!
Nupirkau aš skin cap purškikli na ir labai pagražėjo mano delnos, beveik išnyko raudonumas. Aš praejau kursą fototerapijos bet man tai nieko nedave ir nebuvo jokio pagerėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Kreuklele @ 2007 02 15, 15:23)
o kur jis tepa sulsena ? ant kuno ? siaip manau jei sausa oda tai beveik niekas nesijaucia ka beuztepotum tik reikia palaukt kelias minutes kol susigers

Jis Sulsena tepa pačius židinukus. Na tie ploteliai jur lupasi oda. Kažkaip padeda ax.gif

QUOTE(Kreuklele @ 2007 02 15, 15:36)
bendras savijautos gerinimas o ypac nervines sistemos ir virskinimo sistemos  turi itakos ir ligai - vieniem daugiau kitiem maziau bet turi - taigi viska ka darai gero sau ir del saves yra gerai ir padeda odai sveikti   4u.gif

NA tai reiks eiti į sporto salę tadu. Gal kartu prisivers su manim bigsmile.gif Beje, kiek skaičiau infraraudonųjų pirčių aprašymus - labai jau gražiai rašo, kad padeda gydant psoriazę....

QUOTE(aleksa @ 2007 02 15, 16:01)
Labas merginos!
Nupirkau aš skin cap purškikli na ir labai pagražėjo mano delnos, beveik išnyko raudonumas. Aš praejau kursą fototerapijos bet man tai nieko nedave ir nebuvo jokio pagerėjimo.

O tas Skin Cap ką daro? Tiesiog gydo žaizdeles ir jos mažėja? susitraukia?

O kap veikia purvas, visokie mineraliniai vandenai ir pan g.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 15 vasario 2007 - 15:53
QUOTE(jadzka @ 2007 02 15, 16:52)
Jis Sulsena tepa pačius židinukus. Na tie ploteliai jur lupasi oda. Kažkaip padeda ax.gif
NA tai reiks eiti į sporto salę tadu. Gal kartu prisivers su manim  bigsmile.gif  Beje, kiek skaičiau infraraudonųjų pirčių aprašymus - labai jau gražiai rašo, kad padeda gydant psoriazę....
O kap veikia purvas, visokie mineraliniai vandenai ir pan g.gif:

Skin-cap gydo ir efektas jau matyt po dienos,pabandykit,nesigailėsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 15 vasario 2007 - 19:15
Beje, kiek skaičiau infraraudonųjų pirčių aprašymus - labai jau gražiai rašo, kad padeda gydant psoriazę....

o as nieko negirdejau, tikrai padeda? nes pas mane sporto klube yra tokia, alia ji nera labai karsta tai as net neisylu pakankamai i salta baseina dribtelti... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2007 02 15, 15:16)

man asmeniskai nuo soliariumu pagereja, bet trumpam. Kaip gydytoja aiskino, tai poveikis todel kad sureaguoja i tuos geruosius sviesos spindulius, kuriais paremta PUVA terapija. Tik soliariume to gerojo spindulio yra labai labai mazai. Tad man sake gydytoja kad PUVA turetu tikrai buti veiksminga ax.gif

Beja, viena gydytoja telefonu sake kad man nedarys net jeigu as to noreciau, nes jei nebus daug berimu 20% kuno, tai nedarys...nu susinervijau!!!! tai as noriu isbandyti viska kad man pageretu nors kiek, o nei to neleidzia...tipo salutiniai poveikiai kazkokie...o gal zinot kokie? nes kita gydytoja tai net nieko neklause, ir nusiunte pirmam seancui i ta aparata...nei vaistu jokiu nedave...tai ir pasimeciau dabar schmoll.gif
Atsakyti
  Beje, kiek skaičiau infraraudonųjų pirčių aprašymus - labai jau gražiai rašo, kad padeda gydant psoriazę....

Buvau aš kažkada infraredų pirtyje, tačiau psoriazei jokio efekto nepastebėjau. Po jos tik labai gerai miegojau smile.gif

Skin Cap man visiškai panaikino psoriazę per pora dienų (dingo raudonumas po pirmo karto, o po antro dingo ir žievė). Tačiau įtariau bites, kad jie gali būt su hormonais (nes labai greit man dingo psoriazė), tai nebenaudoju jo. Stovi sau dabar smile.gif O šiaip jo nenaudojant per 2-3 sav vėl viskas subujojo ir dar "gražiau" doh.gif
Atsakyti