Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

QUOTE(Dilma @ 2007 01 26, 11:17)
Neištrauks, nes už monitoriaus liezuvis.gif

Pasilieka kartais.

Nesvarbu, bet vis tiek ne  -10 liezuvis.gif

Tai ir nemirksėk biggrin.gif  - 11 val nebebūna nei -12, nei -11 biggrin.gif

noriu mirksiu. bet man vistiek tie keli laipsniai nedaug tesiskiria tongue.gif

saunuole guste. bet cia turbut tie kartai buvo pries sirgima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renolda @ 2007 01 26, 15:11)
Sveikite, mes taip pat dar iki trečiadienio namie sėdėsime  verysad.gif

o mes nuo šiandien 14dienų sėdėsim. Jei viskas bus gerai o gal ir ilgiau g.gif Svarbu pasveikt 4u.gif
Atsakyti
Sveikite ir jūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1971 @ 2007 01 26, 14:08)
Ale kad ir pavasari šilčiausiom dienom po piet grupėj sėdi blush2.gif Aš ne skandalistė bet karta atėjo sesuo paimt tai ir užklausė kodėl taip šilta o jie grupėj sako kad maži nespėjam aprengt doh.gif o vaikų 9 ir keli patys rengias doh.gif

Ir ne tik pavasarį - gegužės gale tik kokia porą kartų esu radus besiruošiančius laukan vakare doh.gif . Priežastis ta pati - nespėjam apsirengt doh.gif

QUOTE(sonatarin @ 2007 01 26, 14:14)

saunuole guste. bet cia turbut tie kartai buvo pries sirgima ax.gif

beee.gif ir šiandien miegam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muselyte @ 2007 01 25, 11:00)
sveikutė  biggrin.gif

Mano  mažylis  lanko "Radastelę" , lankom  nuo spalio  mėnesio galo. Jau  kaip ir pripratom, ašarų  l. mažai  ax.gif
Kaip jums sekasi ten adaptuotis  ax.gif

na lygtais nieko,siandien tik 3 diena tebuvom,tai asaru yra dar,bet siandien jau verke kai namo reikejo eit,mes lankom 2lopseliuku grupe
Atsakyti
O kiek kartu lauke atradai g.gif nu negi problema gyvuoja 10metu Nes kiek save atsimenu i lauką irgi nevedė blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1971 @ 2007 01 26, 21:28)
O kiek kartu lauke atradai g.gif nu negi problema gyvuoja 10metu Nes kiek save atsimenu i lauką irgi nevedė blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Gi sakau, tik du kartus atradau besiruošiančius - čia didžiausias mano pasiekimas doh.gif . Lauke - nė karto. O taip tikėdavausi, nes eidavau pasiimt dičkio, o mažė vežime miegodavo. Ir visad turėdavau palikt ją vieną prie durų doh.gif . O į lauką po porą kartų tik pereitais metais pradėjo eit... doh.gif

Vadinasi, per 10 m nelabai kas ir pasikeitė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 26 sausio 2007 - 21:58
O mūsiškius veda į laukelį ir dažnai, jei būna geras oras, tai ir vakare (aišku, kai šviesu), atėjus pasiimt gali rast lauke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 01 26, 15:47)

beee.gif ir šiandien miegam smile.gif

zinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2007 01 01, 21:23)
Veda Baltike ir ezra, berods, ir daivajazz, nepykit už tarpininkavimą  4u.gif  ax.gif

o tai gal kuri dar ir i kiskuciu grupe?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(renolda @ 2007 01 27, 10:37)
O mūsiškius veda į laukelį ir dažnai, jei būna geras oras, tai ir vakare (aišku, kai šviesu), atėjus pasiimt gali rast lauke  mirksiukas.gif

Mūsų darželį irgi danai randu vaikus lauke, ar bepareinančius į grupę iš lauko thumbup.gif tas pats būdavo ir lopšelinėj grupėj dažnai su vaikučiais auklėtojos eidavo į lauką 4u.gif
Atsakyti
Kaip Pelėdžiuke sakė tai Želmenėlis neblogas darželis g.gif Bet kaip dabar paskaitau tai toks jausmas kad varnas varnui akies nekerta blush2.gif Na manau laikas parodis g.gif
Atsakyti